Russian Women Personals - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 20 juni 2019
Russian Women Personals Logo

66.7% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Russian Women Personals informatie
  2. Russian Women Personals Reviews
  3. Schrijf ook een review over Russian Women Personals

Niet tevreden over Russian Women Personals? Probeer dan eens RussianCupid.

Russian Women Personals informatie

We are a US-based company, located in Romeoville, IL. We have a branch in Russia, as well as lots of partner agencies in Russia and Ukraine, which allows us to maintain a very large database of Russian and Ukrainian women and offer our services at affordable prices.

Russian Women Personals Details

Hits: 1572

URL: http://www.russian-women-personals.com/

Categorieën: Buitenlandse Bruiden

Reviews: 1


Maak nu een gratis account aan op Russian Women Personals

Russian Women Personals reviews (1):

Russian Women Personals - "The Russians are coming"

0

Review:
RWP is een hele grote speler, met werkelijk (tien) duizenden profielen. Het bijzondere eraan is dat het eerste briefcontact, net als het inschrijven, gratis is. Daarna moet je per ontvangen brief betalen. Dat kan variëren van 2 tot 20 dollar, maar meestal is het tussen de 5 en de 15. De manier van vaststellen van de prijs wordt op de site uitgelegd, maar blijft mij onduidelijk. Als je 16 brieven ontvangen hebt mag je , met wederzijds goedvinden, contactgegevens uitwisselen. Dit impliceert ook dat de moderators de brieven lezen en evt. contactgegevens eruit halen. Het voor iedere brief moeten betalen is vreemd, maar het haalt natuurlijk wel een bepaalde categorie (avonturiers die alles gratis willen) buiten de deur.

Betalen kun je per creditkaart, en wel direct aan de agency; dus niet via een betaalsite. Dit is riskant maar ik heb hier nog nooit problemen mee gehad. Wel steeds mijn creditcard afrekeningen gecontroleerd.

Mijn eerste ervaring met hen dateert van 10 jaar terug. Werd meteen gebombardeerd met brieven. Veel Russinnen willen graag een buitenlandse man. Veel brieven van jonge meiden ook. En een (veel) oudere partner is in Rusland niet ongebruikelijk. Maar als een studente van 18 jr. beweert dat ze traditionele familiewaarden heeft, en op een opa uit Holland zit te wachten (en ondertussen wel halfnaakt op de foto staat!) moet er natuurlijk wel een belletje gaan rinkelen.. Ben uiteindelijk met 2 vrouwen verder gegaan. Eén kwam uit Wit-Rusland. Heb haar in Praag ontmoet. Prima mens,intelligent, aantrekkelijk, arts, straalde een en al betrouwbaarheid uit. Is uiteindelijk niets geworden; de redenen doen er hier even niet toe. De tweede gaf vanaf het begin al aan dat ze ook contact had met een Engelsman, en heeft uiteindelijk voor hem gekozen. Niks mis mee; we hebben af en toe nog leuk contact.

Na een pauze van enkele jaren ben ik weer met RWP verder gegaan. En de ervaringen zijn nu minder goed. .Na 16 brieven en de uitwisseling van contactgegevens bleef het in 4 gevallen ijzig stil, of kreeg ik kulbriefjes. Maar ook nu toch weer een veelbelovend contact.

Ik heb begrepen dat RWP niet een opzichzelfstaand bedrijf is, maar dat ook andere agencies hun leden daar kunnen inschrijven. Het kan zijn dat RWP op zich wel ok is, maar dat de deelnemende agencies niet altijd koosher zijn.

Ook bij RWP moet je dus goed uitkijken en kritisch zijn- zoals op alle sites. Maak ook van begin af aan duidelijk wat jij wilt, en vraag wat zij wil. Het kan zijn dat zij vanwege familie of werk in Kiev moet blijven wonen, en jij om dezelfde redenen in Zutphen. En als je je dan niet kunt permitteren om steeds maar heen en weer te reizen heb je een probleem.

Let ook vooral op eventuele taalproblemen. Je krijgt soms uit de correspondentie de indruk dat je vlam voortreffelijk Engels spreekt terwijl tijdens de rit blijkt dat ze alles laat vertalen. En als iemand in haar profiel beweert dat haar Engels "very bad" is ga er dan maar rustig van uit dat ze geen word buiten de grenzen spreekt.

Denk goed na voordat je iemand naar NL haalt. Ik heb dat nooit gedaan maar een heleboel anderen hebben zich hiermee veel narigheid op de hals gehaald. Spreek voor de eerste keer maar af in Praag of zo.

Ik ben beroepshalve veel in Oost Europa geweest en ik weet zeker dat je er een prima partner kunt vinden, but don't play the fool !

PS waar ik Rusland zeg kun je ook Oekraïne, Wit-Rusland, Moldova enz. lezen.

Sterke punten:
Groot aanbod van profielen, rijp en groen, van alles wat . Ook veel scammers en avonturiersters. Domme eendjes en intellectuelen. Maar ook fatsoenlijke en oprechte dames.

Zwakke punten:
Beetje onhandige site, maar kan er mee door.

Zwerver05 beveelt Russian Women Personals aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Russian Women Personals

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Russian Women Personals aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Russian Women Personals aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Russian Women Personals


Home » Buitenlandse Bruiden » Russian Women Personals