MySecretDate

Waarom Mysecretdate? Of je nu single bent of een relatie hebt bij Mysecretdate word jouw droom werkelijkheid. Mysecretdate staat voor alles wat ondeugend en spannend is. Elke dag melden zich honderden dames en heren aan op Mysecretdate, wacht dus niet langer en maak direct een profiel aan en kom vandaag nog in contact met leuke dames en heren bij jou in de buurt. Veel plezier!

Doelgroep

Lijkt een geheime relatie op na houden je heel interessant? Zit je in een relatie, ben je gebonden of getrouwd en wil je naast je huidige partner ook nog genieten van een andere spannende vrouw en of man? Wil je een 'Secret Date'? Dan ben je bij MySecretDate op het juiste adres. Deze site is speciaal ontwikkeld voor mannen als vrouwen, die op zoek zijn naar een serieuze relatie, een geheime relatie, een leuke date of hete seks. Wil je ook een van de andere geile gebruikers daten? Meld je dan nu geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze site.


Aanmelden

Personen die heel graag een geheime relatie op na willen houden met een man of vrouw naast hun huidige partner, hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op 'Aanmelden'. Na hierop geklikt te hebben, komt er een doorklik formulier tevoorschijn, waar men moet aangeven of men een man, vrouw of stel is en waar men naar op zoek is. Daarnaast moet men ook een gebruikersnaam naar keus, werkende e- mail adres en wachtwoord moet ingeven. Na alle stappen bij het aanmelden doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar een spannende 'Secret Date'.


Privacy

MySecretDate maakt het mogelijk voor gebruikers om op een veilige en discrete manier in contact te kunnen treden met andere gebruikers. Met gemak en zonder zorgen kan men namelijk gebruik maken van de diensten van deze datingplatform. Alle persoonsgegevens van gebruikers worden zo goed als mogelijk beschermd en in geen geval doorgegeven aan derden. De beheerders van de site zien erop toe, dat geen misbruik wordt gemaakt van de gegevens van gebruikers.


Profiel verwijderen

Personen die in een serieuze relatie zitten, die al een spannende secret date aan de haak hebben weten te slaan of die vanwege de een of andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Dit kan men echter niet zelf. Voor het verwijderen van het profiel kan men op de contactpagina van de site het contactformulier invullen en versturen naar de helpdesk. Deze zal het verzoek van de gebruiker om het profiel te verwijderen verder in behandeling nemen.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen, suggesties en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van deze site door het contactformulier op de contactpagina van de site in te vullen. Men moet onder ander de naam, het e- mail adres, onderwerp en bericht ingeven in het contactformulier. Daarnaast kan men ook telefonisch contact opnemen met de helpdesk door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)30 6569637 of door een e- mail te sturen naar [email protected] ADRES Trafficshare Winthontlaan 200 3526 KV Utrecht CONTACT [email protected] +31 (0)30 6569637


MySecretDate Reviews

  Oplichterij

  Ondanks mijn onderbuikgevoel toch mijn verlangen naar de boventoon laten voeren waardoor die knappe man mij heel veel geld heeft gekost. Mooie praatjes, lekker paaiend waardoor je wenst dat het echt is. Af en toe had ik ook het idee dat ik ineens met een ander aan het chatten was. Andere toon, andere zinsopbouw, dingen vragen waarvan hij eigenlijk het antwoord al moest weten.... Het lijkt me sterk dat als het écht klikt met iemand, diegene niet op een andere manier verder contact wilt. Hij deed echt zijn best om me op de site te houden. Ik kan alleen mezelf wel voor mijn kop slaan maar vind het echt niet te bevatten dat je willens en wetens zoveel geld van iemand, waarvan je ook nog weet dat ze het geld eigenlijk niet kan missen, aftroggelt. Verschrikkelijk dat er dat soort mensen bestaan!

  Fake-site

  Deze site is zo fake als maar kan zijn. Je wordt omarmd door honderden zogezegde geïnteresseerde dames maar die hebben maar 1 ding voor ogen: je zolang mogelijk aan de praat houden en je geld aftroggelen onder de vorm van credits. Daartoe is er een systematisch patroon van communiceren, er wordt je steeds weer een vraag gesteld aan het einde van het betoog. wordt je zelf (te) concreet dan haakt men af. Niet aan beginnen!

  Sterke punten
  zeer misleidend, sterk in misleiden

  Nepprofielen

  Deze site wil mensen geld aftroggelen doordat je credits moet kopen als je een berichtje wil versturen. Ook een andersoortige reactie kost je een credit (ongeveer à 1 euro). Natuurlijk word je eerst lekker gemaakt door de leukste en opwindendste profielen en foto's. Men reageert ook dadelijk en geinteresseerd maar met maar één doel: jou elke keer weer laten reageren met een betaald berichtje. Uiteindelijk zul je hier NOOIT of te nimmer een daadwerkelijk contact opdoen. Een gewaarschuwd mens...

  Sterke punten
  Goed vormgegeven en zeer uitnodigende website

  Zwakke punten
  Geld-uit-de-zak-klopperij

  Oplichterij

  Mooi verzorgde site die welliswaar af en toe hapert. je legt snel contact en de dames zijn erg meegaand. maar wel lijkt het soms dat je of een botje of een of andere medewerker in je contact krijgt. dan krijg je rare antwoorden. Aandringen om meer informatie wordt om je te paaienmet schat en lieverd verder credits te laten verspillen. Trap je er niet in en wil je meer contact (persoonlijker) dan ga je afgepoeierd worden (afgezeken) en als je dat niet echt pikt dan ben jij de klootzak die het allemaal verkeerd doet.

  Sterke punten
  Weet er geen te noemen

  Zwakke punten
  Wil je een seksdate scoren dan moet je echt niet bij MySecretDate. Wil je je geld wegsmijten ga dan liever naar een casino toe. Daar heb je meer kans op geluk

  Geen mannen of stellen te vinden

  Als je bij MysecretDate klikt op tabblad Leden en dan een van de onderstaande zoekopdrachten geeft dan krijg je de volgende resultaten:

  Ik ben een vrouw en zoek een man = niets
  Ik ben een man en zoek een man = niets
  Ik ben een stel en zoek een man = niets
  Ik ben een vrouw en zoek een vrouw = niets
  Ik ben een stel en zoek een vrouw = niets
  ik ben een man en zoek een vrouw >= 5 pagina's
  Ik ben een stel en zoek een stel = niets

  Het lijkt er dus op dat hier alleen maar heterovrouwen zijn ingeschreven, geen lesbische vrouwen, geen stelletjes, geen homomannen en ook geen heteromannen. My Secretdate is dus een site met 100 procent vrouwen en 0 procent mannen. Iets in mij zegt me dat hier iets niet klopt.

  Het schijnt dat de onderstaande zin uit de algemene voorwaarden is verwijderd, als je de review van 1 december 2015 leest. Ik kan met trefwoorden uit de onderstaande zin het niet meer terugvinden.

  "De Wederpartij accepteert en begrijpt dat de overeenkomst gesloten wordt met een gefingeerd profiel waardoor fysiek contact wordt uitgesloten"

  Neem maar van mij aan dat de datingsite gewoon 100 procent nep is en alleen maar te doen is om geld te verdienen. Een datingsite met alleen maar vrouwen en geen mannen of stellen is gewoon nep.

  Sterke punten
  Die zijn er volgens mij niet.

  Zwakke punten
  Geen melding meer dat de site fictieve profielen bevat en fysieke afspraken niet mogelijk is.
  Waarschijnlijk alleen bedoelt om geld te verdienen.

  fake en niet fake.

  toen ik voor het eerst kwam op de site kreeg ik wel wat fake profielen in no time berichten, dus ik dacht oke weer fake site. na tijdje ben ik voor de lol heb ik een dame een bericht gestuurd. na 4 weken mee uit gegaan leuk tijd gehad en het is nu mijn vriendin geworden. dus op zich is niet echt vol met fake profielen je moet nu net de juiste hebben.

  Sterke punten
  ziet er mooi uit en zitten ook echt dames tussen.

  Zwakke punten
  de kosten van de credits die zijn echt duur. en er zitten wel wat fake account tussen

  Zeker een aanradar

  Ruim anderhalf jaar geleden heb ik mij ingeschreven op Mysecretdate. Ik kreeg als eerst contact met een vrouw die iets ouder was dan mij, ze was net als mij getrouwd en hadden een afspraak gemaakt om wat te gaan eten. Echter was deze afspraak afgezegd door haar omdat ze het niet aandurfde. Daarna verliep het contact erg stroef en uiteindelijk had ze haar account verwijderd, ik kon haar niet meer terug vinden op de site. Kort daarop kreeg ik contact met een andere vrouw, al sneel bleek dat we precies opzoek waren naar hetzelfde en hebben we een afspraak gemaakt, in mijn achterhoofd zat ik wel met de gedachten dat ze het weer zou afzeggen alleen dat was niet het geval, we hadden afgesproken bij een restaurant bij mij in de buurt, omdat ze niet durfde af te spreken bij haar in de buurt. De date verliep erg goed waarop het daarna alleen maar spannender werd. Nu na een half jaar heb ik nog steeds regelmatig contact met haar en we hebben echt een super spannende tijd. Dus voor mij is deze site zeker een aanrader.

  Sterke punten
  Profielen zijn echt en je krijgt echt contact met dames.

  Zwakke punten
  Duur

  trap er niet in

  Mooie site, maar de profielen zijn fake. In het begin beloven ze van alles. Maar hoe dichter het bij afspreken komt zijn ze niet meer lief en kan er niets meer. Het enige wat ze kunnen is zoveel mogelijk credits uit je zak trekken.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  fakesite

  Alweer een oplichterssite!!!

  Hoe kun je nou in godsnaam een afspraak maken op deze nepsite???
  In de voorwaarden staat duidelijk:

  "De Wederpartij accepteert en begrijpt dat de overeenkomst gesloten wordt met een gefingeerd profiel waardoor fysiek contact wordt uitgesloten"

  Kan het nog duidelijker!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Eindelijk

  Hallo ik ben nu ook ongeveer 2-3 weken online aan het daten na 1 week wilde ze al afspreken helaas had ik niet de middelen om de dame in kwestie een onvergetelijke dag te geven weet dat duurzaam niet helpt maar ze wilde zelf een onvergetelijke dag, nu gisteren hadden we onze eerste date, was gezellig alleen anders dan ik mijzelf voorgesteld had. dus afwachten wat er gebeurd. ook de service is snel met antwoorden binnen 24uur heb je antwoord op je vraag.

  Sterke punten
  Site ziet er mooi uit en erg persoonlijk, veel mooie vrouwen ook

  Zwakke punten
  Teveel concurrentie, krijg bijna geen reactie terug

Bezoek MySecretDate

Schrijf een review