MatchWereld Review - Lang gewacht stil gezwegen,

MatchWereld - Lang gewacht stil gezwegen,

4

Review:
Ik heb bijna twee jaar geleden contakt gezocht met een meisje op 6deze site. Ze was heel geinterresseerd in mij en ze vroeg me de oren van mijn hoofd.

Aardig als ik ben gaf ik altijd antwoord en al gauw was ik 2500 euro kwijt.

Dat werd mij te gortig maar ik heb nog steeds kontakt. Zij het veel minder.

Maar afgelopen zomer liep er een meisje bij mn stamkroeg voorbij. Ik herkende haar niet meteen doordat ze vuurrode lippen had, maar vorige week liep ze weer voorbij en ze groette me heel joviaal.

Misschien is er een vrouw die erg op haar lijkt en is ze op mijn pad gestuurd om nog meer geld uit mn zak te kloppen of is het toch waar.

Een ding weet ik wel. Ik vind het contakt ook al kost het veel erg leuk en of ik haar weer zal zien, de tijd zal het leren.

Maar ik heb wel met haar afgesproken dat ik niet meer dan vijftig euro per maand kan chatten. Als ze meer wil praten dan weet ze mij te vinden.

Word vervolgd, maar heb ik niks in december is het bye bye zwaai zwaai

Sterke punten:
Je leert wel hoe het in de praktijk werkt.

Zwakke punten:
Als je het in de praktijk ook zo doet word je besprongen door de dames. En de meisjes op de chat maar treuzelen.

4 Reacties

Datum: 30 juni 2018 - 16:01

Geschreven door: Timo

Beste Ruud,het is ook zeer goed mogelijk dat zo'n 'meisje/vrouw' GEWOON..een man is.Dat heb ik ook gelezen op sites die onderzoek doen,beoordelen & daar recensies over schrijven;daar werken ook sociologen aan mee.Ik verwacht wel dat die 'business' niet eeuwig gaan blijven duren.Ooit zal er iets gebeuren;een man die een zelfmoordpoging,of dergelijke onderneemt vanwege een trieste ontnuchtering na een intensief chatleven (&vele euro's armer)met zo'n vent,en dan komen ze wel eens in het nieuws,en worden die niksnutten;en nikskunners-behalve stelen-ook wel bij hun laffe lurven gevat.Dat is wat sociologen voorzien.

Datum: 1 juli 2018 - 7:55

Geschreven door: ruud

ben het met je eens timo, het kan ook zijn dat ik met een man heb gesproken. Alles is namelijk mogelijk. Zelfs dat DAT niet zo is. Matchwereld is opgehouden, the Right Link heeft al die sites opgeheven maar er zijn alweer genoeg andere pay sites die beweren ërotisch contakt met vrouwen te bieden en of dat nou waar is of niet, life is a box off chokolates. you never know what youre gonna get

Datum: 10 september 2018 - 12:17

Geschreven door: impulse1965r

maar mij zie je niet meer op dit soort sites. ik wacht wel. groetjeS

Datum: 10 september 2018 - 12:24

Geschreven door: ruud

en wie zegt mij dat jij timo heet en geen lucy

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review