Stomverbaasd...

Log ik net in...is degene waar ik van de week een e-mail van kreeg niet donkerharig met blauwe ogen maar een man van 59 met een kaal hoofd en behoorlijk aan de zware kant...dus met andere woorden die gast heeft dus via een profiel van een ander mij een mail gestuurd?!?!

Dat dat zomaar kan zegt genoeg over Lexa...ik heb spijt dat ik betalend lid ben geworden en automatische verlenging kan ik ook niet stopzetten...

Sterke punten
Niks!!!

Zwakke punten
Teveel om op te noemen!!!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Ik snap niet dat mensen een foto van iemand anders opsturen.
Als je elkaar wilt ontmoeten val je toch door de mand, dus wat schiet je ermee op?

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Tip, als je ergens lid van wordt, voortaan eerst kijken hoe je moet opzeggen en bij lexa kon ik wel aan vinken dat ik niet meer dan drie maanden wilden en de tip is, als je dat gedaan hebt even een screen shot te maken.
maar oke, ga nu naar " mijn account" "mijn instellingen" en dan onder "mijn membership" moet je het kunnen veranderen ;-)

Nee dat lukt dus niet heb het al verschillende keren geprobeerd en er staat steeds dat je binnen 24 uur dat je betaald heb niet kunt opzeggen. Ten eerste is het al langer dan 24 uur geleden dat ik betaald heb. Ten tweede wil ik (nog) niet opzeggen maar alleen m'n automatische verlenging stopzetten.En dat gaat met geen mogelijkheid!!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden