Reviews van deze auteur

mens en relatie gaan echt over lijken

Review over Mens en Relatie

Ik heb eerder al wat geschreven over mens en relatie. Op z'n zachtst gezegd, werd ik toen behandeld als een stuk vuil. Poos geleden ben ik weer benaderd door mens en relatie, om te gaan praten over wat er toen allemaal is voorgevallen. Ik had hun meteen geschreven, dat ik geen geld meer had, en ook niet bereid was om weer geld erin te steken, en dat ik nog liever zelfmoord zou plegen. Ook heb ik geschreven, dat ik hun voor geen cent vertrouwde... Tot op de dag vandaag heb ik nog niets en ook helemaal niets van mens en relatie gehoord of gezien. Men doet zich net zo voor, dat zij bij veel mensen een klein foutje hebben gemaakt, en dat zij zogenaamd het weer willen herstellen. Uiteindelijk proberen zij gedupeerde mensen voor de tweede keer in hun praktijken te trekken. WEES ALERT, als u benaderd wordt door mens en relatie. Geen zuivere koffie.......

Sterke punten
dat men goed gebakken lucht kunnen verkopen.

Zwakke punten
hoeveel tijd heb je???

bewust geblokkeerd

Review over Dating Oost

Ook ik had mij aangemeld bij datingoost. Het is echter niet zo gelopen zoals het had gemoeten. Een korte tijd was ik geen betalend lid, om even de kat uit de boom te kijken. Daarna ben ik betalend lid geworden, en toen begon de ellende. Ik heb maar enkele keren kunnen inloggen, misschien in totaal 4 of 5 keer, en zo uit het niets kon ik niet meer inloggen. Meerdere malen had ik dat gemeld, en de klantenservice doet niets aan mijn klachten. Men reageerde erg laconiek op, en tot op de dag vandaag kan ik nog steeds niet inloggen. Mijn laatste klacht was, dat ik met de gedachte liep, dat ik bewust geblokkeerd was. En op deze opmerking heb nog steeds geen reactie gekregen. Misschien is dit ook wel de waarheid, men kan kennelijk niet tegen kritiek, om de gemakkelijkste weg kiezen, door eenvoudig niet te reageren. Maar in die aantal keren dat ik wel kon inloggen, heb ik aantal keren geschreven, maar zoals op heel veel datingssite's, zitten helaas ook hier erg veel fake-profielen erop. Het schijnt toch een mode te zijn. Ook bij datingoost schijnt het geld belangrijker te zijn, dan tevreden klanten.

Sterke punten
Veel fake-profielen, en een slechte klanten-servicebureau.
Alles draait om het geld, ik ben blij dat het om de internet versie gaat. Dit zijn maar een paar euro's, die pijn kan ik wel dragen. Ik heb meer medelijden met diegene die in het bemiddellings traject komen, die moeten flink in hun buidel tasten.

Zwakke punten
goed vertegenwoordigd in oost-nederland

de klant is koning

Review over Mens en Relatie

Via een bekende kwam ik aanraking met deze bemiddelingsbureau. Grootste fout van mijn leven...Uiteindelijk heeft het mij totaal niets opgeleverd, alleen dat ik financieel een stuk armer ben geworden. Het eerste jaar had ik totaal geen enkele voorstel gekregen van hun, en telkens weer, als ik weer belde, vertelde men dat een voorstel onderweg was. Niets is minder waar. Elke keer gaf het hoofdkantoor de consulente de schuld, maar ook andersom. Vervolgens zou men de schade herstellen, en bij de tweede termijn zou het opgelost worden. Het tweede jaar ging ook weer 9 maanden eroverheen, telkens weer contact proberen te houden, op laatst moest alles via het hoofdkantoor, want de consulente wilde niet meer met mij in gesprek gaan, omdat ik haar behoorlijk kritiek heb gegeven over haar handelswijze. Nog steeds geen voorstel, totdat 1 persoon op hoofdkantoor het dossier bestudeerde en met volle verbijstering achterkwam dat nog steeds geen enkel voorstel was voorgelegd. Binnen 3 weken had ik twee voorstellen, op z'n zachtst gezegd rampzalig. Het lag echt niet aan de vrouwen, maar dit was echt wat bijvoorbaat ging mislukken. Dit zijn bewuste actie's geweest, dus ik had een date met iemand die in middelmate geestelijke handicap had, en de tweede was iemand met een ernstige vorm van obesitas. Dit werd niet vermeld in de voorstellen, zelfs bij de tweede date werd aangegeven dat zij slank/normaal figuur zou hebben. En maar over de eerste te zwijgen, want daarbij was werkelijk alles aan elkaar gelogen. Echt, het lag niet aan de vrouwen, maar dat was niet waar ik om gevraagd had. Volgens Mens en relatie hadden zij naar wens van de klant hun plicht vervuld, maar tot op de dag van vandaag voelt dat bij mij niet zo. Ik heb het niet bij laten zitten, het voorgelegd bij de geschillencommissie, en deze mensen stellen het bemiddellingsbureau in het gelijk. Zelfs zo'n orgaan is onbetrouwbaar, en houden elkaar de hand boven het hoofd, en laten iedereen vallen, alleen maar om financieel gewin, want draaien alle bemiddellingsbureau's op en niet naar de wensen van klant. Let op, dit heeft mij ongeveer plusminus 3600 euro gekost voor twee jaar, exclusief telefoonkosten, die lopen ook in de honderden euro's, twee mislukte date's, en een illusie rijker. Dat is wat Mens en relatie met je doet. Hard leergeld.

Vr gr Harco

Sterke punten
dat je geen spaarrekening hoeft te nemen, alleen de rekeningnummer van Mens en relatie en daar kun je alles op storten

En geen gezeur van je vrouw dat je te laat thuiskomt

Zwakke punten
tja, niemand heeft zoveel tijd om dat alles voor te leggen

niet alles is rozegeur en maneschijn

Review over Paiq

Ik had mij aangemeld, maar deze site is zo chaotisch, en niets werkt naar behoren. Supertraag, en constant wordt dingen geblokkeerd. Het matchen met het bekende vragenlijst geeft totaal geen goede beeld, hoe een persoon in elkaar steekt. Ik had het met de vijf minuten al bekeken, de werkwijze is precies hetzelfde als op al die andere datingssite's. Alles draait om de centen, en niet om de personen. Waardeloos...Wanneer komt eens een echte, eerlijke datingsite?????????

Sterke punten
die zijn er niet

Zwakke punten
te veel om op te noemen

veel verwachtingen, maar werkelijk........

Review over Stichting Date

Zelfs ik ben ook zo stom geweest, om voor erg dure inschrijving aangemeld bij SD.
In al die tijd was ben ik door de consulente aan het lijntje gehouden, maar uiteindelijk kreeg ik overal de schuld van, dat ik passief zou zijn. Bij de intake gesprek ging alles al mis, of beter gezegd, toen al meteen misleid. De werkwijze bij SD is iets anders dan men laat doen denken. Uiteindelijk heb ik nog nooit met iemand mogen ontmoeten of daten, en de consulente of SD laat niets van zich horen. Echter heb ik wel voor deze slechte service mogen betalen. Achteraf geeft men geen garantie, dat je iemand zult ontmoeten. Hopelijk is dit een waarschuwing voor diegene, die overweegt om zich te aan te melden bijdeze of een andere datingbureau. Ik ben er helemaal klaar mee

Sterke punten
Voor superslechte service veel geld vragen, met zo'n mogelijk werk. Ik ben aan het overwegen, om ook met een datingbureau te beginnen. Ik krijg het idee, dat dit een goudmijntje is voor mijn portomonee.

Zwakke punten
Volgens mij veel te veel

reacties:

Review: de klant is koning

Beste Mens en Relatie, en Bianca de Graaff,

Voor mij is dit vreemd dat juist nu mens en relatie met een raar voorstel komt. Toen had en nog steeds dit datingbureau mijn vertrouwen heel erg beschadigd. Tot op de dag vandaag voel ik nog steeds de onmacht en onrecht, wat mij toen is aangedaan. Aan Bianca de Graaff wil ik graag mededelen, dat ik nog steeds ontevreden ben, maar ik vertrouw u, maar voornamelijk mens en relatie totaal niet. U wilde het toen niet oplossen, dan zal dat ook nu niet opgelost worden, of hoogwaarschijnlijk met 1 of ander flut voorstel, waarbij ik zeker weer diep in de buidel moet tasten. Het geld heb ik niet, en ga ook niets meer uitgeven aan iets wat alleen maar gebakken lucht verkoopt. Als u werkelijk wilt oplossen, dat had u mij allang persoonlijk opgezocht, want op deze site weet u ook de mensen te vinden. Als u echt lef hebt, dan komt u bij mij persoonlijk aan de deur. U hebt al mijn gegevens, dan is dat voor u ook niet zo moeilijk.

Harco, 1 van de vele gedupeerden.

Review: zwaar teleurstellend

Hoi Alexandra.

Dank je wel voor reactie, het is fijn dat ik niet de enigste ben dat ook helaas meerdere mensen getroffen zijn. Het doet mij goed, dat op deze wijze ervaringen kunt delen met lotgenoten.

Het is vreemd, dat dit de handelwijze is van M&R. Kritiek mag je niet leveren, en dan wordt je meteen gestraft. Ik vind het rot voor je, dat het jouw ook is overkomen. Het is ook echt niet normaal, dat zo'n datingsbureau zo met haar klanten omgaat. Nog erger is, dat zij ook nog beschermd worden door de geschillencommissie, dat steekt helemaal. Ik kan mezelf wel met m,n kop tegen een muur slaan, want meteen in het begin had ik er een vreemd gevoel over en dat had ik genegeerd. Komt wel goed dacht ik, maar de resultaat heb je nu dus gelezen. Ik heb bij meerdere datingbureau's geprobeerd, en ik vraag nu voor 100% garantie. Zwart op wit. Ze weten niet hoe men in alle bochten moet uitwringen, want ze willen allemaal zieltjes binnenhalen, maar service en kwaliteit willen ze niet garant voor staan. Het draait allemaal om de pingping bij alle datingsbureau's, jammer genoeg.

Vriendelijk groet van Harco.