Reviews van deze auteur

Hardstikke FAKE!

Review over OuderenSexclub

Echt ultieme Fake-site. 02:32 en er zijn heel veel vrouwen online, die nog direct antwoord geven ook. Ze willen GEEN van allen een mailtje aan een mail-adres sturen om te bewijzen dat ze niet Fake zijn.
Bijna alle vrouwen staan in vol ornaat op de foto, maar ook al die foto's zijn gejat. Je kunt door details spotten, waardoor je zo door de bubbel prikt.
Je ziet nooit foto's die duidelijk in Nederland genomen zijn (altijd op vakantie of onduidelijke omgeving) en vaak zie je details die niet kloppen. Buitenlandse stopcontacten, anderstalige boeken in de kast, etc. etc.
Dus reageren: Vast wel, maar echte afspraken, dacht het niet. De positieve reviews hier zullen wel met name van medewerkers van de site komen.
Voor mij is het bewijs geleverd tijdens de ervaringen die ik er opgedaan heb: IK ben namelijk ook niet achterlijk (beetje vaste antwoord op verzoek een mailtje te sturen). Het is een optelsom: Dure punten, veel dames online op abnormaal tijdstip, reageren ook nog eens (en niet met een gangbaarder "Waarom geen foto?", maar allerlei zeer korte "een regel"-reacties, medewerkers willen zo kort mogelijk bezig zijn) en komen met berichten van gelijke strekking.

FAKE!!!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles is fake, medewerk(st)ers plaatsen zeer korte reacties zonder gebruik van leestekens/hoofdletters. Dure punten en geen enkele garantie op ook maar een niet-fake dame om mee af te spreken.

TIP! Lees ALTIJD de Algemene Voorwaarden, dat loont!

Review over WieDateJij.nl

De meeste fake-sites zijn net als die fake sex-advertenties op TV. Er staat un kleine lettertjes dat het om fictieve profielen gaat en een fysieke afspraak niet mogelijk is. Veel van de nepsites dekken zich in via de Algemene Voorwaarden die 99% van de bezoekers toch niet lezen. Toch bespaar je daarmee een hoop ellende en verspilde tijd, moeite en vooral geld!
Je kunt een prima indicatie krijgen vaak om wat voor site het gaat.

De voorwaarden van WieDateJij.nl bevatten o.a. de volgend tekst:
-----------------
De Website is gecre?erd met het oog op louter entertainment. Wij hebben niet de
betrachting om concrete afspraken tot stand te brengen (!!!) tussen personen actief
op de Website. Elke afspraak of gesprek dat op de Website tot stand komt valt
onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de gebruikers van de Website.

Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om bepaalde gesprekken tussen
profielen op de Website te sturen via zelf gecre?erde profielen. (!!!)
In geen enkel geval dragen wij enige aansprakelijkheid omtrent de inhoud en afloop van
eventuele gesprekken tussen gebruikers van de Website.

Sterke punten
Geldklopperij, daar zijn ze ongetwijfeld sterk in....

Zwakke punten
De hele site is een zwendel, zoals de meesten. Vrouwen wachten meestal af. Schrijven ze je actief aan, veelvuldig en reageren ze inhoudelijk nooit op jouw berichten of willen ze je verlokken tot meer credits: Niet doen dus...

reacties: