Reviews van deze auteur

sukkels

Review over Paiq

Mezelf aangemeld,gelijk een match met 2 leuke mannen..dacht ik. Wat een blamage!
De eerste klonk positief,het was niet moeders mooiste op de foto,maar ja het uiterlijk hoeft niet bepalend te zijn. We hebben gebeld en vonden het klikken. Na een paar dagen afgesproken om elkaar te ontmoeten. Ik schrok me kapot,het leek of Godzilla himself voor me stond. Het etentje verliep stroef,meneer was totaal niet geinteresseerd in wat ik hem te vertellen had,ik kwam volgens hem onzeker over,ja wat wil je,het enige waar hij op zat te azen was om met mee naar huis te gaan,als ik dat niet zou doen moest ik maar afwachten of hij me nog zou benaderen want ik zou anders de relatie geen kans geven!
Niks moest alles mocht...ja .ja..toen Godzilla zag dat ik daar niet intrapte waren we snel uitgegeten,hij betaalde en wilde weg. Ik was er om 18,00 en en 19.30 weer thuis! Wat een sukkel,
Hij zou me nog bellen als hij met me door wilde,gelukkig heb ik niets meer gehoord,ik had niets anders verwacht. De 2e klonk een stuk beter zag er beter uit,wat heen en weer gebeld en ge smst..we zouden ook een date hebben,smst de lafaard me af met een smoesje s,avonds dat hij nog niet aan een relatie toe was,niet eens even bellen,een smsje! Ik wilde gewoon een spontane avond hebben,niemand heeft het over een relatie gehad,wat een loser!!!
Nee..voor mij geen datingsites meer,dit is de 2e keer dat ik op een site zit en het is alleen maar de ene teleurstelling na de ander. De helft van die malloten zijn niet serieus,psychopaten en lafaards!

Zwakke punten
Dat je eerst 20 minuten met iemand moet chatten om zijn foto te zien te krijgen.

-

Review over Mens en Relatie

IVorig jaar contact gezocht met dit buro. Ik vind het ontzettend duur. Zelfs als je een laag inkomen hebt zit je nog op 150 euro per maand aan aflossen aan dit buro. Er werd mij pas na het ondertekenen van het formulier verteld,stom van mij..,dat je 165 euro kwijt bent aan inschrijfkosten als je er geen gebruik van maakt,je mag wel tot 3 maanden daarna nog gebruik maken van het buro, doe je dat niet ben je 165 euro kwijt. Er werd een beetje om de prijs heen gedraaid,er is mij dus pas achteraf verteld dat je dat kwijt bent. Ik vind 1000 euro te veel geld om een vent te vinden!

Sterke punten
Aardige dame neemt de tijd voor je.

Zwakke punten
Niet vertellen wat inschrijfkosten zijn

reacties:

Review: sukkels

Bedankt voor je reaktie. De eerste keer dat ik bij r.p. zat heb ik bijna de politie moeten inschakelen omdat ik bedreigd werd door een gefrustreerd zich afgewezen voelend kereltje..en deze 2 dates..ja dat is ook heel jammer. Ik zoek gewoon een leuke spontane vent beetje van mijn leeftijd,iets ouder of wat jonger,een gezellig iemand zonder al dat complexe gedoe,maar via een datingsite vertrouw ik dat niet meer,natuurlijk zijn er mensen die het wel treffen op een site met elkaar,maar voor mij hoeft het niet meer.Laten we hopen dat ik inderdaad spontaan iemand ontmoet..!! Jij ook succes met daten!