WieDateJij.nl

Ben je al geruime tijd single, uit een relatie of gewoon eenzaam en wil je weer eens de liefde van dichtbij beleven? Wil je graag in contact komen met andere mannen en of vrouwen voor een serieuze date? Dan ben je bij WieDateJij- dating op het juiste adres. Ook voor leuke casual dates en meer ben je op deze site op het juiste adres. Wie Date JIj dating bestaat zelf uit duizenden leden en dagelijks blijven nieuwe leden zich aanmelden. De kans op het vinden van een date is dus vrijwel zeker via deze site. Wil je ook een leuke date scoren via deze site? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op Wie Date Jij dating. Wie weet heb je vandaag nog of in de loop van de week een leuke date. Ben je een liefhebber van seks, of een liefhebber van een lekker drankje doen? Ook voor deze dates ben je op deze site op het juiste adres. De mannen en de vrouwen op deze site geven op hun profiel precies aan waar ze op zoek zijn waardoor het voor jouw ook makkelijk is om te bepalen of je wel of geen date wil met een gebruiker. Het is maar net waar je zelf naar op zoek bent. Lijkt deze site je interessant? Dan kun je je op elke moment van de dag geheel gratis aanmelden op de site. Het aanmeldproces zelf is niet alleen gratis, maar ook nog erg simpel, het neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag om je aan te melden als lid. Daarnaast doen de beheerders van de site er alles aan om je een veilige en discrete online platform aan te bieden waar je over en weer leuke berichten kan uitwisselen met andere gebruikers wat uiteindelijk kan leiden tot een leuke date en meer. De site is verder ook nog zeer overzichtelijk. Je ziet precies terug waar je kunt inloggen en waar je je kunt aanmelden als nieuwe lid. Kan je geen date vinden, dan kun je ook gebruik maken van de zoekfunctie van de site. Hierin moet je alleen aangeven of je op zoek bent naar een man of een vrouw, uit welke provincie deze moet komen en de site gaat zelf op zoek naar spannende matches voor jouw.

Doelgroep

Wie date jij is een unieke dating site welke speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar een leuke date. Dagelijks komen er nieuwe aanmeldingen binnen, dus het vinden van een geschikte date is vrijwel zeker op deze site. Ook personen, die liefhebber zijn van seks of het doen van een lekkere drankje kunnen hier terecht. Gebruikers bepalen verder zelf met wie ze besluiten te daten. Lijkt deze site je interessant en denk je er ook aan lid te worden? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze interessante dating site.


Aanmelden

Alle mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar een date kunnen zich vandaag nog geheel gratis aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar het tabje 'aanmelden' te klikken. Er zal dan een online aanmeldformulier tevoorschijn komen welke je kunt invullen en versturen naar de beheerders van de site. Je kunt dit formulier ook terugvinden op de startpagina van de site onder he kopje 'Gratis aanmelden'. Je vult in dit formulier onder andere in wat je nick name is, een werkende e-mail adres, wachtwoord, geslacht, geboortedatum en provincie. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje 'aanmelden'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je je profiel verder bijwerken en direct op zoek gaan naar spannende WieDateJij- dates.


Prijzen

Een ieder, die gebruik wil maken van de diensten van deze site, kan zich gratis aanmelden en profielen van andere gebruikers bekijken. Alleen voor het versturen van berichten en het openen van foto albums wordt een kleine financiele vergoeding gevraagd in de vorm van credits. De credits worden verkocht in creditbundels. De prijzen hiervan zien er als volgt uit: 10 Credits (€ 1,30) 100 Credits (€ 9,95) 250 Credits (€ 19,95) 750 Credits (€ 49,95) 1200 Credits (€ 72,95) 1650 Credits (€ 99,95) Daarnaast krijgen leden dagelijks 2 matchpoints. Hiermee kunnen ze gratis in gesprek raken met nieuwe contacten.


