My Ladyboy Date

My Lady Boy is een internationale datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor alle mannen, die op zoek zijn naar hete en sexy Lady Boys. Op deze transseksuele datingsite kun je gegarandeerd op een fatsoenlijke en stijlvolle manier daten. Op deze site ontmoet je duizenden fatsoenlijke en oprechte ladyboys, en mannen die oprecht van ladyboys houden. Houd je van exotisch daten? Dan ben je hier op het juiste adres. Vind vandaag nog je match in Thailand, de Filippijnen of waar dan ook in Azië en daarbuiten. In tegenstelling tot andere datingsites voor ladyboys, wordt op deze site de nadruk gelegd op het oprecht daten en worden echte, liefdevolle relaties op deze site gepromote. Ladyboys zijn op zichzelf staande vrouwen, die het verdienen om als zodanig gerespecteerd en behandeld te worden. Ze verdienen een fatsoenlijke datingsite waar ze oprechte mannen kunnen ontmoeten. Ben je een liefhebber van transseksuelen dating? Dan moet je zeker op My Lady Boy dating wezen. Op deze site krijgen gebruikers de gelegenheid om via een veilige en discrete online platform over en weer berichten met elkaar uit te wisselen. Wil je ook een eigen My Lady Boy date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze site.

Doelgroep

My Lady Boy Dating is een internationale dating site welke speciaal is ontwikkeld voor alle mannen, die op zoek zijn naar andere gelijkgestemde mannen of beter gezegd gelijkgestemde 'my lady boys', voor een date, vriendschap, sexcontact en meer. Ben je op zoek naar een Lady Boy in Azie? Ben je binnenkort op vakantie in een van de Aziatische landen? Dan ben je bij My Lady Boy dating op het juiste adres. Wil je vandaag nog gebruik maken van de diensten van deze site? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze spannende transgender site.


Aanmelden

Een ieder, die interesses heeft in een 'My Lady Boy' date, kan zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Om je aan te kunnen melden, dien je het online aanmeldingsformulier in te vullen. Na alle gegevens verwerkt te hebben en geklikt te hebben op aanmelden ontvang je direct een bevestigingsmail met een link, die je moet volgen om je registratie te voltooien. Dit zal helpen bevestigen dat je een echt e-mailadres heeft opgegeven en dat je e-mails van de site kan ontvangen. Je account wordt na dit proces geactiveerd en is klaar voor gebruik. Je kunt dan je profiel verder finaliseren en direct aan de slag gaan met het vinden van een sexy Lady Boy.


Kosten

Op My Ladyboy Dating kun je geheel gratis een profiel aanmaken. Als nieuw lid krijg je automatische het gratis My Lady Boy account toegewezen. Je kunt dan gratis je wedstrijden bekijken en je kunt door alle andere profielen en foto's bladeren. Je profiel blijft gratis actief zolang je wilt. Hoewel vrouwen, transvrouwen oftewel ladyboys, de volledige site gratis kunnen gebruiken, zullen mannen moeten upgraden naar een Premium-lidmaatschap om toegang te krijgen tot enkele functies, zoals de mogelijkheid om berichten te kunnen verzenden naar andere gebruikers. De kosten van een Premium-lidmaatschap bedragen $ 29,90 voor een maand, met voordelige kortingen als je meerdere maanden koopt.


Profiel verwijderen

Mocht je inmiddels in een serieuze relatie zitten of wil je vanwege de een of andere reden geen gebruik meer maken van de diensten van de site? Dan kun je gerust en zonder al te veel moeite je account verwijderen van de site. Om je account te verwijderen dien je als eers te gaan naar accountinstellingen alwaar je onderaan de pagina kunt klikken op de optie om je account te deactiveren en / of te verwijderen. Houd er rekening mee dat als je besluit je account te verwijderen, je deze op geen enkele manier terug kan krijgen. Alle informatie en foto's worden definitief verwijderd. Als je My Ladyboy Date wilt verlaten maar je profiel en foto's intact wilt houden, dan kun je je account tijdelijk deactiveren. Er is geen verschil tussen het verwijderen of deactiveren van je account vanuit het perspectief van andere leden; het enige verschil is dat je je profiel op elk moment kan herstellen wanneer je terugkomt op de site. Je hoeft alleen maar in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord, en je account wordt onmiddellijk opnieuw geactiveerd.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site? Dan kun je gerust contact opnemen met de helpdesk van de site. Je kunt de helpdesk bereiken door te klikken op het tabje 'contact'. Er komt dan een online contactformulier tevoorschijn welke je dan kunt invullen en versturen naar de helpdesk. Je kunt daarnaast ook een e-mail sturen naar [email protected] De klantenservice medewerkers proberen alle binnengekomen berichten zo snel en correct als mogelijk af te handelen. Overige bedrijfsgegevens: Post adres: Building Bridges Limited, 22/F, 3 Lockhart Road Wanchai, Hong Kong Telephone Hong Kong 5808 1781 (bericht achterlaten) Telephone international +852 5808 1781 (bericht achterlaten)


My Ladyboy Date Reviews

    goede site voor ladyboys te ontmoeten

    HE HALLO LEUKE MOOIE VERZORGDE BLANKE MAN UIT OOST VL BELGIE MET BLAUWE OGEN BRUIN HAAR SPORTIEF BODY VERZORGD 1M72 GROOT HEB AL LADYBOYS OP DEZE SITE ONTMOET EN WAS EEN GEZELIG DATE

    Zwakke punten
    geen

Bezoek My Ladyboy Date

Schrijf je eigen review