Neppers

Kaniemand vertellen wie de miljoenairs vrouw is Haar naam is Cindy en staat meer dan 80 sites Telkens zegt ze binnenkort ga ik jouw zien Maar telkens heeft ze een smoes .Te druk Vriendinnen in problemen Of moet werken .En zegt telkens Ooh ik hou zo veel van jouw .En wat zou ik jouw verwennen als jij nu bij me was Maar een bakje koffie drinken wil ze niet Nee een hele dag wil ik dan zeg zij .Maar daar komt niets van Elke week steld se uit Ik ken haar nu 13 maanden .Ze houd je gewoon Aan Het Lijntje De dochter van Miljoendair.Staat op elke site

Sterke punten
Mooiste vrouwen

Zwakke punten
Nooit een een date gehad 2500 euro kwijt

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

4 reacties

Die Cindy is in werkelijkheid een vrouw van een modellen bureau uit het buitenland, een pornoactrice of een beroemde persoon of een onbekende vrouw waarvan haar foto gestolen is van internet.
Berichten die je van haar krijgt worden beantwoord door medewerkers van een berichtencentrale.
Die medewerkers worden chatoperators genoemd en het is hun taak om jou aan het lijntje te houden met smoesjes
De eigenaar van al die 80 nepdatingsites, de chatoperators en de berichtencentrale willen aan jou verdienen. Chatoperators worden getraind om jouw credits op te maken. In de training leren ze smoesjes en hoe ze zich voor moeten doen als de mooie dame op de foto.

Heb jij wel eens de algemene voorwaarden goed gelezen?
Daarin staat dat er fictieve profielen op zitten ten behoeve van entertainment. Fysieke afspraken maken is niet mogelijk.

Wil je de 2500 euro terugverdienen solliciteer naar chatoperator. Je verdient ongeveer 10 cent per bericht.

Nah. Ben ik niet de enige die erin is getuind. 3000 euro kwijt. Haha. Maar ja, ik heb dit spelletje nu wel door.

Ik heb namelijk een verschrikkelijk sterke troef over. Ik weet het bijna zeker, maar als mijn meisje niet binnen vier maanden op mn pik is geklommen is het echt einde oevening. Je hoort het wel. Ik laat me niet gek maken door dat leuke koppie. Ik ga het spelletje eens ombuigen.

ach, ik heb er een leuke tijd mee gehad maar ze is me kwijtgeraakt. en die vierduizend? ach, you win some, lose some, all the same to me. Mais Jamais encore

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MatchWereld
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden