Reviews van deze auteur

niet doen! date gebeurd niet

Review over WieDateJij.nl

Langdurig contact gehad met 1. Maar na uitgeven 2 x 99 eur aan credits niet eens een eenmalige date. Op geen enkele manier te overtuigen. Wel heel veel beloftes dat alles goed komt en dat het 100 procent genieten wordt van elkaars genot. Het zal zeker niet tot een eenmalige date blijven, dat wordt beloofd.
Als je dan na zo lang chatten gaat vragen wanneer die date komt. Wordt je verweten dat je meer vertrouwen en meer geduld op moet brengen tegelijkertijd wederom beloven dat het goed komt. Er wordt ingespeeld op je geile gevoelens. Het is beter je geld uit te geven aan een vrouw die daar voor betaald wordt. Je weet dan zeker dat je dan wel verwend wordt door die betaalde dame. Dus heren trap er niet in, een date gaat hier niet gebeuren. Ik heb ook nergens kunnen lezen dat er mannen zijn die hier wel een geslaagde date hebben gescoord. Ook valt het op dat er geen enkele vrouw een recensie hebben geschreven. Dat betekend dus dat er geen enkele vrouw op deze site geregistreerd zijn die echt op zoek zijn voor een "seks"date. Dus dat geeft wel te denken welke types achter die schaars geklede dames staan waar jij mee chat voor een date. Bij een normale datesite heb je eerder kans voor een date, maar daar draait het om liefde en niet om seks. Dit soort praktijken zou verboden moet zijn en wordt tijd deze aan te pakken.

Sterke punten
Heel goed inspelen op je geilheid en jij gaat geloven in een geile date en dus nog meer credits gaat kopen. Maar tot een date zal het nooit gebeuren en plaats vinden.

Zwakke punten
Dat ben je zelf !

reacties: