Reviews van deze auteur

hoe een koe een haas vangt

Review over Netsamen.nl

Begon ik het juist een leuke site te vinden omdat het wat betreft mij, en geloof ook vele anderen, geen datingsite is, maar meer een single platform. Eentje waar je je ei kwijt kan en kan chatten.
Blijkt het toch wat anders te liggen. Na mij uitvoering te hebben 'ingelezen' op de diverse forumdiscussies en blogs, heb ik ook enkele 'stukkies' op een forum gezet. En enkele malen gereageert op andere stukjes. Na aanleiding hiervan ook op de chat gezeten.
Wat schetst mijn verbazing, allerlei berichtjes druppelen mijn mailbox binnen, aardige non-date mail maar ook van enkele die graag een afspraak met mij willen maken.

Over hoe een koe een haas vangt. De hogere school van het daten.

meer iets voor stellen

Review over AdultMatch

Een grappige site, maar toch niets voor mij. Er staan enkele 'sexy' vrouwen op, maar vele zijn van het 'type' 1.60m en 90kg.
Er staan vooral stellen op, die op zoek zijn naar andere stellen, voor gezelligheid en sex. Eerst barbecuen daarna sex!

Op de site zijn 2 soorten chats, met en zonder camera, er zijn niet veel vrouwen op de chat, en als zij er zijn, gezien op de camchat, flink rokend en drinkend. De mannen zitten vaak met een ontbloot geslachtsdeel voor de camera. Misschien ook bij de andere chat?

Als ik van chatten hield zou ik er misschien een contact kunnen leggen, helaas, dat is niets voor mij, en zeker niet op deze site. Mannen hadden het regelmatig over wapens en dat zij een nieuw wapen, pistool, hadden gekocht. Dat is niet mijn ding.

Sterke punten
Als je een stel bent en op zoek naar een ander stel, lijkt mij dit een goede site.

Zwakke punten
Solo's hebben hier niet veel te zoeken, of je moet een vrouw zijn op zoek naar een stel.

Hoe verzin je het

Review over Be2

Ik ben al een tijdje niet betalend lid, maar om de zoveel tijd mag je functioneren als betalend lid, vast om aan de niet-wetende leden te laten merken dat niet al hun berichten in het luchtledige belanden.
Maar bij be2 maken ze het wel heel bont, weten het steeds weer te maken 'leden' berichten te laten versturen, waar, als je 5 minuten later op hun 'profiel' komt, de enige boodschap is dat dit lid is uitgeschreven en derhalve geen contact kan maken.............geeft wel aan op wat voor perverse manier deze site functioneerd.

De voorgeprogrammeerde berichten zijn van inhoud en stijl echt tenenkrommend, waarbij het woord perfect zo'n beetje in elke zin voorkomt. De zinnen zijn ook van een totaal vervreemde stijl, soort van slecht vertaald duits.

Sommige vrouwen, op zg HBO niveau dachten echt dat het door mij geschreven berichten waren. Dit geeft wel aan wat voor mensen op deze site actief zijn, van elke realiteitszin gespeend, zich constand bewegend in een zeer knellend systeem waar je van die zg 'profielen' echt niets wijzer wordt.

Sterke punten
Als je op zoek bent naar angstige, bange lieden, die zich graag veel geld laten aftroggelen voor een dienst die nergens toe leidt, dan kan je hier je hart ophalen.

Zwakke punten
Als je op zoek bent naar 'normale' mensen, die enigzins geaard zijn, die zich niet willens en wetens een oor laten aannaaien, niet van realiteitszin ontstoken zijn, en graag in een soort van Kafkaiaans syteem willen functioneren........MIJDT DEZE TENT!!

typ je een ongeluk

Review over Paiq

Totaal ander concept als al de andere site's. Je moet ruim 13 minuten chatten voor de foto van degene waar je mee chat.
Helaas weet je veel nog niet, bv hoe lang iemand is. Makkelijkst is iemand gelijk te verwijzen naar een site waar je wel met een profiel staat. Sommigen breken tijdens de chat het gesprek af als zij de foto half zien, veel bot gedrag. Je bent heel anoniem omdat je verder nergens meer staat of traceerbaar bent.
Resultaat, een pagina vol met mensen waar je wel eens mee gechat hebt, maar wat dan? Ik denk dat je dan op het probleem van het concept stuit.

Sterke punten
Niet om een profiel heen blijven draaien, maar allebei gelijkwaardig op trekken om er iets van te maken. In het begin zeer hoopvol, maar later............Schiet eigenlijk niet op, en kost relatief ontzettend veel tijd, en.....je moet wel van chatten houden! Hou je van chatten met allerlei mensen, dan is het een gezellig kroegje, waar altijd wel iemand beschikbaar is voor een gesprek.

Zwakke punten
Kost ontzettend veel tijd, zeker gezien de resultaten.

rommelige site

Review over Knuz

Helemaal gratis toegankelijk. Veel profielen. Soort van community waar iedereen zich vooral bezighoud met 'plaatjes' plakken in elkaars gastenboek. Niveau niet zo hoog, 'lekker' gewoontjes.

Sterke punten
Gratis, je kan zien hoe vaak iemand op je profiel komt. Soort van community.

Zwakke punten
Zeer rommelige en onoverzichtelijke bediening. Dat afschuwelijke gedoe in die gastenboeken. Ik snap niet wat die mensen bezield, maar bij sommigen profielen staat als hobby, het plakken van plaatjes in gastenboeken. Veel mensen staan er voor de onderlinge gezelligheid. Niet echt serieus allemaal.

uiteindelijk niets

Review over Netsamen.nl

Mooie site, uitgebreide profielen, relaxte sfeer

Sterke punten
Meest uitgebreide profiel van alle sites, goed publiek, geheel gratis

Zwakke punten
Door de uniformiteit van het publiek, is elk profiel bijna inwisselbaar. Geen goede matchmogelijkheid. Zoeken erg omslachtig. Geen goede zoekopties. Weinig aktie, als men zijn profiel heeft aangemaakt vind iedereen het wel voldoende, op berichten wordt maar zelden gereageerd. Veel leden loggen maar zelden in.

goede site

Review over RelatieKlik

goede site, toegang selectief, eerst een uitgebreid profiel aanmaken, genoeg leden, helemaal gratis

Sterke punten
Eerlijke profielen, prettig van bediening, zoeken in je eigen gematchte profielen.

Zwakke punten
site loopt regelmatig vast, geen verdere zoekopties mogelijk, profielen beperkt ingevuld, match praatjes onduidelijk, ook hoe de match verloopt

reacties:

Review: gouden bergen

Je kan bij Parship je mailadres zetten bij beroep, huisdier of muziekinstrument, het duurt ongeveer 2 weken voordat het hieruit verwijderd wordt. Niets in de omschrijvingen zetten, deze worden gecontroleerd voor publicatie.