Whatsappsexcontact

whatsappsexcontact.nl

Doelgroep

Whatsappsexcontact is bestemd voor een ieder, die op zoek is naar speciale vriendschappen, sexcontacten, sex dates en meer. Dan ben je op de juiste site. Op deze site zijn er heel wat gebruikers, die allen op zoek zijn naar een spannende date, leuke chat en meer via whatsapp. Een ieder vanaf 18 jaar kan zich dus snel en eenvoudig aanmelden op de site. Ben je nu eenzaam? Ben je opzoek naar een spannende sex date? Meld je dan nu aan en ga direct op zoek naar je sexcontact.


Aanmelden

Als je interesse hebt, dan kun je je snel en eenvoudig aanmelden op de site. Zodra je op de site bent zie je een aanmeldformulier tevoorschijn komen. Dit kun je herkennen aan het kopje waarin staat, dat je vandaag nog een gratis account kan aanmaken. In dit online formulier kun je je persoonlijk informatie verwerken alsook interesses en meer. Na je account aangemaakt te hebben wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je direct van start gaan met het zoeken naar een geschikte date op de site.


Prijzen

Gebruikers van de site kunnen direct na hun aanmelding gratis gebruik maken van de diensten van de site. Echter hebben zij beperkt toegang tot alle functionaliteiten van de site. Om bijvoorbeeld een aantal berichten te sturen naar de verschillende gebruikers van de site, wordt een kleine vergoeding gevraagd aan de gebruiker in de vorm van credits. Deze credits kan je verdienen op de site of je kan een creditbundel kopen. Niet betalende leden kunnen tot maximaal 600 gratis credits in hun account bewaren, indien je daarboven komt worden er geen credits meer bijgeschreven. Een bericht versturen naar een andere gebruiker kost je 150 credits. Voor live chats worden er 150 credits per minuut in rekening gebracht. Alle nieuwe leden krijgen 150 credits na de aanmelding. Ook voor het aanmaken van een volledig profiel, plaatsen van foto's en steeds terugkeren naar de site, kun je credits verdienen. Indien je een leuke date aan de haak hebt weten te slaan, en je hebt geen credits meer om door te chatten, dan kun je eenvoudig en snel credits kopen. De prijzen voor een creditbundel zien er als volgt uit: 1050 credits voor €10.50 – 7 berichten – (€1,05 per verzonden bericht) 3000 credits voor €25.50 – 20 berichten – (€0,94 per verzonden bericht) 6600 credits voor €50.50 – 44 berichten – (€0,90 per verzonden bericht) 14250 credits voor €100.50 – 95 berichten – (€0,85 per verzonden bericht) 30000 credits voor €200.50 – 200 berichten – (€0,83 per verzonden bericht)


Account opzeggen

Heb je vanwege de een of andere rede geen behoefte meer aan de site, heb je misschien al de liefde van je leven ontmoet ? Dan kun je je account snel en eenvoudig verwijderen van de site. Dit kun je doen door via de instellingen het account op te zeggen. Alvorens je dit doet, moet je wel inloggen op de site. Na deze handeling gepleegd te hebben wordt het account met al je gegevens verwijdert van de site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact maken met de klantenservice door het online contact formulier in te vullen. Hierin moet je onder andere je naam, onderwerp en bericht ingeven en versturen naar de klantenservice. Je kunt ook van maandag tot en met vrijdag, tot 22:00u, telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de site door te bellen naar het telefoonnummer 0031850609820.


Whatsappsexcontact Reviews

  truc.

  Er zijn twee soorten profielen op deze site. fictieve profielen, wat aangegeven is bij het profiel, en profielen van vrouwen die jou aan het lijntje houden en je zo geld uit je zak kloppen.

  Sterke punten
  misleiding.

  Zwakke punten
  ongeloofwaardig en onbetrouwbaar.

  Nep

  Ik heb nu een aantal dagen de site bekeken, credit gekocht en ben erachter gekomen dat alle profielen nep zijn en dat je gewoon geld uit beurs word gehaald, ik neem dan ook aan dat ik gewoon het geld wat ik voor deze nepperij heb betaald weer teruggestort krijg op mijn rekening want de misleiding in deze is wel zeer hoog.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nepsite die je alleen maar geld kost

  Ttale fake site

  Deze site van SRvision is gekoppeld aan een databank van gegevens die op talloze websites wordt gebruikt Gaysplek.nl enz. LET OP, als je inschrijft gaan jou gegevens dus ook in omloop! En tuurlijk je hebt toestemming gegeven via de algemene voorwaarden. Verwacht echter geen afspraken want de site is operator gemodereerd. Men is zeer gewiekst je zoveel mogelijk berichten van €1,- per stuk te laten versturen. De nep profielen zijn niet te herkennen dus je bent in elk geval een paar euro verder voor je dat door hebt. Grenst wat mij betreft aan oplichting. Ook het gebruik van je (aangepaste)gegevens op andere sites is volgens mij juridisch niet in de haak.

  Sterke punten
  Geen. Support is zeer kort van stof en kritische vragen worden onbeschoft beantwoord met, had u de voorwaarden maar moeten lezen.

  Zwakke punten
  Pure misleiding.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review