MySecretDate

Waarom Mysecretdate? Of je nu single bent of een relatie hebt bij Mysecretdate word jouw droom werkelijkheid. Mysecretdate staat voor alles wat ondeugend en spannend is. Elke dag melden zich honderden dames en heren aan op Mysecretdate, wacht dus niet langer en maak direct een profiel aan en kom vandaag nog in contact met leuke dames en heren bij jou in de buurt. Veel plezier!

Doelgroep

Lijkt een geheime relatie op na houden je heel interessant? Zit je in een relatie, ben je gebonden of getrouwd en wil je naast je huidige partner ook nog genieten van een andere spannende vrouw en of man? Wil je een 'Secret Date'? Dan ben je bij MySecretDate op het juiste adres. Deze site is speciaal ontwikkeld voor mannen als vrouwen, die op zoek zijn naar een serieuze relatie, een geheime relatie, een leuke date of hete seks. Wil je ook een van de andere geile gebruikers daten? Meld je dan nu geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze site.


Aanmelden

Personen die heel graag een geheime relatie op na willen houden met een man of vrouw naast hun huidige partner, hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op 'Aanmelden'. Na hierop geklikt te hebben, komt er een doorklik formulier tevoorschijn, waar men moet aangeven of men een man, vrouw of stel is en waar men naar op zoek is. Daarnaast moet men ook een gebruikersnaam naar keus, werkende e- mail adres en wachtwoord moet ingeven. Na alle stappen bij het aanmelden doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar een spannende 'Secret Date'.


Privacy

MySecretDate maakt het mogelijk voor gebruikers om op een veilige en discrete manier in contact te kunnen treden met andere gebruikers. Met gemak en zonder zorgen kan men namelijk gebruik maken van de diensten van deze datingplatform. Alle persoonsgegevens van gebruikers worden zo goed als mogelijk beschermd en in geen geval doorgegeven aan derden. De beheerders van de site zien erop toe, dat geen misbruik wordt gemaakt van de gegevens van gebruikers.


Profiel verwijderen

Personen die in een serieuze relatie zitten, die al een spannende secret date aan de haak hebben weten te slaan of die vanwege de een of andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Dit kan men echter niet zelf. Voor het verwijderen van het profiel kan men op de contactpagina van de site het contactformulier invullen en versturen naar de helpdesk. Deze zal het verzoek van de gebruiker om het profiel te verwijderen verder in behandeling nemen.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen, suggesties en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van deze site door het contactformulier op de contactpagina van de site in te vullen. Men moet onder ander de naam, het e- mail adres, onderwerp en bericht ingeven in het contactformulier. Daarnaast kan men ook telefonisch contact opnemen met de helpdesk door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)30 6569637 of door een e- mail te sturen naar [email protected] ADRES Trafficshare Winthontlaan 200 3526 KV Utrecht CONTACT [email protected] +31 (0)30 6569637


MySecretDate Reviews

Bezoek MySecretDate

Schrijf een review