4000 berichten in 3 weken

4000 berichten in 3 weken

Eigenlijk alles wordt ook al in de andere reviews benoemd, zal volstaan met een korte opsomming.
Schrijf je in en vanaf dat moment wordt je overspoeld met berichtjes, in mijn geval ca 140 per dag
Alle standjes en variaties zijn in de aanbieding (voor 1,40 per bericht) en geloof me, verder als berichtjes versturen kom je echt niet.
Op inhoudelijke vragen krijg je never nooit antwoord
Antwoorden worden door meerdere moderators gegeven, herkenbaar aan taalgebruik en zinsopbouw.
Nooit geweten dat ik ca 1000 geile op sex beluste buurvrouwen heb die ik (terwijl ik hier al 30 jaar woon) allemaal nog nooit gezien heb (heel apart want ik woon zo ongeveer naast de lokale super)
Moderators passen naar eigen inzicht jouw profiel aan met als gevolg dat je tekst er uit ziet alsof je de Nederlandse taal niet beheerst.
Kijk goed naar de foto's en het zal je opvallen dat er vrijwel nergens een nederlandse kamer/achtergrond te zien valt (herkenbaar aan stopcontacten, deurklinken, decoratie, wasbakken, keukenkranen) ben specialist in renovatie en afwerking en ik zie gemiddeld een kamer of 200 per jaar, durf te stellen dat ik redelijk goed kan herkennen wat nederlands is
Op zijn minst is 98% van de profielen nep
Wil je van je geld af dan is dit een perfecte website daarvoor. De kans is groter dat je met dezelfde inleg in het casino met winst de deur uit gaat

Sterke punten
Prachtige vrouwen in vrijwel elk denkbare pose.

Zwakke punten
Alles is nep!! Trap hier niet in want je gaat hier geen afspraak maken (in ieder geval niet 1 die ook daadwerkelijk gaat plaatsvinden)

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

6 reacties

Als geen enkele chatoperator je profiel leest waarom wordt je profiel dan aangepast?

Maar jij had ook slimmer kunnen zijn. Snapt niet dat jij er nog steeds intrapt in zulke site. Alle foto's van vrouwen zijn allemaal nep. Als je iemand nooit op cam live hebt gezien, dan kun je toch al van te voren weten dat de persoon zelf niet bestaat. Maar wat blijkt dat het gewoon huis vrouwen zijn oudere vrouwen die graag geld aan jou willen verdienen.Vaak hebben ze grote schulden opgebouwd bij deurwaarder en het cjib and andere deurwaarders intanties, Want iedereen die in europa leeft pinaart en heeft schulden en er zijn vrouwen die ook naar het voedsel bank gaan en op het internet willen ze graag een extraatje verdienen en dat verdienen ze weer aan jou, omdat je geld hebt betaald aan zulke rotzooi sites. En de zelfde foto's staan op alles sites en op facebook staan ze ook hebt je imbecielen stelletjes die zich zelf zo omhoog prijzen dat ze een relatie hebben of getrouwd zijn. Maar niet elke relaties of huwelijk blijft lang. De vrouwen van europa en Nederland hebben geen cultuur en hebben geen waarde en normen en die hebben alleen een religie en die geld van je plukken en je in de schulden brengen en dat niet alleen je financieel kapot maken als dat kan.

En als ze dat ook kunnen om achter af toch weer geld te verdienen, gaan ze nog liever vreemd en houden ze jou voor de gek. Hun hebben weer moeten lachen om jou en jij raakt in de shit en stress, Die vrouwen in Nederland trouwen graga met je om je partner alimentatie en kinderen alimentatie en een vrouw in europa en in Nederland staat sterker dan jou.

Beste Xander, bedankt voor je uitvoerige beoordeling. Inmiddels heb ik ook bij andere sites hetzelfde meegemaakt en mede door jouw beoordeling weet ik nu dat veel andere sites dezelfde lage werkwijze hanteren.
Ik hoop dat je toch een leuke date hebt gevonden.
gr, peter

Het staat ook in de kleine lettertjes. Paragraaf 5.1 en 5.2

Beste Xander

Als je heel goed naar de fotos kijkt zie je dat veel van die fotos gemanipuleerd zijn

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MatchWereld
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden