Nep

Ik heb nu een aantal dagen de site bekeken, credit gekocht en ben erachter gekomen dat alle profielen nep zijn en dat je gewoon geld uit beurs word gehaald, ik neem dan ook aan dat ik gewoon het geld wat ik voor deze nepperij heb betaald weer teruggestort krijg op mijn rekening want de misleiding in deze is wel zeer hoog.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Nepsite die je alleen maar geld kost

Bezoek Whatsappsexcontact Reviews over Whatsappsexcontact

4 reacties

In de algemene voorwaarden staat heel duidelijk vermeld in artikel 3.5 dat de site nep profielen bevat en dat de site nergens verantwoordelijk voor is. Je kan fluiten naar je geld.

De website kan de juistheid van de identiteit van haar deelnemers niet exact controleren of vaststellen. Zeker wat betreft de persoonlijke kenmerken als geslacht, geboortedatum en uiterlijk, om die
reden staan wij niet in voor de juistheid, volledigheid of waarheidsgetrouwheid van aangemaakte en deelnemende profielen, alsmede niet voor anderszins verstrekte informatie door deelnemers in de ruimste zin van het woord. Noch aanvaardt zij daarvoor enige verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid, waarbij vermeld dat onze service zowel natuurlijke als fictieve, gemodereerde profielen bevat die bijdragen aan entertainment doeleinden waarbij fysiek contact niet in alle gevallen mogelijk kan zijn. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enigerlei schade ontstaan door, voor of van het maken van afspraken en de mogelijke gevolgen daarvan en ongemakken die daaruit kunnen voortkomen, deelnemen is voor eigen risico. Wij zijn uitsluitend de contactbemiddeling verschuldigd, niet het welslagen, het gebruik van de website geeft geen garantie voor het ontmoeten van een geschikte partner, als de beoogde resultaten tegenvallen dan kan de website daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden, ongeacht de aard van de actie, voor handelingen of veronachtzaming van andere leden of gebruikers.

De echte profielen zijn die van mannen die er in getrapt zijn. De site is ook niet verantwoordelijk voor de nep profielen die ze koopt, zelf maakt of aangeleverd krijgt.
Probeer het ook niet op andere erotische datingsites, want die zijn ook allemaal nep. Wil je echt seks en niet eindeloos chatten voor 1 euro per bericht dan moet je naar een advertentiewebsite van prostituees zoals kinky.nl

Als ik zo even die foto's bekijk van de dames die daar opstaan vals of echt maakt op zich niet veel uit , het lijkt eerder op een vleeskeuring voor jongeren maw pubers die zich van hun mooiste kant willen laten zien want je moet er knap , mooi en aantrekkelijk uitzien of je bent een mietje zo zijn de jongeren vandaag 10 x erger dan 40 j gelden toen was dat ook al zo alleen iets minder erg en nu is het het internet en dan zijn de rapen gaar. De schoonheid zit van binnen en niet van buiten maar maak hen dat eens wijs ? Dat lukt niet wegens te groen achter de oortjes.

Dank voor het advies dat het allemaal nep is. Diezelfde ervaring had ik met de site SerieusFlirten. Ze willen je alleen maar tegen betaling aan de praat houden. Ik weet nu van welke sites ik me moet afmelden.

Bezoek Whatsappsexcontact Reviews over Whatsappsexcontact

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Whatsappsexcontact
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden