Match4Me - 71 Reviews

Last updated: 14 augustus 2020
Match4Me Logo

30% aanbevolen, 71 Reviews

  1. Match4Me informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Doelgroep
  5. Inschrijven Match4Me
  6. Herroepingsrecht
  7. Gegevens van Match4Me
  8. Mobiele app
  9. Match4Me Reviews
  10. Schrijf ook een review over Match4Me

Niet tevreden over Match4Me? Probeer dan eens Parship.

Match4Me informatie

Heb je een groot deel van je tijd tot nu toe studerend doorgebracht. Heb je inmiddels je universitaire opleiding af of je HBO- opleiding en denk je, dat het nu echt tijd wordt om de liefde in je leven te laten? Weet je echter niet zo snel hoe je het best in contact kan komen met andere vrijgezelle mannen en of vrouwen? Wil je graag in contact komen, met andere personen, die zelf ook verder hebben gestudeerd? Wil je in contact komen met hoger opgeleiden? Dan moet je zeker bij Match 4 me wezen.

Match 4 me is speciaal ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar vrijgezelle hoger opgeleiden, die net als jou op zoek zijn naar een serieuze relatie/ date. De site biedt je een online platform waar je geheel anoniem, veilig en discreet gesprekken kunt voeren met andere interessante gebruikers van de site. Je kunt over en weer berichten voor elkaar sturen, elkaar beter leren kennen en veel meer. Lijkt het te klikken tussen jullie, dan kun je ervoor kiezen om elkaar te ontmoeten. Je kunt dus persoonlijk berichten voor elkaar sturen, online chatten met andere leden en je kunt een quiz spelen. Omdat er een aantal serieuze hoog opegeleiden op de site zijn, die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie, is de kans op het vinden van een echte serieuze date ook vele malen groter.

Match4Me Details

Hits: 14861

URL: http://www.match4me.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 71

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Match4Me opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Match4Me uitschrijven wil, gaat naar het menu bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Profiel. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er links een menu met onder andere Mijn Instellingen Wijzigen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt links de knop Uitschrijven. Als je deze aanklikt, verschijnt een tekst waarin de voordelen van Match4Me lidmaatschap genoemd worden. Je kunt Match4Me opzeggen activeren door op de link onderaan te klikken. Na opgave van een reden voor opzeggen Match4Me kan je uitschrijving voltooid worden.

Kosten

Match4Me biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Match4Me Volledig Lidmaatschap. Met dit Match4Me Volledig Lidmaatschap kun je onder andere onbeperkt berichten sturen en zien wie je profiel bekeken heeft! Bij inschrijving voor een Volledig Lidmaatschap worden door Match4Me kosten gerekend. Voor 1 maand worden door Match4Me kosten van € 17,95 per maand gerekend. Voor 6 maanden zijn de kosten van Match4Me € 9,99 per maand en voor 12 maanden kun je € 7,50 per maand aan Match4Me betalen.

Doelgroep

Match4me is speciaal voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier komen mensen sneller met elkaar in contact, die op dezelfde golflengte zitten.

Inschrijven Match4Me

Inschrijven bij Match4Me is helemaal gratis. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het gebruiken van de andere functionaliteiten op de datingsite. Tijdens het inschrijven moeten 4 eenvoudige stappen gevolgd worden om een eigen dating profiel te maken. Het is niet noodzakelijk om alles in te vullen, maar hoe meer informatie je toevoegt aan je dating profiel, hoe meer kans je hebt op goede matches.

Je hebt tevens de mogelijkheid om foto's te uploaden en aan je profiel toe te voegen. Als alle informatie ingevuld is, kan het profiel geactiveerd worden. Nadat je bent ingelogd, kan je zelf op zoek naar geschikte kandidaten. Dit kun je doen door een zoekprofiel in te vullen, waarna je een overzicht krijgt van profielen, die het meest aan het ingevulde zoekprofiel voldoen.

Herroepingsrecht

Gratis lidmaatschap
Leden kunnen het gratis lidmaatschap zelf stopzetten. De stappen hiervoor zijn:
- Ga naar 'Mijn profiel';
- kies bij 'Instellingen en lidmaatschap' voor 'Uitschrijven'.

Betaald lidmaatschap
Direct na het sluiten van de overeenkomst word gestart met het uitvoeren van de overeenkomst en kan gebruik gemaakt worden van het volledig lidmaatschap. Men kan binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als een lid binnen die 14 dagen al daadwerkelijk gebruik maakt van de betaalde diensteverlening, dan is Match4Me gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van 1 maand (€ 24,95). Eventuele restitutie zal binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst plaatsvinden.

Gegevens van Match4Me

Match4me.nl is lid van Thuiswinkel.org en aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1367157.
Match4me.nl
Vasteland 78
3011 BN ROTTERDAM
Telefoon: 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00 - 14:00)
E-mailadres: [email protected]
KVK: 17136160
BTW nr: NL817511908B01

Mobiele app

Match4me beschikt nog niet over een mobiele app. Wel heeft de datingsite een mobiele versie beschikbaar waarmee leden de gehele website op hun mobiel kunnen gebruiken. Leden hebben hierdoor de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn. De mobiele versie van match4me is op vrijwel ieder mobiel apparaat, zoals iOS en Android te gebruiken.


Maak nu een gratis account aan op Match4Me

Match4Me Acties & Nieuws

  • 13 juni 2014 Leuke actie bij Match4Me
    Match4Me, de sympathieke datingsite voor hoogopgeleide singles, heeft komende maand een leuke actie. Als je je nu inschrijft krijg je gratis 3 dagen onbeperkt toegang! Lekker daten op niveau terwijl de rest van het land naar het WK zit te kijken. Deed je liever niet met intellectuelen, dan heb je nog een paar dagen de tijd om gebruik te maken van de aanbieding van Lexa Deze actie is g Lees verder
  • 12 februari 2014 Match4me: 3 dagen Gratis Full Membership
    Match4me is dè datingsite voor hoger opgeleiden. Tijdens Valentijn ontvangen alle nieuwe leden een 3 dagen Gratis Full Membership. Looptijd: 7 t/m 17 februari 2014 Lees verder
  • 16 december 2013 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me
    Vanaf 15 december t/m 31 december geldt een 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me. 50plusmatch is een serieuze datingsite voor mensen boven de 50. Match4Me is een van de grootste hogeropgeleide datingsites van Nederland. Lees verder
  • 12 februari 2013 3 dagen gratis op Match4Me
    Van 12 tot en met 16 februari ontvang je op Match4Me drie dagenlang een gratis full membership. Ideaal om de perfecte date voor Valentijnsdag te vinden! Lees verder
  • 17 oktober 2012 2 acties bij Match4Me
    Actie 1: Schrijf je in en krijg 3 dagen gratis full membership. Actie 2: 50% korting op een full membership Je kunt de actiecode P5UH6S invullen bij het afsluiten van je lidmaatschap. (beide acties lopen tot 15 november) Match4Me De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland. Lees verder
  • 24 mei 2012 Match4Me bestaat 10 jaar!
    Deze week bestaat Match4Me exact 10 jaar. Match4me is daarmee één van de langst actieve online datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland. ?Wij hebben gezien dat vanaf de start het aantal leden ieder jaar gestaag doorgroeit?, vertelt John Meuffels, eigenaar van Match4Me. ?Wij hebben ons daarbij nooit als doel gesteld de grootste datingsite van Nederland te worden, maar wel de bes Lees verder
  • 13 april 2012 Dating Coach op Match4Me
    Match4me wil de beste community zijn waar je als hoger opgeleide single je partner kunt vinden. Daarom introduceren zij nu een dating coach. Hiervoor is Match4me een samenwerking aan gegaan met de ervaren dating coach Denise Janmaat. Denise Janmaat is Personal Datingcoach. Inspirerend en motiverend zijn de woorden die Denise het beste typeren. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft me Lees verder
  • 15 december 2011 Match4me.nl gaat mobiel!
    Match4me.nl gaat met de tijd mee en heeft een mobiele versie van hun website geplaatst. Bezoekersaantallen van de mobiele website zijn afgelopen tijd spectaculair gegroeid. Lees verder

Match4Me reviews (71):

Match4Me - wie zijn zei om te beoordelen op een afstand.

