Waarom kiezen voor UkraineDate.com? UkraineDate.com is een populaire Oekraïense contactadvertentie en Oekraïense dating site die mensen over de hele wereld helpt met het vinden van mooie Oekraïense vrouwen voor Oekraïens dating, relaties of zelfs een huwelijk. Oekraïense dames op zoek naar liefde zijn ook van harte welkom om zich aan te melden met onze Oekraïense dating site. Meld je gratis aan en begin gelijk met bladeren door onze internationale Oekraïense contactadvertenties.

UkraineDate Video


Doel

De naam van deze site zegt in feite al veel. Het doel van deze grote datingsite is onder andere om alleenstaande Oekraïense singles in contact te brengen met andere gelijkgestemden. Heb je dus behoefte aan vriendschap, kennissen, een serieuze relatie of een casual date met een leuke Oekraïense heer en of dame? Dan ben je bij UkrainDate op het juiste adres. Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze spannende site.


Mogelijkheden profiel

Met een Ukraine Date profiel hebben gebruikers heel wat mogelijkheden. Niet veel andere websites kunnen hun leden de ongelofelijke mogelijkheden bieden om met duizenden Oekraïense en Oost-Europese vrouwen in contact te komen die op zoek zijn naar liefde. Men heeft met zijn of haar profiel niet alleen toegang tot de grootste database van alleenstaande Oekraïense singles, men kan ook chatberichten en of smileys sturen naar andere single leden. Spreekt dit je aan en wil je net als andere succesvolle leden ook een Oekraïense date aan de haak slaan? Meld je dan vandaag nog aan op deze site.


Aanmelden

Een ieder kan zich geheel gratis en zonder zorgen geheel gratis aanmelden bij Ukraine Date. Dit kan men onder andere bewerkstelligen door op de startpagina van de site onder het kopje 'Gratis Lid Worden' het aanmeldformulier in te vullen. In dit formulier moet men onder andere de voornaam, een werkende e- mail adres en wachtwoord naar keus ingeven. Na alle stappen goed doorlopen te hebben, kan men direct aan de slag met het vinden van een spannende date op deze site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen, opmerkingen en of suggesties kunnen gebruikers alsook gasten van de site geheel gratis contact opnemen met de klantenservice van deze site. Dit kan men doen door op de volgende nummers te bellen en of te e- mailen. Contact Klantenservice UkraineDate.com Cupid Media Pty Ltd PO Box 9304 Gold Coast MC QLD 9726 Australia Kantooradres:- Level 5 2502 / 5 Lawson Street Southport QLD 4215 Australia Telefoon USA en Canadese klanten: 1-800-787-0838 Europese Klanten: 00 61 7 5571 1181 Andere Internationale klanten: +61 7 5571 1181 Australische klanten: (07) 5571 1181 Fax: +61 7 3103 4000


UkraineDate Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over UkraineDate.

Bezoek UkraineDate

Schrijf een review