Zoosk is een zeer grote en bekende datingsite met heeft meer dan 25 miljoen leden wereldwijd. De datingsite heeft haar succes te danken aan hun applicatie voor smartphones. Hierdoor heeft Zoosk als eerste mobiele datingmarkt verovert. Inschrijven is helemaal gratis bij Zook en met een gratis lidmaatschap heb je alvast de mogelijkheid om een datingprofiel aan te maken. Na het aanmaken van een datingprofiel kun je op zoek gaan naar andere singles. Met een gratis profiel kun je slechts eenmalig een knipoog of een bericht te verzenden. Met een gratis lidmaatschap is het niet mogelijk om alle leuke features van de datingapp te gebruiken. Als je gebruik wil maken van alle leuke features moet je een betalend lidmaatschap nemen. Het interne betaalmiddel van Zoosk noemt men ‘coins’. Deze munten gebruik je om een profiel te kunnen openen na een wederzijdse match of om een Mega Flirt te versturen. Zoosk is niet alleen een datingsite, maar gebruikers kunnen hier ook terecht voor het leggen van sociale netwerken. Deze site is in meer dan 20 landen actief en is van origine een Amerikaanse datingsite, welke thans ook in Nederland actief is. Op Zoosk kunnen gebruikers in contact komen met andere personen c.q. gebruikers, berichten versturen en ontvangen. Daarnaast kan men ook online spelletjes spelen met andere gebruikers. Men kan ook gebruik maken van het online matching systeem om in contact te komen met potentiële kandidaten om te daten. Gratis leden kunnen op deze site standaard berichten versturen en ontvangen. Indien men zelf berichten wilt versturen en ontvangen, dan dient men Premium lid te zijn van Zoosk. seniorensex 2Link

Opzeggen

Zorg eerst dat je geen automatische incasso meer hebt. 1 - Klik op de gele muntjes, bovenin de balk om bij de pagina Instellingen te komen. 2 - Klik op Abonnement. 3 - Volg de instructies. Als je je abonnement niet annuleert voor het verstrijken van de termijn, wordt het automatisch verlengd. Uitschrijven Zoosk 1 - Log in. (vraag eventueel je wachtwoord op met het e-mail adres waarop je de meldingen binnen krijgt, door op "wachtwoord vergeten?" te klikken. Het is mogelijk dat je ongemerkt lid bent geworden via Facebook) 2 - Ga naar Help (Naar beneden scrollen, 2e regel onderin) 3 - Klik op de link "How do I deactivate my profile?" 4 - Klik op de link "Deactivate Your Zoosk Account" 5 - Er komt een waarschuwingspagina. Klik op de groene knop "Zoosk-account deactiveren". 6 - Selecteer de reden in waarom je je acount wilt deactiveren en geef eventueel toelichting. 7 - Klik op Account deactiveren 8 - Je krijgt de melding: "Je account is gedeactiveerd. Jammer dat je weggaat!" 9 - Je krijgt ook via de e-mail een bevestiging van je uitschrijving.


Mobiele app

Gebruikers kunnen Zoosk makkelijk via hun mobiele telefoon benaderen. Het gaat per slot van rekening om een mobiele sociale netwerksite. Via een mobiele telefoon kunnen gebruikers makkelijk daten en chatten met andere personen. In deze moderne technologische tijdperk vinden jongeren het prettig om zo een app te gebruiken. De bureautoepassingen van deze app kunnen makkelijk gedownload worden en zijn handig in gebruik.


Matching systeem

Zoosk onthoud het zoekgedrag van gebruikers en leert hieruit. Deze site beschikt namelijk over een 'behavioral matchmaking motor', die de profielen opslaat waarop een gebruiker klikt. Dit programma analyseert de profielen en bij een volgende zoekopdracht, zullen gebruikers meer gelijkaardige profielen voorgeschoteld krijgen. Hierdoor hoeven gebruikers geen lange vragenlijsten in te vullen betreffende hun ideale partner c.q. voorkeur.


Berichten versturen

Gebruikers hebben de mogelijkheid om berichten te versturen, knipoogjes te sturen, te chatten en cadeautjes te sturen voor andere leden van Zoosk. Indien men geïnteresseerd is in een bepaalde profiel, dan kan men de persoon een privé bericht sturen. In de meeste gevallen wordt gevraagd naar wat meer informatie van de andere persoon en maken de gebruikers virtueel kennis met elkaar. Daarnaast hebben de gebruikers ook de mogelijkheid om knipoogjes te sturen voor andere gebruikers. De andere persoon kan hierop reageren door zelf ook een knipoogje te sturen of een privé bericht te sturen. Indien het gesprek vordert, kan men kiezen om met elkaar te chatten. Hierdoor leert men elkaar veel beter kennen. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om een cadeau te sturen voor een andere gebruiker. De cadeautjes zijn echter virtueel. Men kan kiezen om de andere persoon blij te maken met een cocktail, roos of een knuffelbeer.


Kosten

Een deel van de functionaliteiten van Zoosk kunnen gebruikers gratis benaderen. Men kan een profiel aanmaken, op zoek gaan naar andere vrijgezellen en eenmalig een knipoog of bericht versturen. Indien men van meer opties gebruik wenst te maken, dan kan men een abonnement sluiten. De kosten voor het sluiten van een abonnement bedragen 24,99 euro per maand. Om profielen op Zoosk te kunnen openen na een wederzijds match of om een mega flirt te versturen heeft men coins nodig. Coins zijn namelijk het interne betaal middel van Zoosk.


Contact gegevens

Het adres van Zoosk is: Zoosk, Inc. Attn: Customer Service 989 Market Street, 5th Floor San Francisco, CA, 94103 USA E-mailadres: [email protected] Registratienummer: Zoosk, Inc. is een bedrijf dat geregistreerd is onder de wetgeving van de staat Delaware, VS (Registratienummer 4328757)


Innovatieve werking

Zoosk is één van de grootste online datingapps! De datingapp is namelijk ontwikkeld voor online daten en chatten via je smartphone. Zoosk is dus een mobiele sociale netwerksite en is vooral populair onder jongeren. De functionaliteiten van de datingapp zijn heel gebruiksvriendelijk en de app is gratis te downloaden. Tevens heeft Zoosk leuke features. Een van deze leuke features is dat Zoosk je zoekgedrag onthoudt en hieruit leert wat jouw voorkeuren zijn. De Behavioral Match maker onthoudt de datingprofielen op waar je op klikt. Het programma leert om bij je volgende zoekopdracht automatisch naar soortgelijke profielen te leiden. Normaal gesproken is het nodig om lange vragenlijsten in te vullen over eigenschappen die je zoekt in een partner, maar bij Zoosk is dat niet het geval. Bij Zoosk worden mensen gekoppeld op basis van je dategedrag.


Voor- en nadelen van Zoosk

Voordelen van Zoosk - De datingapp is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. - Zooks heeft leuke features. - Het is een handige app voor singles die niet zo spraakzaam zijn. Je hebt de mogelijkheid om het eerste contact te leggen middels virtuele cadeau's, knipoogjes of door het verzenden van een Mega Flirt. - Actieve datingprofielen, weinig neppe profielen. - Je hoeft geen tijd te verspillen aan het invullen van een vragenlijst om je perfecte match te vinden. Het computersysteem van Zoosk registreert jouw dategedrag en biedt op basis hiervan passende datingprofielen aan. Nadelen van Zoosk - Het is belangrijk om goed de kleine lettertjes te lezen omtrent opzeggen van je datingprofiel, je lidmaatschap wordt automatisch verlengt, Zoosk kan berichten delen met je Facebook contacten of via de mail. Het is dus van belang dat je dit wijzigt bij de instellingen wanneer je dit niet openbaar wil hebben. - De chat heeft soms storingen.


Zoosk video


Artikelen over Zoosk

Datingapp Zoosk

Zoosk is een mobiele sociale netwerksite en is erg populair en bekend onder jongeren. Zoosk is één van de grootste online dating applicaties op de markt en heeft meer dan 25 miljoen leden overal ter wereld. Zoosk is in meer dan 20 landen actief en is oorspronkelijk een Amerikaanse concept. Zoosk heeft haar succes te danken aan een dating platform in de vorm van een dating applicatie ... [...]

Zoosk overal en altijd te gebruiken

Zoosk is een datingwebsite die overal en altijd te gebruiken is. Deze site kan men thuis op de computer of laptop bezoeken, maar ook als men onderweg is naar een andere stad of het werk, kan gebruik gemaakt worden van de Zoosk app om berichten te kunnen lezen en beantwoorden. Deze datingsite maakt gebruik van een uniek systeem om erachter te komen welke singles het best passen bij haar leden. Alg ... [...]

Hoe kan ik Zoosk verwijderen op Facebook?

Hoe kan ik Zoosk verwijderen op Facebook? Zoosk is naast een sociaal netwerk uiteindelijk ook een datingsite. Het doel van deze website is vooral om nieuwe mensen te leren kennen, gezellige chatcontacten op te doen en eventueel een leuke date te ontmoeten. Zoosk is een internationaal netwerk waardoor men heel makkelijk contacten ook uit andere sociale netwerken kan koppelen. Leden geven zelf vor ... [...]

Zoosk naar de beurs

Na veel speculatie heeft Zoosk aangekondigd om naar de beurs te gaan en 100 miljoen dollar op te halen. Het in San Francisco gevestigde bedrijf maakte bekend dat ze inmiddels 26 miljoen leden heeft met 650.000 abonnees in meer dan 80 landen. In 2013, de omzet steeg met 63% tot $178.2m, een stijging van $109.1m het jaar daarvoor . Zoosk verminderde ook hun verliezen met 87% tot $2,6 m, een da ... [...]

Zoosk Reviews

Bezoek Zoosk

Schrijf een review