4

Review:
ik vindt het een erg slechte site.....reden:ik was volgens hun indruk niet hoog opgeleid.....en was ik geblokeerd....wie zijn zei om dit te beoordelen van een afstand.....nee dit geeft mij geen goed gevoel.....ben ermee gestopt.

Match4Me - teleurstelling

0

Review:
Hoeveel hits denk je dat je krijgt als je zoekt op vrouwen in Rotterdam tussen de 21 en 26? --> nog geen 20

Zoekcriteria verruimen levert natuurlijk meer hits op maar het blijft een heel karig vijvertje om wat leuks uit op te vissen.

Sterke punten:
overzichtelijk

Zwakke punten:
karig aanbod
groot aantal niet betalende leden

Match4Me - Als gratis lid wel volledige berichten sturen naar

1

Review:
Even nuanceren: als je zelf gratis lid bent en je krijgt een 'persoonlijk bericht' van iemand die wel betaalt, dan kun je aan diegene wel volledige berichten terugsturen en hem/haar dus beter leren kennen.

Aan andere gratis leden kun je alleen een standaard 'interesse bericht' versturen (maar als die dan weer reageert met een 'persoonlijk bericht' geldt weer het bovenstaande). Dat vind ik zeer positief van deze site (nog maar een klein weekje gratis lid).

Sterke punten:
- duidelijke doelgroep
- veel serieuze zoekers die de moeite nemen om profiel uitgebreid in te vullen

Zwakke punten:
- de tekst van de standaard 'interesse' en 'geen interesse' berichten is wat horkerig

Match4Me - fictieve profielen om mensen te overtuigen volledi

3

Review:
Ik ben volledig lid geworden van match4me omdat ik na 1 dag gratis lid al een interesse berichtje ontvangen had van gratis lid Dina37.
Haar profiel stond me wel aan en ik heb dus maar betaald, waardoor ik met een persoonlijk berichtje kon reageren.
Daarna NIETS meer, zelfs geen "sorry geen interesse meer" . Ik denk dat Dina37 een fictief profiel is gegenereerd door Match4me om zoveel mogelijk gratis leden te overtuigen om toch maar lid te worden. Heeft nog iemand deze ervaring gehad?

Match4Me - tja

0

Review:
Leuke site, wel wat zakelijk en nadeel van de hitscore is als je erop staat dat je die kan beinvloeden door veel profielen aan te klikken, heeft dus geen enkele zin maar heeft naar mijn smaak een goedkope uitstraling. Ooit op onehello begonnen vond dat nog steeds de topper, relatieplannet dat onehello heeft overgenomen lijkt er naar mijn smaak echt niet op.
Ervaring heeft me wel geleerd eerst te mailen en niet te snel af te spreken, ook niet voor de gein. Ook op deze site zit helaas een behoorlijk percentage gefrusteerd player gehalte en hoog opgeleid zijn ze helaas alerjezus geraffineerd, maar dat terzijde. Is ook wel weer spannend als je stevig genoeg in je schoenen staat en er tegen kunt.
Aan de andere kant ongelooflijk leuke contacten gehad met zeer integere mannen, die open stonden voor gewoon afspreken en vriendschappen opbouwen. Een verademing om ongecompliceerd met een half woord te worden begrepen. En dat je geen last hebt van banaliteiten.
Wat ik jammer vind is de magische leeftijdsgrens van 45 jaar, zal wel aanwezig zijn op iedere site Nodigt je bijna uit te liegen over je leeftijd als je nog stuitert van de energie en er goed uit ziet en iets ouder bent dan de magische grens. En waar nog niet de spruitjes omheen hangt zoals een van mijn dates zei. Overweeg nog steeds me weer opnieuw in te schrijven en daarover te jokken.
Daarentegen ook vele reacties gehad van jonge heren, maar vroeg me wel af hoe serieus die waren, ben er niet op in gegaan. Nadeel van slimme heren is dat ze vermoeiend kritisch zijn, soms niet in staat zijn tot een dialoog ,maar aankomen zetten met checklists, labels en gesloten vragen en prachtige monologen om de tijd te doden, echt help kromme tenen.

