Reviews van deze auteur

weer narigheid bij Tagged

Review over Tagged

Sinds vandaag 14-08-2010 weer narigheid met Tagged. Ik kan mijn vriendenpage niet openen. Krijg een blanco pagina.
Ik speel het petspel en kan als ik petten wil kopen niet op de tweede/en volgende p pagina('s) van de te kopen petten komen. De site loopt vast en krijg een melding "an error occured. Please refresh the page and try again". Maar je raadt het al. Ook refreshen helpt niet.

Sterke punten
Veel Leuker dan Hyves en Facebook, waar je gek wordt van de in je site gepompte reclame. Bij tagged ook reclame, maar netjes bovenaan of aan de rechterkant.

Zwakke punten
Soms wordt je account zonder enige reden verwijderd, terwijl je zeker weet, dat je je aan de regels hebt gehouden.

reacties:

Review: TAGGED IS NIET VERDWENEN / DEEL 2

Hoi Erica, je zegt dat er beter gelezen moet worden. Dat is maar ten dele waar. Een hoop van de berichten zijn gepost op het moment dat Tagged nog géen announcement had gedaan over hetgeen aan de hand was. Dus is het heel logisch dat er mensen waren die zich afvroegen wat er aan de hand was en waarom bepaalde features niet werkten of men een blanco site te zien kreeg. Inmiddels zijn de problemen sinds vanmorgen opgelost.

Review: blanco pagina

Hey Liz, waarschijnlijk zijn ze met onderhoud bezig. Ik speel hoofdzakelijk pets, kan sinds vanmorgen niet spelen en sinds een uur krijg ik inderdaad ook n blanco scherm. Even afwachten dan maar.

Review: blanco pagina

Het is nog steeds niks. Ik heb ff rondgebeld. Sommigen kunnen er wel op, maar dan werken een aantal opties (verjaardagen en boodschappen sturen) niet. Anderen kunnen er sowieso niet op (zoals ik). verder hoorde ik dat mijn profielfoto is verwijderd. (Kzou echt niet weten waarom, voldoe volledig aan de Tagged-rules) Als anderen in hun vriendenlijst kijken zien ze van mij dus een lege foto. Als ze op de lege foto dubbelklikken krijgen ze een blancoscherm. Klikken ze op een vriend met wel een foto, dan worden ze gewoon naar de site van die vriend doorgelinkt.
In één van de ander reacties wordt geschreven dat ze last hebben van een virus. Nou het zal wel. pfff Hoop maar dat het snel is opgelost.