Zoekfunctie

Vanwege de veelheid aan profielen en het aantal nieuwe leden, die dagelijk binnenstromen, kan het best een uitdaging worden om een geschikte date te vinden. Gelukkig heeft de site een ingeboude zoekfunctie. Je dient alleen in te geven of je een man of een vrouw bent, of je op zoek bent naar andere mannen of vrouwen en uit welke provincie de persoon moet komen. De site gaat dan op basis van je voorkeuren, zelf voor je op zoek naar de meest geschikte kandidaten. Je krijgt dan een lijst met mannen of vrouwen te zien met wie je eventueel contact kunt opnemen. Makkelijker is het nog nooit geweest dan bij WieDateJij- dating.


WieDateJij.nl Reviews

  Oplichting

  Wat een ongelofelijk oplichting daar. Ten eerste willen de vrouwen nooit afspreken (hebben altijd andere smoes). Ten tweede worden credits gestolen. Ben paar keer een paar honderd credits kwijtgeraakt gewoon ineens verdwenen. Dus kort NIET DOEN DEZE SITE. ALLEEN MAAR ELLENDE EN FRUSTRATIE

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Corrupter dan corrupt

  Hoef er niets aan toe te voegen met 3 vrouwen contact gehad alle 3 hetzelfde gedrag enkel uit op berichtjes geen interesse en geen antwoorden pure oplichting opzeggen je logt uit en je vraagt een nieuw WW aan waar je niks mee doet kansloos geen enkele man moet zich niet meer aanmelden blijven deze schizofrene vrouwen over en is het uit

  Sterke punten
  Heel erg achterbaks

  Zwakke punten
  Trap er niet in

  Geraffineerd bedrog

  Bij aanvang leek de site betrouwbaar en integer. Uiteindelijk werd heel duidelijk dat de volledige site oplichting is.
  Gedurende (te) lange tijd ben ik er ingestonken omdat ik het WILDE het geloven. Mijn innerlijke stem genegeerd en mezelf in financiele problemen gebracht. De site maakte misbruik van mijn tijdelijke en kwetsbare goedgelovigheid.
  Toen ik expliciet tegen 'mijn contact' zei dat het fake is begon deze met agressief taalgebruik en bedreigde mij. Ik verbrak het contact. Opeens, niet verrassend, zochten meerdere andere 'vrouwen' contact met mij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Non-transparant

  Nepzooi !!!!!!!

  Hallo, wiedatejij.nl word beheerd door criminelen uit het Oostblok ! Inschrijven gaat soepel. Maar uitschrijven kan je vergeten ! De provider proberen te bereiken kan je vergeten ! Want, die criminelen zijn niet thuis. Die zijn ergens aan het inbreken of geld aan het tellen. Wat wij heren helaas al uitgegeven hebben. Ik hoop van harte dat al deze seks dating site,s. En er zijn alleen maar fake site,s !!!!!!! Zo snel mogelijk uit de lucht word gehaald. En wij mannen ons geld kunnen terug vorderen. Een 100% fake en oplichting site ! Dat is wat wiedatejij is een boeven bende !!!! Ron

  Sterke punten
  Helemaal niks alles is fake en oplichting !!!!!

  Zwakke punten
  Alles. Want alles is nep, nep en nog eens helemaal nep !!!!!!!!!!!

  nep

  hoi
  wie date jij wtf is dat voor neppe site ik ben nu met een dame bezig heb zoiets van 60 berichtjes gestuurd vraag gewoon normaal wanneer afspreken zeg ze ja leuk maar waar hou je van ze reageer op ander dingen dus 10 berichtjes verder vraag je weer wanneer afspreken wat ik heb nog maar 4 credits over en dan komt de antwoord ooo wil je niet verder met me mag je mij niet blabla

  Sterke punten
  geen kansloos site

  Zwakke punten
  genoeg neppe vrouwen
  geef niet eens antwoord op je vraag

  Wiedatejij.nl 100% fake

  Ik heb mij een paar maanden geleden hier ingeschreven en genoeg leuke dames langs zien komen. Echter is hiermee geen date te krijgen. Inmiddels geprobeerd te stoppen en ben zelfs al half bedreigd door een vrouw (profiel zomervrouwtje) dat als ik niet zou reageren dat men mij online zou neerzetten als vrouwenhater met mijn foto. Heb inmiddels ook al verscheide keren geprobeerd om mijzelf uit te laten schrijven via de admin, maar geen resultaat.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichterij
  Fake profielen
  Duur

  Kun je Datingsites vergelijken wel vertrouwen?

  Een tijdje terug keek ik op websites voor erotisch contact en bezocht ik ook deze website.
  In april 2018 maakte de Autoriteit Consument & Markt bekend dat ze invallen hadden gedaan bij bedrijven die websites met nep profielen op het net zetten.

  Nu wordt op de eerste 3 sites, die dus volgens "Datingwebsites vergelijken" de beste zijn het volgende:
  Deze site maakt gebruikt van fictieve profielen, deze zijn puur voor entertainment doeleinden en fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

  Dit zijn dus websites met nep profielen.
  En die staan hier op plek 1, 2 en 3

  Dan ga je echt twijfelen aan alle andere informatie op deze website

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Waarschijnlijk is hier alles doorgestoken kaart

  Wat een kleresite

  ik ben, helaas, al heel lang lid van wiedatejij en krijg elke dag weer mailtjes dat er een nieuw bericht is voor mij. Nu is het alweer een paar jaar terug dat ik op de site heb gekeken, maar wilde er nu weleens mee stoppen en proberen mijn profiel te verwijderen. Dit lukt mij op geen enkele manier.
  heeft iemand van jullie tips? want ook al heb ik deze mailtjes bij ongewenst staan, ik blijf het vervelend vinden dat ze dagelijks terugkeren....

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen info over het stopzetten van je profiel en dus onmogelijk te verwijderen

  Nepers

  Dit is gewoon kutzooi het is tuig niks is echt het kost gewoon geld was er snel achter gekomen
  Mannen laten we een site tegen dit Tuig maken of dat is op de Tv komen en dat we ons geld terug kregen
  en je kan je profiel niet verwijderen
  Kloten Tuig

  Sterke punten
  niks

  Fictieve fake profielen.

  Oplichting eerste klas, fake profielen, fictieve profielen alleen maar.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Pure fake site, enkel en alleen fictieve profielen.
  Aanmelden kan, maar probeer je profiel maar eens te verwijderen, heel veel succes gewenst.

  niet doen! date gebeurd niet

  Langdurig contact gehad met 1. Maar na uitgeven 2 x 99 eur aan credits niet eens een eenmalige date. Op geen enkele manier te overtuigen. Wel heel veel beloftes dat alles goed komt en dat het 100 procent genieten wordt van elkaars genot. Het zal zeker niet tot een eenmalige date blijven, dat wordt beloofd.
  Als je dan na zo lang chatten gaat vragen wanneer die date komt. Wordt je verweten dat je meer vertrouwen en meer geduld op moet brengen tegelijkertijd wederom beloven dat het goed komt. Er wordt ingespeeld op je geile gevoelens. Het is beter je geld uit te geven aan een vrouw die daar voor betaald wordt. Je weet dan zeker dat je dan wel verwend wordt door die betaalde dame. Dus heren trap er niet in, een date gaat hier niet gebeuren. Ik heb ook nergens kunnen lezen dat er mannen zijn die hier wel een geslaagde date hebben gescoord. Ook valt het op dat er geen enkele vrouw een recensie hebben geschreven. Dat betekend dus dat er geen enkele vrouw op deze site geregistreerd zijn die echt op zoek zijn voor een "seks"date. Dus dat geeft wel te denken welke types achter die schaars geklede dames staan waar jij mee chat voor een date. Bij een normale datesite heb je eerder kans voor een date, maar daar draait het om liefde en niet om seks. Dit soort praktijken zou verboden moet zijn en wordt tijd deze aan te pakken.

  Sterke punten
  Heel goed inspelen op je geilheid en jij gaat geloven in een geile date en dus nog meer credits gaat kopen. Maar tot een date zal het nooit gebeuren en plaats vinden.

  Zwakke punten
  Dat ben je zelf !

  nepper dan nep

  dit is nou echt een waardeloze site, erg duur, super nep profielen, echt nepper dan nep. zelfs het opzeggen is super slecht geregeld.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  duur, nep echt weer zo'n oplichter site zoals zoveel seksdating sites.

  Fake dan fake

  Het bekende verhaal,jij schrijft een vrouw aan,die jou vervolgens aan de praat houdt,je wordt trouwens zelf nooit benaderd door,bv een zgn. plaatsgenoot.

  Sterke punten
  Normale foto's,dus geen Oost-Europese modellen

  Zwakke punten
  Bij gerichte vragen over je stad,weten ze geen antwoordt te geven.
  dus na 10 credits gedist in mijn optiek

  Uitermate goeie geld-uit-de-zak-klopperij - niet doen!

  Deze site is net zoals vele anderen zo fake als het maar zijn kan; alleen is de uitvoering er van goed genoeg om de (meeste) mensen een tijdje voor de gek te houden. Er zijn tegenwoordig ook fake review sites (sexdating.reviews is er een van) die deze site goed aanprijzen, maar dat is dus ook al fake.

  Je kan beter de kroeg in duiken, dan heb je meer geluk dan op deze site :)

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zo fake als Pamela Anderson d'r tieten

  Oplichterij

  Niet doen mensen doen zich daar voor als iemand anders profielen zijn nep en reacties komen niet realistisch over mensen van de site troggelen je alleen maar geld af met chatsessies het is gewoon fake

  Sterke punten
  Zijn er niet omdat nepperij is helaas

  Zwakke punten
  Teveel neppe profielen alleen maar chatsessies zitten geen echte mensen het is alleen geldklopperij om jou FINACIEELE schade aan te richten en tot een ontmoeting komt het nooit

  Hier wordt je genaaid, maar niet zoals je zou willen

  Dames zoeken contact, beginnen chats enz, na een paar berichten ben je al hun schatje. Berichten max 350 tekens lang voor 10 credits, ongeveer €0,80

  Sterke punten
  Je wordt wel beziggehouden, als je niets beter te doen hebt:-) ook heel sterk, deze dames hebben een unieke eigenschap, ze worden geen dag ouder:-)

  Zwakke punten
  Korte berichtjes, geen date's
  Geld voor de credits is beter besteed aan de rosse buurt

  Opzeggen

  Opzeggen of je profiel verwijderen kan niet eens. Ik wil er af dus doen nu beheerders van de site!!

  Zwakke punten
  Dames daten toch niet. Fake allemaal.

  Pas op.

  Pas op. Deze website wordt juist gerund met de opzet geld uit andermans zakken te kloppen. De profielen zijn voor 99% fictief. De reacties worden door een compleet team van leden aan members verstuurd, op dagelijkse basis. Een complete profilering wordt bijgehouden per bezoeker.

  Alleen de foto's al die worden gebruikt waarvoor geen rechten ontleend zijn zijn allemaal fictief. Vind je ooit een nederlandse dame die met een amerikaans deur op de achtergrond op een nederlandse datingsite?

  Exact. Iedereen wees gewaarschuwed voor Wiedatejij.nl welke in Hengelo OV actief is. Hier wordt geld uit de zakken geklopt!!

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Zoals beschreven.

  IK wil er vanaf!!

  Haal me aub van jullie nep site, ik wil geen mail meer van jullie!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel

  oplichters site

  Je wordt lekker gemaakt met dames die alles met je willen doen in hun reacties. Totdat je iets wilt afspreken. Dan geeft niemand thuis.
  In de kroeg scoor je sneller een date!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Totally fake

  Onzin site

  Al enige tijd op deze site en soms berichten vamn vrouwen die alleen maar met je willen praten op deze site en niet via een hotmail; of zo terwijl dit gratis is. Snap niet dat er geen wet tegen dit soort rommel is dit is misleiding eerste klas.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles wat er maar te vinden is op deze site

  help

  Wie heeft inmiddels kunnen uitvogelen hoe je van wiedatejij af kan komen,ik heb er niet echt last van maar het idee dat ik bij zo'n nepper geregistreerd sta vind ik niet prettig.

  Sterke punten
  geeft hoop

  Zwakke punten
  die hoop wordt snel in de grond geboord

  TIP! Lees ALTIJD de Algemene Voorwaarden, dat loont!

  De meeste fake-sites zijn net als die fake sex-advertenties op TV. Er staat un kleine lettertjes dat het om fictieve profielen gaat en een fysieke afspraak niet mogelijk is. Veel van de nepsites dekken zich in via de Algemene Voorwaarden die 99% van de bezoekers toch niet lezen. Toch bespaar je daarmee een hoop ellende en verspilde tijd, moeite en vooral geld!
  Je kunt een prima indicatie krijgen vaak om wat voor site het gaat.

  De voorwaarden van WieDateJij.nl bevatten o.a. de volgend tekst:
  -----------------
  De Website is gecre?erd met het oog op louter entertainment. Wij hebben niet de
  betrachting om concrete afspraken tot stand te brengen (!!!) tussen personen actief
  op de Website. Elke afspraak of gesprek dat op de Website tot stand komt valt
  onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de gebruikers van de Website.

  Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om bepaalde gesprekken tussen
  profielen op de Website te sturen via zelf gecre?erde profielen. (!!!)
  In geen enkel geval dragen wij enige aansprakelijkheid omtrent de inhoud en afloop van
  eventuele gesprekken tussen gebruikers van de Website.

  Sterke punten
  Geldklopperij, daar zijn ze ongetwijfeld sterk in....

  Zwakke punten
  De hele site is een zwendel, zoals de meesten. Vrouwen wachten meestal af. Schrijven ze je actief aan, veelvuldig en reageren ze inhoudelijk nooit op jouw berichten of willen ze je verlokken tot meer credits: Niet doen dus...

  WieDateJij? Niet doen

  De hele site is vermoedelijk een goed doordachte oplichterstruc. Ik vond met veel moeite een redactieadres. Natuurlijk kreeg ik geen antwoord. Alles is er op gericht dat je credits koopt. De antwoorden die je krijgt klinken prachtig. Maar wie alles nog eens naleest weet het zeker: hier zitten een paar creatieve zakkenrolles achter.

  Sterke punten
  Ziet er allemaal heel opwindend en echt uit.

  Zwakke punten
  Pure oplichterij.

  Nepper 1e klasse

  Ook ik stonk er in op WieDateJij. Via de telefoon credits gekocht en gereageerd op advertenties. Zelfs als je in de eerste advertentie al aangeeft niet meer te reageren als er niet op je email iets binnenkomt krijg je nietszeggende maar aantrekkelijk klinkende antwoorden die toch vooral het doel hebben het gesprek op gang te houden. Als je niks meer van je laat horen komen er toch nog reacties van de desbetreffende persoon binnen (om toch vooral de portemonnee maar te laten rinkelen).

  Moraal: niet doen dus.

  Sterke punten
  Mooie, suggestieve foto's die aan de verbeelding bijna niets overlaten

  Zwakke punten
  Te mooi om reeel te kunnen zijn. Teveel sexuele hints om echt te kunnen zijn.


Bezoek WieDateJij.nl

Schrijf je eigen review