Novamora Review - Mooie reclame posters in bushokjes

Novamora - Mooie reclame posters in bushokjes

8

Review:
Ik kom bij het busstation vlakbij een NS station.
Daar zie ik mooie veelbelovende reclame posters van Novamora.
Maar naar mijn gevoel is de site volkomen nep.
Dat is omdat de site met credits werkt. In de algemene voorwaarden is niets te vinden over fictieve profielen.

Sterke punten:
Mooie reclame posters in bushokjes

Zwakke punten:
Waarschijnlijk nep vanwege credits.
Geen waarschuwing over fictieve profielen in de algemene voorwaarden.

Dirk beveelt Novamora NIET aan bij vrienden/bekenden

8 Reacties

Datum: 2 februari 2019 - 15:46

Geschreven door: Anoniem

Klopt als je het woord " credits " ziet staan dan heeft het gewoon met niks anders dan geld te maken. Ik ben ook ooit eens lid geweest van zo een site , gewoon om te weten hoe het wekte en je kon max 3 berichten gratis versturen en dan kon je credits kopen aan X zoveel en nu weet ik dat je daar moet weg blijven en ja ik denk ook dat er nep profielen zijn. Wat ik ook eens gelezen heb is dat er stond dat je géén afspraakje kon maken met de persoon van het account. En misschien is dat nog wel een klein beetje eerlijk want dan weet je dat het nep is. We worden overal in het ootje genomen met die datings sites en dat we daar zo massaal met onze ogen open blind in die val lopen is toch onvoorstelbaar dat zijn de valkuilen van het internet. En hoe meer je er ervaring mee hebt hoe meer je er afgunst van gaat krijgen. Ik toch in elk geval en zeker nadat ik in problemen ben geraakt. Daar wil ik niks over kwijt.

Datum: 3 februari 2019 - 8:09

Geschreven door: Dirk

Als ik de veel gestelde vragen leest, dan blijkt dat je dubbel betaald. Zowel met credits als met een VIP abonnement.
Novamora beweerd dat er geen fictieve profielen zijn. Dat lijkt mij gelogen.

Datum: 3 februari 2019 - 13:51

Geschreven door: Anoniem

Dirk , Zowat al die date sites enz dat draait allemaal om geld en niks anders. Want server huren kost handen vol geld en een website hosten kost ook een aardig wat. En veel bezoekers laten zich vangen door geld te betalen om dan achter die betaalmuur te komen. Zoals je veel mensen hebt die hun telefoon rekening al niet kunnen betalen , zou ik graag eens willen weten hoeveel er dan in dit soort grappen trappen. Wie weet als we dat echt zouden weten dat we heel erg zouden schrikken denk ik ? maar veel mensen zijn bang om bv aangifte te doen als ze geld kwijt geraakt zijn aan oplichters via internet. En dan zwijg ik nog over die mails van zo gezegd de bank die je inlog info vragen. Daar trappen mensen ook in. Bij dit fenomeen zal er geen tekening nodig zijn vermoed ik ? jammer dat er géén melden gekend zijn hier over. Wie een heel klein beetje kijkt die voelt dat er vaak iets niet pluis is.

Datum: 3 februari 2019 - 14:07

Geschreven door: Anoniem

Dit vind ik bv ook heel erg verdacht , want in de Europese wet staat dat het 14 werkende dagen zijn die wettelijk en niet 14 kalender dagen , want een zondag is een rustdag en dan zijn winkels en vooral banken niet open.

Dit staat er op hun website " is er een bedenkings termijn ? " citaat : " Als deelnemer van Novamora.nl kunt u een beroep doen op de wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen (herroepingsrecht). Deze bedenktermijn gaat in bij het aangaan van een betaald lidmaatschap. Wanneer de deelnemer tijdens de wettelijke bedenktermijn gebruik maakt van het herroepingsrecht, maar de deelnemer heeft in deze periode al daadwerkelijk gebruik gemaakt van de betaalde dienstverlening van de website dan is de website gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van aangaan van het abonnement tot het moment van herroeping. Ontbinding van de overeenkomst dient u binnen de bedenktermijn per reactieformulier aan te vragen via de Klantenservice. " Einde Citaat.

Wat ook raar is de 1 ste maand betaal je een hoog bedrag en na bv 3 maand betaal je niet veel geld meer. Echt bedrieglijk als je het mij vraagt ?

Datum: 4 februari 2019 - 5:57

Geschreven door: Dirk

Op het adres van Novamora zitten veel bedrijven. Iemand leent zijn adres uit zo dat malafide bedrijven een adres hebben, maar wel steeds hetzelfde adres. Als je er naar toe gaat is er niemand van Novamora aanwezig.

Datum: 4 februari 2019 - 9:23

Geschreven door: MGTOW

Volgens mij kost het helemaal niet zoveel om een dating website in de lucht te houden. Ik zie bij bekenden wat een webshop inhoudt en dat zijn bescheiden bedragen. Het is dus vooral zakkenvullen door middel van bedrog.

Datum: 4 februari 2019 - 12:46

Geschreven door: Dirk

Met duizenden datingsites voor Nederland en België heb je veel concurrentie. Ik vraag me af of je nog aan kunt verdienen ook al zijn de kosten laag.
Bij een nepdatingsite moet de webmaster, berichtencentrale en chatoperator er ook aan verdienen. En misschien ook de belasting.

Datum: 4 februari 2019 - 16:43

Geschreven door: Anoniem

Om een website te hosten hier in Belgie op een Belgische hoster dan betaal je blauw vandaar dat heel Belgie haha naar jullie komt want in Nederland kan je een site hosten een goedkopere prijs. Daar hebben jullie wel gelijk in , sorry dat had ik even uit het oog verloren.

Maar vergeet niet dat Belgie een zeer duur land als het om internet gaat. Ik betaal bv voor 150 GB elke maand € 27,80 en dan is dat een basis pakket en alléén internet. Bij een andere provider die een telefoon alleen is (mijn provider is een tv kabel netwerk) betaal zelfs € 70 ik vermoed dat je dan wel een tripple pakket hebt , bij mijn provider is dat ook iets van € 50.

En toen ik in 2002 voor het eerst thuis internet kreeg betaalde ik € 42 per maand en had maar 10 GB. Nu is dat 150 GB en zij die snel internet willen en géén limiet die betalen rond de € 55 als ik goed heb. En we hebben amper iets van 4 of 5 providers of zo die internet aanbieden.

Waarvan ik bij de grootste zit maar die wel nogal dominant op de markt is , gelukkig zijn ze nu hun monopolie kwijt omdat Europa ze op de vingers getikt heeft. En door de jaren heen werd het door klanten op een forum steeds geklaagd dat ze veel te duur waren en dat heeft geholpen want plots kwam er een prijsverlaging van € 15 voor het basis pakket wat ik dus heb. Nu zijn de prijzen alweer gestegen. Oh ja en het is 21 % BTW ook voor elektriciteit enz.

Terwijl er in Nederland voor veel zaken maar 19 % BTW is ik meen te weten voor vaste telefonie als ik het goed heb ? Maar ik ben aan het afwijken door dit te schrijven maar hier is alles in veel gevallen duurder dan bij jullie dat is wat ik wilde zeggen.

En dat er veel zakkenvullers zijn en lege postbus adressen enz gebruikt worden om mensen geld uit de zakken te jagen klopt en met het internet is dat eigenlijk veel beter dan toe er een tijd was zonder internet.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review