MatchWereld - 158 Reviews

Last updated: 21 augustus 2017
MatchWereld Logo

4.5% aanbevolen, 158 Reviews

  1. MatchWereld informatie
  2. Opzeggen
  3. Inschrijven
  4. Kosten
  5. Contact gegevens
  6. MatchWereld Reviews
  7. Schrijf ook een review over MatchWereld

Niet tevreden over MatchWereld? Probeer dan eens RijpeVrouwenKrant.

MatchWereld informatie

Op Matchwereld kunnen gebruikers erotische contacten leggen in zowel Nederland als Vlaanderen. Zowel mannen, vrouwen alsook stellen, die op zoek zijn naar een spannende avontuur, erotische dates, one night stand of iets anders in de relationele sfeer, komen aan hun trekken op deze site. Geïnteresseerden kunnen zich geheel gratis inschrijven op deze site. Als men eenmaal ingeschreven is, kan men direct op zoek naar een spannende date. Op deze site zijn er ongeveer 50.000 mannen en vrouwen, die allen op zoek zijn naar een erotische date.

MatchWereld Details

Hits: 13194

URL: http://www.matchwereld.nl/home

Categorieën: Sexdating

Reviews: 158

Opzeggen

1 Log in. 2 Hef eventueel tijdelijk de pop-up blokkering op van Matchwereld.nl. 3 Klik op "wijzig profiel" boven in de roze balk. 4 Scrol helemaal naar beneden. 5 Mocht jij je hebben aangemeld voor de nieuwsbrief klik dan eerst linksonderin op "Uitschrijven" onder Nieuwsbrief. 6 Je krijgt de melding dat je geen nieuwsbrief meer krijgt. 7 Ga nu rechtsonderin naar "Opheffen van je account". 8 Klik OP "Definitief opheffen van mijn account". 9 Je krijgt de waarschuwing "Let op: Er is geen weg terug na deze aktie! Weet je het zeker?" 10 Klik op OK. 11 Je krijgt de melding dat je account verwijderd is. (vergeet niet om je popup blocker tijdelijk uit te zetten zodat je de waarschuwing ontvangt en kunt bevestigen)

Inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zeer eenvoudig een profiel aanmaken op Matchwereld. Via de homepage van deze site kan men zich inschrijven. Dit kan via de optie "ontdek jouw match". Bij de inschrijving moeten gebruikers een nick name, het geslacht, de provincie van waar men komt, geboortedatum en e- mail adres invullen. Na het inschrijf formulier ingevuld te hebben ontvangt men een activatie e- mail. Na de inschrijving te hebben bevestigd, kan men direct op zoek naar een geschikte erotische date. Gebruikers zijn niet verplicht om hun profiel verder in te vullen om op zoek te kunnen gaan naar een date. Gebruikers kunnen op de site aangeven waar ze naar op zoek zijn, een man of een vrouw, de leeftijd en plaats. Het matching systeem gaat dan op zoek naar geschikte kandidaten. Gebruikers hebben de mogelijkheid om onbeperkt naar profielen te kijken van anderen. Echter moet men wel in credits betalen voor het verzenden van berichten. Op deze site kan men ook zien welke matches men heeft, wie het profiel van de gebruiker heeft bekeken en men kan ook de profielen van mensen die online zijn bekijken. Middels het sturen van een flirt, kan men de andere persoon laten weten, dat men interesse heeft in de persoon. Het versturen van flirts is wel gratis op deze site.

Kosten

Matchwereld is geheel gratis. Gebruikers kunnen onbeperkt inloggen, flirts sturen voor andere gebruikers en onbeperkt profielen bekijken. Echter moet men wel met credits betalen voor het versturen van berichten. Elk berichtje welke men wilt versturen kost 1 credit. De kosten voor credits bij Matchwereld zijn als volgt opgebouwd: 1 credit €1,40 10 credits €10,- 25 credits €22,50 50 credits €40,- 100 credits €75,- 300 credits €200,- Gebruikers kunnen via hun mobiele telefoon, iDeal, mr Cash, Clickandbuy of een Creditcard betalen voor de aangeschafte credits.

Contact gegevens

MatchWereld, The Right Link B.V. Flight Forum 40 5657 DB Eindhoven KvK 65870638 BTW Nummer: NL856296806B01 Contact E-Mail: [email protected] Tel: 085-4000162 (Werkdagen van 09:00 tot 17:00)


Maak nu een gratis account aan op MatchWereld

MatchWereld reviews (158):

MatchWereld - Allerlaatste review over Matchwereld

0

Review:
Ik ben niet boos, mss een beetje teleurgesteld maar voor de meisjes op deze site, kom verdomme van jullie luie zuignap af en neem een krantenwijk, want ik ga niet voor jullie mooie onderbroekies betalen. Die van de Wibra zitten misschien niet zo lekker maar zijn een stuk goeiekoper.

Dat andere leuke meisje met niet van die mooie onderbroekjes maar wel met HBO niveau, Een Dinee schrijf je niet zo, ga je schoolgeld maar terug bietsen.

Voor alle kerels die net zoals ik hun geluk op deze site willen beproeven, Ga jezelf niet in de zeik zitten nemen en hou je geld in je zak. Je loopt namelijk heerlijk te geilen op een foto, en dat weten die operators ook. Die komen ook niet uit een ei gekropen.

En voor de slimme beheerders van dit soort sites, Krijg de tieves maar in jullie hartklep. Het zei jullie gegund. Dat soort mensen hebben namelijk ook een goed hart, Het moet alleen gekookt op hun rug hangen en zo laag, dat de honden erbij kennen. Ja. Ik heb de vrijheid genomen om JA Deelder te citeren.

Enfin, Ik ben er helemaal klaar mee en raad het iedereen af. Zo een laaghartige valstrik wens je je ergste vijand nog niet toe. Gewoon dood laten bloeien, dit soort sites. Verdomme, mooie boel. tweeeneenhalf jaar en 4000 euro naar de knoppen.

En dat ik erin gestonken ben, tsja, het was ook wel een heel erg lekker mokkel haha. De mazzel iedereen, en heel veel geluk. Trouwens, die wijfies bij de supermarkt mogen dr ook wel wezen Ja toch? Of niet dan. Hupsakee, beetje Jakobse en van Es dr ook bij. Nou, El Mazzel

Impulse196 beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld - Matchwereld is geen gewone datingsite

0

Review:
Wat is het dan? Pure Click Bait. De meisjes stellen een vraag, Das het aas. Het slachtoffer geeft antwoord en betaalt een euro. Simpel verdienen. Ik ben dr ingegaan met boter en suiker. Maar we blijven niet aan de gang he.

Sterke punten:
Mooi aas.

Impulse196 beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld - Matchwereld is prima als je van je geld af wilt.

9

Review:
Het is immers niet zomaar een datingsite. Ik vind de meisjes op matchwereld op de eerste indruk niet zo leuk, maar mijn pech is dat er natuurlijk altijd wel eentje tussen zit wie ik wel heel leuk vond, en waar ik wel smoorverliefd op ben geworden. En daar heb ik tweeeneenhalf jaar mee zitten praten.

Maar ja, ik moest wachten en geduld hebben, dan zou alles goed komen.

Alles leuk prima en aardig, na vierduizend euro verchat te hebben ben ik zo in de financiele problemen gekomen dat ik mezelf in bescherming heb genomen nen heb ik het contact verbroken.

Ik ga het haar dit op Matchwereld niet vertellen, dus doe ik het hier in de stille hoop dat ze deze review zal lezen,

Lieve schat, ik hoop dat het goed met je gaat. Ik zal je missen. Maar dat aanbod voor dat bakkie koffie blijft staan. De mazzels. Ik heb een leuke tijd met je gehad. En je had gelijk, een man als ik gaat niet zomaar op een datingsite staan. Bedankt daarvoor.

Maareh, ik blijf lekker alleen. Groetjes.

Sterke punten:
Ach, sommige dames hebben wel een mooi onderbroekie aan, maar daar zitr ik niet op te wachten. Ik heb wel wat beters te doen.

Zwakke punten:
Tsja, het kost heel veel geld, zon luchtkasteel, en je weet nooit of het echrt of nep is, en dat wil iik eigenlijk ook niet meer weten.

MatchWereld - Veel geld kwijt zonder ook maar één

3

Review:
Te mooie vrouwen op de foto, ook oude dames en rolstoelen. Heel erg dat er ook gehandicapten worden ingezet om je op te lichten. Hoe ver gaat men met fake & nep??? En dat allemaal om geld te verdienen = oplichten.

Sterke punten:
Nada, niente, zero, nothing, etc.

Zwakke punten:
Alles!!!

Cesar Paul beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld - Fake en misleiding

2

Review:
Ik las dat deze sites van The Right Link allemaal gebouwd zijn bij de Green8group in Haarlem.Ze hebben als enig doel om zoveel mogelijk mensen geld uit hun portemonnee te kloppen.
De eigenaar Wolzak levert kant en klare websites aan The Right Link BV.Ik las ook ergens dat deze BV eigenaar is van Wilson management. Gewoon een simpele constructie bedacht om belasting te ontwijken.
De green8group roept overal dat zij graag maatschappelijk betrokken willen zijn binnen de Nederlandse samenleving.Dan eerst maar eens belasting betalen zou ik zeggen.Ik las ook ergens op een site van Pink Pearls Amsterdam dat er een rechtszaak aankomt tegen de Right Link BV. Hopelijk stopt deze oplichting dan ook meteen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fake en veel spam in je emailbox

Rog Maas beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld - Neppers

4

Review:
Kaniemand vertellen wie de miljoenairs vrouw is Haar naam is Cindy en staat meer dan 80 sites Telkens zegt ze binnenkort ga ik jouw zien Maar telkens heeft ze een smoes .Te druk Vriendinnen in problemen Of moet werken .En zegt telkens Ooh ik hou zo veel van jouw .En wat zou ik jouw verwennen als jij nu bij me was Maar een bakje koffie drinken wil ze niet Nee een hele dag wil ik dan zeg zij .Maar daar komt niets van Elke week steld se uit Ik ken haar nu 13 maanden .Ze houd je gewoon Aan Het Lijntje De dochter van Miljoendair.Staat op elke site

Sterke punten:
Mooiste vrouwen

Zwakke punten:
Nooit een een date gehad 2500 euro kwijt

Thieu Hurk beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld - Lang gewacht stil gezwegen,

0

Review:
Ik heb bijna twee jaar geleden contakt gezocht met een meisje op 6deze site. Ze was heel geinterresseerd in mij en ze vroeg me de oren van mijn hoofd.

Aardig als ik ben gaf ik altijd antwoord en al gauw was ik 2500 euro kwijt.

Dat werd mij te gortig maar ik heb nog steeds kontakt. Zij het veel minder.

Maar afgelopen zomer liep er een meisje bij mn stamkroeg voorbij. Ik herkende haar niet meteen doordat ze vuurrode lippen had, maar vorige week liep ze weer voorbij en ze groette me heel joviaal.

Misschien is er een vrouw die erg op haar lijkt en is ze op mijn pad gestuurd om nog meer geld uit mn zak te kloppen of is het toch waar.

Een ding weet ik wel. Ik vind het contakt ook al kost het veel erg leuk en of ik haar weer zal zien, de tijd zal het leren.

Maar ik heb wel met haar afgesproken dat ik niet meer dan vijftig euro per maand kan chatten. Als ze meer wil praten dan weet ze mij te vinden.

Word vervolgd, maar heb ik niks in december is het bye bye zwaai zwaai

Sterke punten:
Je leert wel hoe het in de praktijk werkt.

Zwakke punten:
Als je het in de praktijk ook zo doet word je besprongen door de dames. En de meisjes op de chat maar treuzelen.

MatchWereld - Matchwereld zijn ordinaire graaiers

0

Review:
Na een hoop geld te hebben uitgegeven op deze site heb ik de kleine lettertjes es gelezen.

In hoofdstuk 5 staat dat matchwereld alleen entertainment bied en het expliciet niet mogelijk is fysieke afspraken te maken.

Maar de advertenties van de dames doen je iets anders geloven.

Het is mijns inzien geen oplichting maar dwaling.

De meisjes kennen er niks aan doen, die willen een centje bijverdienen en doen
wat ze is opgedragen.Welnu. Als ik voor 2500 euro entertainment heb gehad ben ik NOT amused

Sterke punten:
De voorwaarden die toch niemand leest

Zwakke punten:
Zijn er eigenlijk niet, want je wordt idd uitgekleed. Je zak leeggemaakt. Chapeau. Ik sta aan de rand van de financiele afgrond maar ik hoop maar dat de mensen van The Right Link een mooie Breitling hebben uitgezocht.

ruud beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld - 4000 berichten in 3 weken

6

Review:
Eigenlijk alles wordt ook al in de andere reviews benoemd, zal volstaan met een korte opsomming.
Schrijf je in en vanaf dat moment wordt je overspoeld met berichtjes, in mijn geval ca 140 per dag
Alle standjes en variaties zijn in de aanbieding (voor 1,40 per bericht) en geloof me, verder als berichtjes versturen kom je echt niet.
Op inhoudelijke vragen krijg je never nooit antwoord
Antwoorden worden door meerdere moderators gegeven, herkenbaar aan taalgebruik en zinsopbouw.
Nooit geweten dat ik ca 1000 geile op sex beluste buurvrouwen heb die ik (terwijl ik hier al 30 jaar woon) allemaal nog nooit gezien heb (heel apart want ik woon zo ongeveer naast de lokale super)
Moderators passen naar eigen inzicht jouw profiel aan met als gevolg dat je tekst er uit ziet alsof je de Nederlandse taal niet beheerst.
Kijk goed naar de foto's en het zal je opvallen dat er vrijwel nergens een nederlandse kamer/achtergrond te zien valt (herkenbaar aan stopcontacten, deurklinken, decoratie, wasbakken, keukenkranen) ben specialist in renovatie en afwerking en ik zie gemiddeld een kamer of 200 per jaar, durf te stellen dat ik redelijk goed kan herkennen wat nederlands is
Op zijn minst is 98% van de profielen nep
Wil je van je geld af dan is dit een perfecte website daarvoor. De kans is groter dat je met dezelfde inleg in het casino met winst de deur uit gaat

Sterke punten:
Prachtige vrouwen in vrijwel elk denkbare pose.

Zwakke punten:
Alles is nep!! Trap hier niet in want je gaat hier geen afspraak maken (in ieder geval niet 1 die ook daadwerkelijk gaat plaatsvinden)

Xander beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld - Zo nep als maar kan.

0

Review:
Ik heb een paar maanden op deze site gestaan. In het begin heb je het niet door, maar later merk je dat je wordt genept waar je bij staat.
De laatste paar weken ben ik goed aan het filteren gegaan, Lege plaatsnaam... weg... / Foto matcht leeftijd niet... weg . Blijft er weinig over.

Een keer een chat gehad met dame uit Nijmegen. Alleen maar vragen stellen, en als je voorstelt om op een terras in de binnenstad af te spreken en gewoon wat te kletsen..... (wat je ook zou doen als je gaat stappen).. dan zeuren ze dat ze je niet goed genoeg kennen. Huh???

Sterke punten:
Ze weten vele verschillende profielen op een dag te genereren.
Verdient blijkbaar hoed zo'n nep site.

Zwakke punten:
Zo NEP als wat!

jammer1973 beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over MatchWereld

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou MatchWereld aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MatchWereld aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MatchWereld


Home » Sexdating » MatchWereld