Sterke punten:
Prettig dat er een bepaalde doelgroep is.
Matching is goed te beinvloeden als je er de tijd voor neemt
Kunnen plaatsen van oproepen, waardoor je er een soort doe date site van kan maken.
Is tig keer leuker en ontspannender dan geforceerd daten.

Zwakke punten:
Dat je kan zien hoe lang je lid bent, al na paar weken inschrijving reactie, van goh, je ziet er leuk uit wat is er met jou dat je nog niet bezet bent. Zegt meer van de persoon die de opmerking maakt, maar toch.

Hitscore, echt onaangenaam, vind ik goedkoop,

Kan niet profielen die je gezien hebt en niets vind terzijde zetten, moet je keer op keer scrollen en plaatjes kijken.

Leuk als e ook vrijblijvend zou kunnen matchen op bijvoorbeeld sociale klasse e.d
Ook heel belangrijk en hoeft niet zichtbaar te zijn.

Match4Me - Bericht aan Agamemnon

0

Review:
Hallo Agamemnon.

Ik ben het helemaal eens met je reactie, behalve het feit dat je tussen 'Janneke' en 'niveau' geen horizontaal streepje plaatst. Dan zou je zin namelijk 100% correct zijn.

Groetjes!
Kees

Match4Me - vermoeiend..

1

Review:
ik ben nu 2 maanden lid van m4m, en mail me suf, 90% vd dames neemt niet de moeite om te antwoorden, omdat ze gratis lid zijn? Ik word daar doodmoe van. Vind het allemaal wel lekker fris overkomen (layout) en de snelheid is zeker in vergelijking met Parship een plus. ze hadden een foto van een landschap die ik had geplaatst weggehaald, voldoet niet aan richtlijnen. vond ik flauw, want zoiets zegt ook iets over mezelf.

Sterke punten:
vormgeving
snelheid

Zwakke punten:
kwaliteit van de kandidaten en dat is eigenlijk het belangrijkste.

Match4Me - Hoe issut, Bowie?

0

Review:
Lieve Bowie. Aan je taalgebruik kan ik merken dat je het tamelijk hoog in je bol hebt. Je hebt het tot twee maal toe over "niveau", wat dat ook moge zijn. Het grappige is dat jouw niveau maar amper dat van de basisschool ontstijgt. Neem de volgende zin als voorbeeld:
"Eerlijkheid gebied me dat het niet het Jip en Janneke niveau wat de op veel andere sites te vinden is hier aanwezig is."
Waar is je interpunctie? En waar hebben ze je grammatica onderwezen? Hieronder hoe het wél moet:

"De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat het Jip en Janneke niveau, dat op veel andere sites te vinden is, hier afwezig is."

't Is nog steeds geen móóie zin (twee maal het woordje "is"), maar in ieder geval wel een grammaticaal correcte zin.

En nu jij weer.

Match4Me - SIJSJE

0

Review:
ik denk dat het goed zit. maar ik wil het even ventileren. weten jullie dat nickname zout niet de profiel van de echte persoon is. ik ben met mijn groooooottteee voeten in het geheel gestapt is.

sijsje

Match4Me - Match4me.nl

1

Review:
Ik ben ook betalend lid van m4m geweest en heb juist positieve ervaringen. Je kunt precies zien wie betalend lid is en wie niet, ook wanneer iemand voor het laatst heeft ingelogd. Ik heb er een echte relatie van overgehouden en meerdere leuke dates gehad die uiteraard niet tot een blijvende relatie hebben geleid. Het is een site voor hoger opgeleiden en dat is ook nodig om de site goed te benutten! Zie ook het commentaar van Bowie, die heeft het allemaal niet goed begrepen

Sterke punten:
Veel mogelijkheden om contact te leggen. Veiligheid voor je persoonlijke identiteit en gegevens. Goede monitoring op de chatsite en klachten over gedrag van mede-chatters worden serieus genomen. Wie zich niet gedraagt vliegt eruit.

Zwakke punten:
Ik kon als vrouw niet zien welke andere vrouwen on line waren. Wél de on line mannen. Om te chatten is het ook leuk om te kunnen weten welke vrouwen er on line zijn.

Schrijf ook een review over Match4Me

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Match4Me aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Match4Me aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Match4Me


Home » Hoogopgeleiden Dating » Match4Me