Novamora

Gun je seksleven een boost! | Novamora.nl Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Doelgroep

Novamora is een van de grootste Nederlandse Datingsites welke speciaal is ontwikkeld voor singles en stellen, die allen op zoek zijn naar een spannende date. Een ieder vanaf 18 jaar, die dus op zoek is naar een date, relatie of vriendschap kan zich dus aanmelden op deze spannende datingsite. Op basis van de opgegeven interesses bij de aanmelding komen gebruikers namelijk snel en eenvoudig met elkaar in contact op deze site.


Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op 'inschrijven'. Na hierop geklikt te hebben komt een doorklik aanmeldformulier waarin men de interesses, gebruikersnaam, werkende e- mail adres en wachtwoord moet ingeven. Na de gegevens verwerkt te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar een spannende Novamora date. Wie weet heb je vanavond al een date?


E- mail notificaties

Bij de aanmelding geven gebruikers een werkende e- mail adres op. Zo nu en dan kan het voorkomen, dat er e- mail notificaties worden verzonden naar het opgegeven e- mail adres van de gebruiker. Dit kunnen sommige personen als prettig ervaren en weer andere als ongewenst. De laatste groep heeft de mogelijkheid op deze site om de e- mail notificaties stop te zetten. Dit kan men doen door in te loggen op de site en te gaan naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina en dan vervolgens naar "Instellingen". Op het tabblad "Voorkeuren" kan men dan de voorkeuren aan- of uitzetten. Na op opslaan geklikt te hebben, treed de voorkeur om geen e- mail notificaties meer te ontvangen, in werking.


Kosten

Het aanmelden en aanmaken van een profiel kan geheel gratis op deze site. Alle nieuwe gebruikers krijgen het standaard gratis account toegewezen. Met dit account hebben zij beperkt toegang tot de functionaliteiten van de site. Daarnaast kan men het account verder upgraden om uiteindelijk VIP toegang te hebben tot de site. De kosten voor VIP toegang zien er als volgt uit: 1 maand VIP € 24,99 /mnd 2 maanden VIP € 19,99 /mnd 4 maanden VIP € 14,99 /mnd


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers alsook geïnteresseerden contact opnemen met de klantenservice van Novamora. Dit kan men doen door het online contactformulier op de contactpagina van de site in te vullen en te verzenden naar de helpdesk. In dit formulier moet men onder andere de naam, het e- mail adres, wachtwoord en bericht verwerken. Novamora.nl is een site van: Novamora B.V. Kerkenbos 1057c 6546 BB Nijmegen Nederland Postbus 38218 6503 AE Nijmegen Nederland


Novamora Reviews

  Stom

  Waardeloos

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Alles

  100 % waardeloos

  Al erg snel wordt duidelijk, dat je bezig bent op nepsite.
  Steeds dezelfde zin als afwijzing op een bericht.
  Heel apart, dat die vrouwen allemaal hetzelfde zeggen. Toch ??
  Vraag me echt af of er buiten de reguliere datingsites wel ECHTE sexdating bestaat.
  Ben bang van niet !!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  ontelbaar

  Gewiekste geldklopperij

  Novamora adverteerd op radio en TV dus men is geneigd te denken dat de site wel koosjer moet zijn. Integendeel, de kans dat je als man aan een daadwerkelijke date kan komen is nihil. Ik heb twee maanden als betalend lid de site vaak bezocht, zo´n 35 vrouwen een berichtje gestuurd waarvan 15 vrouwen het standaard bericht terugstuurde : Bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben, 15 vrouwen met hetzelfde berichtje ? en alle andere 20 ? nooit wat van vernomen.
  Of, het lijkt dat er 1 vrouw op de honderd mannen zijn, Of ik zie er niet uit als Brad Pitt of George Clooney met een penis van 20 cm, Of er zijn bijna allemaal nep profielen van de dames. Vrienden van mij hadden meer geluk en kregen antwoord van een of twee vrouwen die heel slim maar bleven vragen hoe je als man bijv. gepijpt wilt worden, hoe zij genomen wil worden en andere geile prietpraat. na tien keer heen en weer te hebben gechat om de onnozele geile man nog meer op te winden resulteren die berichtjes tot zero dating. Ook vermoed ik Chatbots en Chatforums en medewerkers van de site die antwoord geven.
  Beste heren ga nooit in zee met een sex gerelateerde datingsite, welke dan ook (is mijn ervaring) ! Je boekt veel meer kans bij een reguliere datingsite

  Zwakke punten
  Mensen inhuren om lovende recensies te schrijven ?

  Best jammer

  Leuk en makkelijk ingerichte mobiele site. Jammer van de vele fake profielen die je er toch best snel uithaalt.

  Sterke punten
  Leuk ingerichte mobiele omgeving en gebruikersvriendelijk

  Zwakke punten
  Te veel fake profielen nog steeds (circa 80%). Te veel personen die als er geen afspraak gemaakt kan worden je direct blokkeren. Homoseksuele mannen die een vrouw aanbieden en vervolgens via Skype met je wille cammen… enig toezicht en wat minder fake profielen zou deze mobiele site tot een succes kunnen maken

  Leuke dates! De moeite waard!

