Reviews van deze auteur

Review over Parship

Oplichters

Review over LexAmore

Lexa is een grote nep-organisatie. NOOIT lid worden. Voor de betaling krijg je veel mail van andere z.g. leden, maar na betaling wordt het stil.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Alles, slechte site, geen echte leden.

Ik kan geen berichten versturen hoe kan dit

Review over FriendScout24.be

Ik kan geen berichten versturen hij geeft steeds aan dat het postvak te vol is.
Maar ik heb het helemaal gedelete!!

Zwakke punten
Ik heb al 2 keer een berichtje gestuurd maar krijg niets te horen als er met de betaling iets niet goed gegaan is laat het dan even weten.
Ik kan helemaal geen berichtjes sturen!

Graag hoor ik van u

Mw. A. Twigt (ellisdepellis) scout24

gaat wel

Review over MixedMatches

heb wel eens leuke dames via de site ontmoet, helaas nooit de ware. er zitten mensen tussen die geen fakers zijn. maar sinds het nieuw systeem krijg ik veel spam. na mijn ervaringen met dating sites ontmoet ik nu mensen liever bij uitgaan ofzo

reacties:

Review: herroepingsrecht

In mijn geval dus precies hetzelfde... Inderdaad betaald, berichten gelezen en beantwoordt. Maar ben niet tevreden over de website en mijn profielen. Ik heb binnen de gestelde bedenktermijn Parship gemaild. Antwoord is 'gebruik maken van de diensten' dan kunt u zich niet meer beroepen op het herroepingsrecht omschreven in de algemene voorwaarden. Echt belachelijk!
Parship heeft geld verdient, maar wel een zeer ontevreden klant welke Parship zeker niet zal aanbevelen. En ook niet aan anderen! Ik verwacht een passende oplossing hiervoor!