Victoria Milan - 113 Reviews

Last updated: 28 april 2020
Victoria Milan Logo

18.4% aanbevolen, 113 Reviews

 1. Victoria Milan informatie
 2. Informatie over Victoria Milan
 3. Kosten
 4. Victoria Milan Dating app
 5. Paniek button!
 6. Opzeggen Victoria Milan
 7. Victoria Milan Video
 8. Victoria Milan Reviews
 9. Schrijf ook een review over Victoria Milan

Niet tevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Affairechat.

Victoria Milan informatie

Victoria Milan, Europa's grootste en meest discrete datingsite voor wie al een relatie heeft...
Voel je je gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mis je de magie van passie, opwinding en intimiteit? Victoria Milan geeft je liefdesleven weer 'n oppepper! Je leeft tenslotte maar één keer!

Victoria Milan is een nieuwe Europese datingsite voor mensen die al een verhouding hebben, maar daarnaast verlangen naar nòg een relatie. Want of je nu een vriendelijke en onschuldige webflirt, een vluchtige one night stand, of een echte langetermijn-relatie zoekt, Victoria Milan biedt jou een zeer veilige, anonieme en discrete online ontmoetingsplek. Je ontmoet hier duizenden gelijkgestemden uit heel Europa. Onze members zijn, net als jij, op zoek naar hun bijna vergeten passie.

Victoria Milan Details

Hits: 17889

URL: http://www.victoriamilan.nl/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 113

Informatie over Victoria Milan

Herleef de passie en begin een affaire, zijn de eerste woorden die je leest op de website van Victoria Milan. Het is bij Victoria Milan meteen duidelijk wat je bij deze datingsite kunt vinden. Je kan hier daten met verschillende mannen en vrouwen die net als jij al een relatie hebben. Hoewel je toch zal merken dat er ook vrijgezellen op deze datingsite staan ingeschreven. Deze vrijgezellen vinden het single leven geweldig en zoeken geen relatie.

Bij Victoria Milan zijn vele verschillende mensen te vinden en je vindt snel een date. Aangezien bijna alle leden een vaste relatie hebben, zullen dit bijna altijd discrete dates zijn. Daar moet je natuurlijk geen problemen mee hebben. Het systeem van Victoria Milan is geschikt om anoniem te daten. Het systeem heef wel een geavanceerde wijze waarop een matching plaatsvindt.

Kosten

Inschrijven kan helemaal bij gratis bij Victoria Milan. Dat is fijn, want dan kan rustig kijken en een goede indruk krijgen van wat je allemaal op de datingsite kunt vinden.

Je kan na het inschrijven een datingprofiel aanmaken. Je blijft op deze datingsite anoniem en er zijn veel leden te vinden. Foto's worden automatisch onherkenbaar gemaakt. Heb je een leuk persoon hebt gevonden? Dan kan je aangeven dat je foto's wil zien. De andere persoon hoeft dan alleen nog toestemming te geven daarvoor.

Tarieven van de lidmaatschappen bij Victoria Milan:
- Het goedkoopste lidmaatschap bij Victoria Milan kost €16 per maand en heeft een looptijd van 12 maanden.
- Lidmaatschap voor 1 maand: €39,99
- Lidmaatschap voor 3 maanden: €27,99
- Lidmaatschap voor 6 maanden: € 22,79

De actuele prijzen van Victoria Milan kunnen inmiddels zijn gewijzigd. Controleer dus altijd de website.

Victoria Milan Dating app

Victoria Milan heeft een nieuwe mobiele applicatie. Via deze dating app kan je overal en altijd discreet online daten. De dating app kan je gratis downloaden en is geschikt voor iOS, Android etc.

Paniek button!

Bij Victoria Milan kan je echt anoniem en discreet online daten. De datingsite heeft namelijk vele opties zodat anderen in je omgeving er niet achter komen wat je aan het doen bent. Ben je even niet actief bezig op de datingsite? Dan wordt je na enige tijd automatisch uitgelogd. De datingsite wordt dan ook automatisch afgesloten. Handig toch?

Komt er opeens iemand de kamer inlopen terwijl jij net lekker aan het chatten bent? Geen paniek! Voor zulke situaties heeft Victoria Milan een Panic Button (paniek knop) op de datingsite. Wanneer je op de Panic Button klikt, zal de website van Victoria Milan zich afsluiten. Een neutrale website wordt vervolgens geladen.

Opzeggen Victoria Milan

Mensen vinden het vaak lastig of onduidelijk hoe een account bij een datingsite moet worden opgezegd. Datingwebsites.nl helpt je graag bij het vinden van leuke datingsites, maar is je ook graag van dienst wanneer je genoeg hebt van de datingsite en je dus wil uitschrijven.

Ben je ontevreden over Victoria Milan of heb je er gewoon genoeg van? Datingwebsites.nl beschrijft hier een aantal simpele stappen waarmee je gemakkelijk jouw Victoria Milan account kan opzeggen.

Stap 1) Log in op de datingsite van Victoria Milan met je gebruikersnaam en wachtwoord.
Stap 2) Bovenaan de pagina kun je in het menu op “instellingen” klikken. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen om het “wachtwoord wijzigen”.
Stap 3) Onder de groene button staat “Profiel deactiveren”, klik hier op.
Stap 4) Klik nogmaals op “profiel deactiveren”. Daarna heb je de mogelijkheid om te klikken op een link "klik hier". Klik daar dan ook op. Je wordt daarna doorverwezen naar een andere pagina.
Stap 5) Op de nieuwe kan je aangeven waarom je jouw account wilt deactiveren. Daarna kies je voor de optie “Deactiveer account”.

Jouw account is nu gedeactiveerd en verwijderd op Victoria Milan!

Victoria Milan Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vpqA_u9QSDs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Victoria Milan

Victoria Milan Acties & Nieuws

 • 12 februari 2017 Discreet daten bij Victoria Milan
  Victoria Milan is de grootste en meest discrete datingsite van Europa. Deze datingsite is voor mensen al een relatie hebben, maar daarnaast verlangen hebben naar nog een relatie. Is jouw relatie saai geworden of  zit je gevangen in een liefdeloze relatie? Mis je de magie van hete passie, opwinding en intimiteit? Met Victoria Milan geeft je jouw liefdesleven weer eens een oppepper! Leven doe Lees verder
 • 7 september 2013 Victoria Milan adverteert met foto dode president
  Victoria Milan heeft excuses aangeboden, omdat zij een foto van de verongelukte Poolse president Lech Kaczynski hebben gebruikt op billboards in Warschau. De baas van de site, Sigurd Vedal, liet weten dat de site het portret van Kaczynski's tweelingbroer, oud-premier Jaroslaw Kaczynski, had willen gebruiken, een verstokte vrijgezel die samenwoont met een kat. In de reclame staan Kaczynski en zi Lees verder
 • 22 mei 2013 Victoria Milan beledigt Koningin Máxima
  Victoria Milan - de site voor overspeligen - beledigt in een nieuwe reclame campagne het koningshuis en dan met name de kersverse koningin Máxima. Op een billboard staat een koningin afgebeeld met daarbij de tekst: 'Maximale discretie gegarandeerd' en de melding 'Ook voor mensen zonder mediacode'. Een verwijzing dus naar de koninklijke mediacode die onlangs in het nieuws was. Uiteraard zal d Lees verder
 • 3 mei 2013 Victoria Milan: Vrouwen vinden vreemdgaande partner niet erg
  Vrouwen vinden het niet zo erg als hun man vreemdgaat. Dit blijkt uit een onderzoek van VictoriaMilan.nl, de online datingsite voor mensen met een partner, die op zoek zijn naar een affaire. Op de vraag wat het ergste is wat de partner haar kan aandoen, staat vreemdgaan niet eens in de top 5. Het ergste vergrijp – volgens 33,7 procent – is ‘agressief zijn of geweld gebruiken’, op de voet gevolgd d Lees verder

Victoria Milan reviews (113):

Victoria Milan - Het werkt ook, naast alle fake

0

Review:
Het klopt wat er hier aan slechte reviews beschreven wordt, de allereerste review van Freek-Will van 29-12-19, dat herken ik allemaal.

Maar, dat alles pik je er zo uit. En dan blijkt het ineens ook een site die gewoon werkt.

Ik gebruik VM voor Brussel waar ik doordeweeks ver van huis verblijf voor werk.

En ik heb via VM een getrouwde dame die me 2 keer week in het appartement opzoekt voor seks opgeduikeld, en 1 dame die per kwartaal een week voor werk in Brussel is en dan elke avond met iemand anders afspreekt voor seks, waaronder met een avond met mij, om zo te doen wat ze in haar eigen land gezien de sociale controle niet kan.

En dan heb ik nog een echt aanbod van iemand afgeslagen omdat ik haar niet aantrekkelijk vond. En dat alles om-niet...

Sterke punten:
Het levert seksdates op.

Zwakke punten:
Heel heel heel veel fake profielen.

Victoria Milan - VM - afrader. Nepprofielen en oplichters

1

Review:
Geregistreerd op VM. Dag 1 krijg ik 100+ reacties. Helemaal overdonderd probeer ik dat te managen. Veel belangstelling uit het buitenland van vrouwen die veel jonger zijn.
Standaard is een knipoog, toegevoegd aan favorieten en een kort berichtje. Dat zijn veelal fake profielen.
Er zit ook nog een categorie mensen ingeschreven als vrouw die probeert via chat (Google Hangouts is populair onder die categorie) die via chat en het uitwisselen van foto' s je probeert over te halen om geld / gift cards te sturen. Bij de een duurt dat een paar weken, de ander weet dat na een dag al te vragen. Ook niet oke.
Dan is er nog een categorie working girls die uit het buitenland komen maar toevallig bij familie, vrienden op bezoek of op zakenreis is in of in de buurt van jouw woonplaats. Even een green-id kopen en weet ik wat meer, want anders willen ze je niet ontmoeten. Ook maar niet doen.
Ook zijn er vrouwen die je proberen over te halen om via video te sex-chatten. Lijkt me niet een strak plan om dat te doen zonder zak over je hoofd.... voor je het weet ben je slachtoffer van afpersing.

Oh ja, en dan zijn er ook genoeg profielen beschikbaar die al heel lang niet hebben ingelogd.

En wat er dan overblijft is echt heel weinig. Ik heb nog met 1 normale dame contact. Voor de rest heeft die site veel geld gekost, veel tijd gekost en erg weinig opgeleverd. En die dame ontmoet ik binnenkort hoop ik.

Kortom: VM is een uitvalsbasis voor criminelen, hoeren en oplichters en de site zelf biedt niks. Ook de code is brak en de app is ook van zeer matige kwaliteit. Lekker wegblijven daar.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles, slechte webinterface, slechte app, userbase bestaat uit fakeprofielen, oplichters, verouderde profielen, duur.

Freek-Will beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - 100% fake

0

Review:
Alle profielen die mij contacteerden waren fake, proberen je naar een andere dating site te sturen, komen online op de meest onmogelijke momenten, sturen vragen en reageren dan niet meer, proberen je via Whatsapp geld af te troggelen, enz ….

Sterke punten:
Mooie site

Zwakke punten:
Totaal fake

DAniel beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Slecht

1

Review:
Profielen die als je ze bekijkt binnen 1 minuut online zijn en bij jou profiel kijken het tijdstip maakt niet uit.
Fake bedoening die Victoria Milan site.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Fred beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Nep

2

Review:
Victoria Milan is dus ook nep. Net als het gros van de erotische datingsites.
Dames die vragen stellen en vervolgens niet reageren als je antwoordt. Zelfs niet als ze on-line zijn. Vrouwen (meerdere!) uit Stockholm die je als favoriet toevoegen, terwijl ik in Nederland woon...
Profielbezoeken op tijdstippen dat normale mensen slapen.
Vrouwen die discretie vragen, maar wel met 6 herkenbare foto's in hun profiel op de site staan.
Gelukkig op tijd profiel gedeactiveerd en via de helpdesk laten verwijderen (ik hoop dat dat ook gedaan is).
Even leuk, maar verder superfake! Zonde van het geld.

Sterke punten:
Ziet er goed uit. Profielen lijken echt te zijn. 1 bedrag betalen en dan onbeperkt toegang en chatten... (maar met wie?).

Zwakke punten:
Fake profielen. Slechte zoekfunctie. Duur (zeker omdat het nep is).

Joop beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Niet de moeite waard!

1

Review:
Zit nu een paar weken op deze site en het schiet niet op. Geen reacties, of zinloze berichtje met alleen "hi" of "hi, nieuw hier?" Gezien het commentaar van andere gebruikers denk ik dat ik gewoon ordinair geflest ben.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Werkt van geen meter. Er zijn ook een aantal fake profielen met foto's van modellen.

JeanVignal beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Automatische betaling

2

Review:
Kan er iemand me uitleggen stap voor stap hoe je van de autmatische verlenging en dus betaling af raakt..heb een abonnee van 3 maanden genomen en ben nu ongeveer een week lid...dus heb gelukkig nog wat tijd om de juiste stappen te ondernemen....voor de rest kan ik me enkel aansluite&#770;n bij alle eerdere commentaren.....alles aan de site is fake....alvast bedankt...

Sterke punten:
Geen..

Zwakke punten:
Nep profielen..

Heel duur...

Geen communicatie bij problemen..

Site werkt ook niet naar behoren...

Afblijven heren....

Lino beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - 95% fake

0

Review:
Heel weinig echte profielen. Die kan je op één hand tellen. Als een reactie te mooi is om waar te zijn, dan is dat ook zo ;-)... Zeer dure site, over grote deel is fake. Tijd en abonnementsgeld NIET waard...

Sterke punten:
discretie

Zwakke punten:
veel te veel fake

Contango beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - Fake en oplichting

0

Review:
Deze site beroemd zich op het feit ernstig te zijn, doch dit is helemaal niet waar.
Veel fake profielen en nietszeggende berichten om je aan de mangel te houden zodat je een abonnement zou nemen.
Na amper een week voel je je al bekocht want niks klopt van wat ze je beloven.
Wanneer je dan, overeenkomstig hun eigen richtlijnen, probeert om de automatische verlenging te blokkeren, werkt dit gewoon niet.
Een mail sturen naar de klantendienst helpt al evenmin, geen enkel respons.
Dus tijdig profiel weghalen of ze melken je gewoon verder uit, net zoals de meeste van die sites trouwens.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fake, nep en oplichting

Paul beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Victoria Milan - voor vrouwen gratis!

0

Review:
Doordat vrouwen gratis op deze site een profiel mogen aanmaken, zou je denken dat een reactie van die zijde wel op zijn plaats zou zijn. Nou niets is minder waar. Er wordt nauwelijks op berichtjes gereageerd, zelfs niet op verstuurde cadeautjes. Als er toch gereageerd wordt op een vorm van toenadering heb ik gehad dat men met belangstelling vroeg om foto's. Ik die dan vervolgens vrij gaf voor inzage. Na een dag zag ik dat het betreffende profiel mij had geblokkeerd of in een ander geval was diezelfde dag het profiel geheel verdwenen. Vraag is dan 'waar blijven mijn foto's?'
Regelmatig kreeg ik zélf wel cadeautjes, maar daar zaten e-mailadressen in verstopt. Wanneer ik vervolgens daarop ging reageren bleek dat hier duistere praktijken achter te zitten. In gebrekkig Nederlands kreeg ik e-mailberichtjes met daarin verzoek om meer info over mijzelf. Men stuurde mij dan wel foto's van leuke dames. Zo heb ik een keer - reagerend op een heel ander e-mailadres - wél een foto erbij gekregen die ik al eerder uit een andere koker ontving. Het betrof in beide gevallen profielen uit Zuid-Rusland, maar die door VM verwijderd waren.
De helpdesk van VM - en dat is niet voor het eerst dat dit in reviews over deze website naar voren komt - is één en al rampenplan. Standaard tracht men in het Nederlands te antwoorden, maar als het een prangende vraag betreft dan gaat men over op het Engels met ook weer standaard antwoorden.
Een dure site waar je niet veel voor terug krijgt.
hgr van Ipje (Ik profileer je even)

Sterke punten:
In het aandragen van (NEP) profielen.

Zwakke punten:
Dat vrouwen gratis zijn is dooddoener voor ook deze site.

Ipje beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Victoria Milan

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Victoria Milan aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Victoria Milan aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Victoria Milan


Home » Vreemdgaan Dating » Victoria Milan