  Zonder foto krijg je al best veel reacties, maar met foto gaat het helemaal los. Soms lijken het wel hopeloze mannen. Gelukkig zit er een filter op en heb ik contact gelegd met enkele leuke spontane deelnemers. Leuke orginele berichten en niet gelijk een picknick sturen. Een aantal leuke FWB aan over gehouden. Mochten die toch niet blijvend zijn, dan vindt je mij zo weer terug op de site :)

  Sterke punten
  Overweldigend aantal reacties. Drukbezochte sites

  Zwakke punten
  Abo nodig om te reageren.

  Prima werkende site

  Foto plaatsen, profiel invullen, vertellen wat je zoekt, niet zo veel werk. En dan krijg ik best veel reacties van echte mannen. Natuurlijk vallen af vanwege leeftijd, uiterlijk of niet single zijn en dan is het chatten om te kijken of er een klik is. Inmiddels is er 1 man geweest. Leuk om te zien en mee te chatten maar 0 chemie. Inmiddels van de site af omdat ik een leuke ex-minnaar op die site tegen kwam. Anders was dat nooit gebeurd

  Sterke punten
  De mannen plaatsen best vaak een foto en veel profielen zijn voldoende ingevuld. Voor zover ik weet is men hier eerlijk over relatie status, opleidingsniveau, wel/ niet roken ect

  Zwakke punten
  Je moet als vrouw een brede rug hebben ivm reacties waar je echt niet op zit te wachten . Je kunt niks instellen om te zoeken. Alleen kijken bij wie recent on-line was en de nieuwste foto�s. Verder afwachten wie er reageert

  Bij eenzijdig opzeggen ben jij je geld kwijt

  Deze site behoort tot een bovenliggende groep genaamd SXDN, SeXy Dating Networks en incasseren via stichting Stichting Foundation Docdata genoemd, Er zijn klachten dat deze stichting zomaar geld van jouw rekening incasseerd.
  Zijn zelfs bij Kassa geweest.
  Hier zijn vele datingsites bij aangesloten en gebruiken hetzelfde frame, bijv Ondeugend-daten RegioSwingers RegioSexContact Ondeugende-mamas Ondeugenden-papas etc

  Oja Swingers zijn CentenWringers

  Sterke punten
  Toch wel goede contacten overgehouden

  Zwakke punten
  Abonnement wordt eenzijdig opgezegd en je geld ben je kwijt, Staat ook in de voorwaarde

  Mooie reclame posters in bushokjes

  Ik kom bij het busstation vlakbij een NS station.
  Daar zie ik mooie veelbelovende reclame posters van Novamora.
  Maar naar mijn gevoel is de site volkomen nep.
  Dat is omdat de site met credits werkt. In de algemene voorwaarden is niets te vinden over fictieve profielen.

  Sterke punten
  Mooie reclame posters in bushokjes

  Zwakke punten
  Waarschijnlijk nep vanwege credits.
  Geen waarschuwing over fictieve profielen in de algemene voorwaarden.

  NOVAMORA = GELDVERSPILLING

  Ondanks de fraaie aanprijzingen kan NOVAMORA zonder enig verder commentaar direct naar die plek verbannen worden waar alle andere datingsites ook thuishoren :
  naar de vuilnishoop.
  FAKE OPLICHTING NEP.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  TE VEEL OM OP TE NOEMEN

  Grappig, maar compleet nep

  Ik moet zeggen dat ik me ergens wel stom voel, want ik dacht heel even dat het echt was. De vrouwen op de site zijn namelijk niet heel aantrekkelijk wat het echt laat lijken. In werkelijkheid zijn er mensen ingehuurd die je gewoon proberen geinteresseerd te houden, maar in werkelijkheid zal je nooit een vrouw leren kennen via deze website.
  Als je je als vrouw aanmeldt moet je concurreren met honderden nepaccounts. Pure afzetterij, maar wel grappig om een beetje nep te flirten met mensen.

  Zwakke punten
  Het id nep

  Nep

  Alleen uit op geld en niks anders dit moet verboden worden. Ingehuurde mensen die reageren op je bericht. Je weet nog niet eens of je in het echt met een man of vrouw te maken hebt.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  wat een prutsers en oplichters bij Novamora

  Ik schrijf me in als vrouw, krijg reacties van mannen, maar als ik opnieuw wil inloggen blijkt mijn account helemaal niet te bestaan.
  Dus als ik het goed begrijp worden echte vrouwen wel toegelaten zich in te schrijven, maar krijgen zij geen toegang meer daarna?
  De reden is duidelijk: mannen denken dat ik als dame nog besta, sturen berichten waarvoor ze credits moeten aankopen, naar zullen nooit antwoord krijgen.
  Terwijl ik door Novamora wel mails krijg dat ik berichten heb ontvangen...

  Niet intrappen mannen, is pure oplichterij

  Sterke punten
  geen: het lijkt allemaal echt maar is nep

  Zwakke punten
  Alles: bende oplichters

Bezoek Novamora

Schrijf een review