Oplichterij

Ondanks mijn onderbuikgevoel toch mijn verlangen naar de boventoon laten voeren waardoor die knappe man mij heel veel geld heeft gekost. Mooie praatjes, lekker paaiend waardoor je wenst dat het echt is. Af en toe had ik ook het idee dat ik ineens met een ander aan het chatten was. Andere toon, andere zinsopbouw, dingen vragen waarvan hij eigenlijk het antwoord al moest weten.... Het lijkt me sterk dat als het écht klikt met iemand, diegene niet op een andere manier verder contact wilt. Hij deed echt zijn best om me op de site te houden. Ik kan alleen mezelf wel voor mijn kop slaan maar vind het echt niet te bevatten dat je willens en wetens zoveel geld van iemand, waarvan je ook nog weet dat ze het geld eigenlijk niet kan missen, aftroggelt. Verschrikkelijk dat er dat soort mensen bestaan!

Bezoek MySecretDate Reviews over MySecretDate

7 reacties

Bij elke datingsite waar je credits moet kopen wordt je opgelicht. Die garantie kan ik je geven.

Ook sites met in de naam 'secret', 'sex' zijn vrijwel altijd nep.

Alle aan seks gerelateerde woorden zijn een teken dat het fake is, net als 'eenzame' of 'in de buurt'. De lijst is vast nog aan te vullen.

Er zijn ook nepdatingsites met een abonnement, wat automatisch verlengd wordt. In dat geval krijg je geen berichten meer als je betaald hebt en kunnen de profielen waarvan je berichten kreeg verdwenen zijn.

Meestal zijn het dan mannen die in dit soort sites trappen en zich suf betalen. Vrouwen kunnen vaak wegkomen met een gratis abo omdat zij zelf geen initiatieven hoeven te ontplooien.

Dank jullie wel voor jullie reacties. Voor mij geen datingsites meer!

@Anoniem
De meningen zijn verdeeld, maar van de gratis sites en apps zijn paiq.nl, Tinder en FaceBook dating wel oké en gratis te gebruiken.

Bezoek MySecretDate Reviews over MySecretDate

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MySecretDate
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden