Secondlove.nl = fake = oplichting = nep = waarschuwing

Secondlove.nl = fake = oplichting = nep = waarschuwing

Ja ik had het ook net zoals Barend. Je wordt benaderd door leuke dames ook al is je profiel leeg. Is duidelijk dat het hier om de beheerders gaat.

Wees gewaarschuwd en maak geen gebruik van deze fake site. Ze lichten de boel op en je zult nooit een date krijgen. Is natuurlijk logisch want een vrouw kan makkelijk een vent op straat aanspreken en mee naar huis nemen. Welke vrouw gaat nou op zo een site.

Nooit lid worden van deze site als je geen geld wilt vergooien. Oplichters zijn het.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

16 reacties

welke vrouw ? jouw vrouw mischien :-) als het voor vrouwen echt zo makkelijk was geweest dan hadden alle datingsites wel kunnen stoppen toch ?

Er zullen altijd wel vrouwen zijn die zich op zo een site inschrijven. Maar een feit is dat vrouwen veel makkelijker een SEXpartner kunnen vinden dan andersom. Hier maakt deze site misbruik van. Allemaal dames die contact zoeken terwijl er niets is ingevuld. Rara hoe kan dat? Oplichters zijn het.

Beste Dennis,

Zojuist las ik je review.
Vroeg me af waarom je niet even de moeite hebt genomen om ons te contacten?
We hebben een helpdesk die 7 dagen per week bereikbaar is.
Als je twijfels hebt/had over profielen dan hadden we dat direct bekeken.
Mochten we in zo'n geval zien dat er iets niet klopt dan hadden we direct kunnen ingrijpen.

Bij deze nodig ik je graag uit om contact met ons op te nemen, dan kunnen we zien of we tot een oplossing kunnen komen.

Groet,
Charlie

Fake, nee hoor althans ik date al 4 maanden dezelfde vrouw en dan heb ik het niet over via een computer, feit blijft dat als ik sommige mannen zie ik daar zelfs m'n hond niet overheen laat gaan dus... misschien meer je best doen en ff kritisch naar jezelf kijken

Bovendien, rotzooi verkoopt maar 1 keer. Deze site bestaat al jaren. En natuurlijk zullen er fake's tussen zitten. Maar uiteindelijk verdiend OOK een internet site zijn bestaan aan zijn prestaties. Ik geloof niet dat een site die zo groot is, alleen maar op leugens kan draaien. Dan zou het allang over en sluiten zijn geweest, zoals met zo veel van dit soort sites

ik denk nit dat second love fak is heb een profiel en ik heb toch aantal contacten opgedaan en zelfsemail gewisseld met enkele ook zijn er mes die gewoon schieuwnierig zijn en eigenlijk vrijgezel zijn die dan toch uitschrijven omdat dat niet is wat ze zoeken maar ik denk dat second goed op weg is

fake? Nou ik heb al 2 dates gehad vorig jaar dus niet fake. Fake? Ja een aantal profielen wel,want die staan er al meer dan 2 jaar op zonder enige verklaring waarom deze steeds andere namen hebben.Feit is dat het echt is en je dus kunt gaan daten met je SL.dat zijn de feiten.Jammer dat je niet kunt zien wanneer iemadn voor het laatst aanwezig is geweest op de site.Als beheerder zou je profielen die niet inloggen en al 2 jaar er op staan verwijderen.

oplichter zijn het

Bend al 3 jaar lit fan die seit en noch nooid un deet geföhnde met dezelfdte fetisj voor p&p. Poletiek benne alemaal zakevullers! Rute de baas fan de roverheid!! Greet 4 presidend !!!!1!!!!1!!

Fake! Als je betaald als man.... kun je eerste week inderdaad alles doen. Daarna komt er een check op leeftijd en heb je geen mogelijkheden meer iemand een bericht te sturen. Ten tweede worden er door de site profielen online gezet die niet bestaan! Mensen zijn online terwijl ze dat niet zijn! Het is pure geldklopperij! Oftewel, oplichterij!

Oplichterij!!! Proberen enkel mannen geld afhandig te maken! Vrouwen gratis en meeste fake. Je krijgt geen berichten terug. En na even kun je inderdaad niemand meer aanschrijven als geld binnen is!

TRAP ER NIET IN. BOYCOTTEN DIE SITE!!

GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2

Alle profielen worden door ons handmatig gecontroleerd en verwijderd als er sprake is van oneerlijk bedoelingen.

Wij zijn zeer alert op alle vormen van fraude. We reageren pro actief op meldingen van onze leden. Door ons zijn en worden geen 'nep' profielen aangemaakt.

Naar ik begrijp is het niet reageren van een vrouw op je berichten gelijk aan een 'fake' profiel. Niet reageren betekent bij jou automatisch dat het om een 'nep' profiel gaat?

Ook klaag je erover dat vrouwen, die een leeftijdsfilter hebben aangezet, geen bericht van je kunnen ontvangen. Maar is dat onterecht, kun je je afvragen?

Jammer dat we je niet verder hebben kunnen helpen bij het vinden van je SL. Net als in de 'echte' wereld moet je er wel wat voor doen. ;)

oplichterij!!! Mensen probeert zich er altijd uit te lullen! Zoals een echte crimineel niks zal toegevenen.

Begin Nooit aan secondlove.nl. bezoek gewoon gratis website chatgirl.nl.

Daar heb je wel succes!

Ben blij dat ik niet de enige ben die het als oplichterij ervaart! Als je vraagt om geld terug krijg je slechts de helft terug!!!! Belachelijk, er staat er nergens in de voorwaarden dat de regels halverwege gewijzigd worden waardoor je ineens bijna geen vrouwen meer kunt aanschrijven!! Er loopt een onderzoek dat mijn bevindingen eigenlijk al vodoende heeft bevestigd en de vele emails van Charlie die er omheen draaien heeft ontkracht! Gaat leuke stof worden voor een consumenten organisatie!

heb 3 x een chat gehad en steeds na de chat gebeurt er iets waardoor ze geen tijd meer hebben om te chatten
de eerste ging op vakantie
de 2e had plotseling een overlijden in de familie
de 3e moest klussen in het huis dat de zoon net had gekocht

Het lijkt wel een soap.

En vind het leuk dat CHARLIE hier reageert: dat is namelijk SL zelf.
Ze doen net of derden deze fake profielen maken, terwijl ze hier zelf achter zitten. Dus dan zegen ze maak je geen zorgen Wij gaan onszelf wel controleren.

Denk dat als je een aantal fotos van de betreffende dames op social media zet....dat niemand ze herkend....omdat ze ook niet bestaan en mogelijk digitaal zijn aangepast door SL.
Zit een heel team van boefjes achter dit concept. Eigenlijk best slim. Al die mannen die op zoek zijn heel sluw een rad voor de ogen te draaien dat ze een kans hebben op een date of zelfs meer.
Denk dat achter de positieve reacties hier ook een aantal boefjes van SL zit.

Dat zie je toch verkeerd HB. Op zich heb je wel een punt. Er zijn idd best n aantal profielen die nooit reageert. Of Charlie dat zelf doet weet ik niet maar diecaanname gaat mij veel te ver. Wat ik echt jammer vind is dat je niet kan zien wanneer iemand voor t laatst online is geweest. Kan maar zo dat je berichten stuurt naar iemand die allang niet meer online is. Is mij ook erg vaak overkomen. Maar toch heb ik met een aantal vrouwen leuk chatcontact gehad al kwam t niet tot dates maar dat lag aan mezelf.
Net toen ik de hoop opgaf kwam ik iemand daar tegen waar ik ontzettend blij mee ben. Nooit verwacht om zo'n toffe vrouw op sl te vinden. Kan dus echt, en daar rekende ik echt niet meer op. Grootste probleem daar is t gigantische mannenoverschot en de defilé manier waarop mannen vrouwen daar benaderen. Maakt t voor de andere mannen niet makkelijker. Conclusie, is niet makkelijk om daar een vrouw te vinden maar je kan er net als mij toch echt een top vriendin tegenkomen

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden