Match4Me - 71 Reviews

Last updated: 14 augustus 2020
Match4Me Logo

30% aanbevolen, 71 Reviews

  1. Match4Me informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Doelgroep
  5. Inschrijven Match4Me
  6. Herroepingsrecht
  7. Gegevens van Match4Me
  8. Mobiele app
  9. Match4Me Reviews
  10. Schrijf ook een review over Match4Me

Niet tevreden over Match4Me? Probeer dan eens Parship.

Match4Me informatie

Heb je een groot deel van je tijd tot nu toe studerend doorgebracht. Heb je inmiddels je universitaire opleiding af of je HBO- opleiding en denk je, dat het nu echt tijd wordt om de liefde in je leven te laten? Weet je echter niet zo snel hoe je het best in contact kan komen met andere vrijgezelle mannen en of vrouwen? Wil je graag in contact komen, met andere personen, die zelf ook verder hebben gestudeerd? Wil je in contact komen met hoger opgeleiden? Dan moet je zeker bij Match 4 me wezen.

Match 4 me is speciaal ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar vrijgezelle hoger opgeleiden, die net als jou op zoek zijn naar een serieuze relatie/ date. De site biedt je een online platform waar je geheel anoniem, veilig en discreet gesprekken kunt voeren met andere interessante gebruikers van de site. Je kunt over en weer berichten voor elkaar sturen, elkaar beter leren kennen en veel meer. Lijkt het te klikken tussen jullie, dan kun je ervoor kiezen om elkaar te ontmoeten. Je kunt dus persoonlijk berichten voor elkaar sturen, online chatten met andere leden en je kunt een quiz spelen. Omdat er een aantal serieuze hoog opegeleiden op de site zijn, die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie, is de kans op het vinden van een echte serieuze date ook vele malen groter.

Match4Me Details

Hits: 14864

URL: http://www.match4me.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 71

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Match4Me opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Match4Me uitschrijven wil, gaat naar het menu bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Profiel. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er links een menu met onder andere Mijn Instellingen Wijzigen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt links de knop Uitschrijven. Als je deze aanklikt, verschijnt een tekst waarin de voordelen van Match4Me lidmaatschap genoemd worden. Je kunt Match4Me opzeggen activeren door op de link onderaan te klikken. Na opgave van een reden voor opzeggen Match4Me kan je uitschrijving voltooid worden.

Kosten

Match4Me biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Match4Me Volledig Lidmaatschap. Met dit Match4Me Volledig Lidmaatschap kun je onder andere onbeperkt berichten sturen en zien wie je profiel bekeken heeft! Bij inschrijving voor een Volledig Lidmaatschap worden door Match4Me kosten gerekend. Voor 1 maand worden door Match4Me kosten van € 17,95 per maand gerekend. Voor 6 maanden zijn de kosten van Match4Me € 9,99 per maand en voor 12 maanden kun je € 7,50 per maand aan Match4Me betalen.

Doelgroep

Match4me is speciaal voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier komen mensen sneller met elkaar in contact, die op dezelfde golflengte zitten.

Inschrijven Match4Me

Inschrijven bij Match4Me is helemaal gratis. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het gebruiken van de andere functionaliteiten op de datingsite. Tijdens het inschrijven moeten 4 eenvoudige stappen gevolgd worden om een eigen dating profiel te maken. Het is niet noodzakelijk om alles in te vullen, maar hoe meer informatie je toevoegt aan je dating profiel, hoe meer kans je hebt op goede matches.

Je hebt tevens de mogelijkheid om foto's te uploaden en aan je profiel toe te voegen. Als alle informatie ingevuld is, kan het profiel geactiveerd worden. Nadat je bent ingelogd, kan je zelf op zoek naar geschikte kandidaten. Dit kun je doen door een zoekprofiel in te vullen, waarna je een overzicht krijgt van profielen, die het meest aan het ingevulde zoekprofiel voldoen.

