Reviews van deze auteur

Gewiekste geldklopperij

Review over Novamora

Novamora adverteerd op radio en TV dus men is geneigd te denken dat de site wel koosjer moet zijn. Integendeel, de kans dat je als man aan een daadwerkelijke date kan komen is nihil. Ik heb twee maanden als betalend lid de site vaak bezocht, zo´n 35 vrouwen een berichtje gestuurd waarvan 15 vrouwen het standaard bericht terugstuurde : Bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben, 15 vrouwen met hetzelfde berichtje ? en alle andere 20 ? nooit wat van vernomen.
Of, het lijkt dat er 1 vrouw op de honderd mannen zijn, Of ik zie er niet uit als Brad Pitt of George Clooney met een penis van 20 cm, Of er zijn bijna allemaal nep profielen van de dames. Vrienden van mij hadden meer geluk en kregen antwoord van een of twee vrouwen die heel slim maar bleven vragen hoe je als man bijv. gepijpt wilt worden, hoe zij genomen wil worden en andere geile prietpraat. na tien keer heen en weer te hebben gechat om de onnozele geile man nog meer op te winden resulteren die berichtjes tot zero dating. Ook vermoed ik Chatbots en Chatforums en medewerkers van de site die antwoord geven.
Beste heren ga nooit in zee met een sex gerelateerde datingsite, welke dan ook (is mijn ervaring) ! Je boekt veel meer kans bij een reguliere datingsite

Zwakke punten
Mensen inhuren om lovende recensies te schrijven ?

Gewiekste geldklopperij

Review over DatingBord

Met Datingbord heb ik de ervaring dat de dames (jong of ouder) zich adverteren alsof ze in hoge nood zitten om sex te krijgen en gebruiken dan de geilste openingszinnen. Of vrouwen die zogenaamd in een huwelijk of relatie zitten waarbij de man hun niet genoeg seksuele aandacht geeft. Als je de dames dan benaderd word er gevraagd wat je wensen zijn. Na ongeveer zo'n tien geile berichtjes over en weer over seksuele handelingen en wat je van plan ben, ben je nog niet waar je zijn wil, namelijk een afspraak met zo'n dame ! Heel gewiekst wordt daar om heen gedraaid en wordt je aan het lijntje gehouden maar plotseling ben je van opwinding vele euro's armer. Elk berichtje dat je verzend kost een credit en een credit schaf je aan voor € 1,10,- . Als je dan met een paar verschillende dames tegelijk gaat zitten chatten gaat dat snel ! Ik vermoed dat andere sex datingsites deze truc ook hanteren. Trouwens die jonge en wat oudere, vaak bloedmooie meiden hoeven toch helemaal niet op zo'n site te zitten om aan hun seksuele gerief te komen ? Er wordt ingespeeld op de geilheid van onnozele mannen (zoals ik)

Sterke punten
Groot aanbod

Zwakke punten
Geldklopperij

reacties: