Reviews van deze auteur

Ellen = secondlove.nl = fake = oplichting

Review over Second Love

Het is zo doorzichtig allemaal. Ik zei nog tegen een vriend: let maar op "Ellen" zal vast reageren. En ja hoor, binnen 5 uur plaatst zij een bericht. Dan zogenaamd zeggen dat je verliefd blabla bent. Zogenaamd nadeel aan de site terwijl je dat puur ter promotie van de site zegt. Negatief nieuws op deze site is natuurlijk slecht voor de gang van zaken. Dan "had ik het maar verzonnen". Site is helaal niet uniek. Is gewoon een vermomde sexdating website en daar bestaan er velen van. Allemaal zaken die je te promotie zegt. Je hebt gewoon direct belang bij de site.

Steeds meer klachten zijn er over deze site. Het is gewoon een fake site. Als je staat ingeschreven krijg je allerlei fake berichten. Nooit contact en ik weet dat het niet aan mij ligt.

DUS IEDEREEN OPGELET EN GEEN LID WORDEN. SITE IS ZWAAR FAKE. JE WORDT OPGELICHT.

Let maar op: straks weer een nep positief bericht (of toch maar niet omdat ik dit schrijf)

Sterke punten
Lees alle klachten.
Zelfde manier zullen zij je lokken om lid te worden
trap niet in de site

Zwakke punten
Ellen die zo doorzichtig doet
kijk alle klachten
geen lid worden
oplichting
fake

Secondlove.nl is fake. Geen lid worden. Nep en oplichting

Review over Second Love

Dit is gewoon weer de beheerder van de site die wat aan public relations doet. Die Ellen bestaat niet, te toevallig. Zo weinig vrouwen op de site en dan nog eentje die geweldig had. Dan natuurlijk ook iets negatief plaatsen om niet op te vallen.

Iedereen: secondlove.nl is fake. Je wordt opgelicht. Krijgt allemaal dames die interesse hebben en vervolgens nooit meer wat. Lees maar de andere reviews. Je vult niets in en zj vliegen op je af. Eenmaal betaald en je komt bedrogen uit.

FAKE NEP OPLICHTING

Sterke punten
Fake

Zwakke punten
Fake

reacties:

Review: Secondlove.nl = fake = oplichting = nep = waarschuwing

Er zullen altijd wel vrouwen zijn die zich op zo een site inschrijven. Maar een feit is dat vrouwen veel makkelijker een SEXpartner kunnen vinden dan andersom. Hier maakt deze site misbruik van. Allemaal dames die contact zoeken terwijl er niets is ingevuld. Rara hoe kan dat? Oplichters zijn het.