Herroepingsrecht

Gratis lidmaatschap
Leden kunnen het gratis lidmaatschap zelf stopzetten. De stappen hiervoor zijn:
- Ga naar 'Mijn profiel';
- kies bij 'Instellingen en lidmaatschap' voor 'Uitschrijven'.

Betaald lidmaatschap
Direct na het sluiten van de overeenkomst word gestart met het uitvoeren van de overeenkomst en kan gebruik gemaakt worden van het volledig lidmaatschap. Men kan binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als een lid binnen die 14 dagen al daadwerkelijk gebruik maakt van de betaalde diensteverlening, dan is Match4Me gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van 1 maand (€ 24,95). Eventuele restitutie zal binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst plaatsvinden.

Gegevens van Match4Me

Match4me.nl is lid van Thuiswinkel.org en aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1367157.
Match4me.nl
Vasteland 78
3011 BN ROTTERDAM
Telefoon: 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00 - 14:00)
E-mailadres: [email protected]
KVK: 17136160
BTW nr: NL817511908B01

Mobiele app

Match4me beschikt nog niet over een mobiele app. Wel heeft de datingsite een mobiele versie beschikbaar waarmee leden de gehele website op hun mobiel kunnen gebruiken. Leden hebben hierdoor de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn. De mobiele versie van match4me is op vrijwel ieder mobiel apparaat, zoals iOS en Android te gebruiken.


Maak nu een gratis account aan op Match4Me

Match4Me Acties & Nieuws

  • 13 juni 2014 Leuke actie bij Match4Me
    Match4Me, de sympathieke datingsite voor hoogopgeleide singles, heeft komende maand een leuke actie. Als je je nu inschrijft krijg je gratis 3 dagen onbeperkt toegang! Lekker daten op niveau terwijl de rest van het land naar het WK zit te kijken. Deed je liever niet met intellectuelen, dan heb je nog een paar dagen de tijd om gebruik te maken van de aanbieding van Lexa Deze actie is g Lees verder
  • 12 februari 2014 Match4me: 3 dagen Gratis Full Membership
    Match4me is dè datingsite voor hoger opgeleiden. Tijdens Valentijn ontvangen alle nieuwe leden een 3 dagen Gratis Full Membership. Looptijd: 7 t/m 17 februari 2014 Lees verder
  • 16 december 2013 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me
    Vanaf 15 december t/m 31 december geldt een 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me. 50plusmatch is een serieuze datingsite voor mensen boven de 50. Match4Me is een van de grootste hogeropgeleide datingsites van Nederland. Lees verder
  • 12 februari 2013 3 dagen gratis op Match4Me
    Van 12 tot en met 16 februari ontvang je op Match4Me drie dagenlang een gratis full membership. Ideaal om de perfecte date voor Valentijnsdag te vinden! Lees verder
  • 17 oktober 2012 2 acties bij Match4Me
    Actie 1: Schrijf je in en krijg 3 dagen gratis full membership. Actie 2: 50% korting op een full membership Je kunt de actiecode P5UH6S invullen bij het afsluiten van je lidmaatschap. (beide acties lopen tot 15 november) Match4Me De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland. Lees verder
  • 24 mei 2012 Match4Me bestaat 10 jaar!
    Deze week bestaat Match4Me exact 10 jaar. Match4me is daarmee één van de langst actieve online datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland. ?Wij hebben gezien dat vanaf de start het aantal leden ieder jaar gestaag doorgroeit?, vertelt John Meuffels, eigenaar van Match4Me. ?Wij hebben ons daarbij nooit als doel gesteld de grootste datingsite van Nederland te worden, maar wel de bes Lees verder
  • 13 april 2012 Dating Coach op Match4Me
    Match4me wil de beste community zijn waar je als hoger opgeleide single je partner kunt vinden. Daarom introduceren zij nu een dating coach. Hiervoor is Match4me een samenwerking aan gegaan met de ervaren dating coach Denise Janmaat. Denise Janmaat is Personal Datingcoach. Inspirerend en motiverend zijn de woorden die Denise het beste typeren. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft me Lees verder
  • 15 december 2011 Match4me.nl gaat mobiel!
    Match4me.nl gaat met de tijd mee en heeft een mobiele versie van hun website geplaatst. Bezoekersaantallen van de mobiele website zijn afgelopen tijd spectaculair gegroeid. Lees verder

Match4Me reviews (71):

Match4Me - Naar gevoel aan M4M overgehouden

4

Review:
Omgangsvormen op deze site zijn zeer slecht. Het lijkt wel of leden frustraties uit eerdere relaties afreageren op de nieuwe mensen die zij hier leren kennen. Een andere groep reageert eenvoudigweg helemaal niet. Je krijgt hier heel snel de indruk dat de meeste aanwezigen op M4M hun gevoel voor fatsoen bij de ingang hebben achtergelaten. Ik heb er een heel naar gevoel aan overgehouden.

Sterke punten:
Technisch gezien functioneert de site netjes.

Zwakke punten:
De menselijke kant van de site valt enorm tegen. Afrader.

Match4Me - Zero points voor de heren

4

Review:
Ik vind dat de mannen op deze datingsite een hele verkeerde instelling hebben. Ongeveer 80% van de berichten waren of te sexueel gericht of zaten vol met fouten, waardoor ik sterk twijfeld aan de niveau van de heren. Ook vaak benaderd door oude bokken, terwijl in mijn profiel duidelijk staat aangegeven dat ik geen interesse heb in oude van dagen.

Toch 3x op date geweest. Waar bij alle drie de keren de heren heel wat anders uitzagen dat op de foto in hun profiel, ik knapte daar meteen vanaf en ben toen meteen opgestapt.

Trouwens de instelling van de mannen op andere datingssites zijn net zo erg.

PS: ik heb mij na een paar weken direct uitgeschreven.

Sterke punten:
Lay-out is perfect.

Zwakke punten:
De instelling van de mannen is hartstikke fout. Bovendien plaatsen de heren niet een recente foto en schrijven hun profiel niet wat ze echt zijn maar een romantische versie daarvan. Vandaar dat je meteen afknapt op een date. Zero points voor de heren.

Match4Me - Profiel wordt vooral bekeken door oudere mannen

0

Review:
De verleiding was er toch even weer om te proberen of het deze keer wel leuk zal zijn.
Misschien een beetje ongeduldig, maar het valt gewoon op dat er zo weinig matches zijn. Ik wordt vooral bekeken door oudere mannen waardoor ik de zin snel kwijt ben om er mee verder te gaan. Via het zoeken zou het af te schermen zijn dat er gereageerd kan worden. Door al die mis-matches (op leeftijd) krijg ik twijfel.

Wat ik gewoon zo jammer vind, is dat de instelling van die hoog opgeleide mannen zo beperkt is. In het echte leven is de kans op nieuwe mensen ontmoeten ook het grootst door leuke dingen te doen. Ik heb meerdere vriendschappen gehad met "beschikbare" mannen. Dat was samen aan nieuwe leuke activiteiten deelnemen. Het voordeel is dat je dan ook eens wat krijgt aangereikt. Heel veel mannen werpen een snelle blik op de vrouwen en vertrekken weer. Dat doen ze hier ook. Niet iedere vrouw wil meteen een relatie, maar er zijn er ook bij die vanuit een interesse een bepaalde man willen leren kennen. Onder diezelfde vrouwen zitten er ook die gewoon netjes en beleefd kunnen zijn. Nou ja, het gezellig houden. Niet verder vragen als de man dat duidelijk niet fijn vind, bijvoorbeeld. Zo zijn er nog wel meer zaken.

Sterke punten:
De site zelf ziet er goed uit. Hier en daar zou ik het liever anders willen, zoals laatste inlog-datum zonder het profiel in te moeten. Er zijn wel verbeteringen aangebracht, zag ik. Zo kun je rechtstreeks zoeken op nick en ergens in een overzicht zag ik ook die laatste inlog-datum staan zodat je weet hoe actief die ander is.

Zwakke punten:
De instelling van de mannen.
Daardoor twijfel ik of ik er verder nog gebruik van zou willen maken.

Match4Me - Aardige site

0

Review:
Match4Me is een aardige site met redelijk wat leden en het ziet er ook levendig uit. Ik heb een maandje het volledige lidmaatschap geprobeerd en dat beviel prima. Op dit moment ben ik even geen volledig lid meer, maar misschien in de toekomst wel weer.

Overigens ben ik een iets grotere fan van e-matching, omdat die site populairder is en ook het 'hoger opgeleiden' thema meer naar voren brengt. Ook heb ik het idee dat bij e-matching meer serieuze profielen aanwezig zijn.

Maar toch, Match4Me is een leuke site en ik kan iedereen aanraden om er lid te worden!

Sterke punten:
-Overzichtelijk
-Voldoende profielen
-berichtensysteem en chat werken goed

Zwakke punten:
-Minder actieve leden dan bij e-matching
-'hoog opgeleiden'-thema wordt niet breed uitgedragen

Match4Me - Ben er toch een tijdje blijven staan om te kijken

1

Review:
Toch nog even blijven staan, maar ik vond de mannen niet anders dan die van RP. Ze gebruiken zelfs dezelfde foto's. Als ik ze straks op straat tref dan zal ik ze waarschijnlijk ook wel herkennen .

Ik heb sterk de indruk dat het merendeel gratis members zijn. Ik kreeg alleen maar interesse-berichtjes en dat is niet gebruikelijk voor betalende members.

Jammer, want daardoor kan je er niet zoveel mee.
Bovendien is het "aanbod" van de mannen niet iets om wild van te worden....
Daarvoor moet je de profielen bekijken. De opmaak daarvan vind ik wel leuk en praktisch om snel een globale indruk te krijgen. Het zou handiger zijn om iets meer overzicht te kunnen krijgen.

Sterke punten:
Dat op leeftijd kan worden afgeschermd . (Ook hier zijn veel "spreekwoordelijke" oude bokken die wel een groen blaadje lusten.)

Zwakke punten:
Maar ook hier heb ik profielen gezien met foute leeftijd.

Zoekfunctie is een beetje beperkt.

Match4Me - Blogs van leden!

0

Review:
Vond dit sowieso al een van de betere datingsites, maar de blogs van leden zijn zeker een extra reden om regelmatig even in te loggen.

Sterke punten:
- Serieuze profielen
- Nog nooit één faker kunnen ontdekken
- Redelijke tarieven
- Als gratis lid kun je iemand benaderen met een standaardbericht of reageren op iemand die jou een bericht stuurt
- Prettige vormgeving
- Blogs van leden

Zwakke punten:
- Het aantal inschrijvingen is wel een stuk lager dan bij RP ofzo (kwaliteit in plaats van kwantiteit)

Match4Me - Profiel niet te gebruiken

1

Review:
Net een half uur geleden heb ik een profiel aangemaakt en er ging iets fout met het activeren. Ik heb uitgelogd en daarna kreeg ik een foutmelding bij het activeren.
Hierdoor is het niet mogelijk om het profiel te benaderen.
Volgens de instellingen was mijn profiel wel zichtbaar voor andere leden.

Bij deze dus: sorry als iemand wil reageren, maar ik kan niet reageren.
Als de redactie die leest, dan bij deze het verzoek om alle resten van het profiel te verwijderen. Van zoiets ga ik zeker geen gebruik maken.

Sterke punten:
geen idee

Zwakke punten:
ook niet (Zie wel bijna alle profielen van Relatieplanet hier staan.

Match4Me - vijftigjarige blom

3

Review:
Al enige tijd sta ik op datingsites en ik heb er ook vrienden aan overgehouden.
Maar tot nu toe niet de "ware" en of ik hem op deze manier zal tegenkomen?
Eerst iets algemeens, waarom staan er bij zo weinig profielen foto's? Is dat bij de vrouwen ook zo?
En wanneer je terugmailt dat het profiel je wel aanspreekt maar dat je wel graag een foto wilt zien, wordt je geblokkeerd. Maar dat zegt dan ook alles over de persoon.
Van een man die in zijn profiel had staan dat hij 51 is (hij reageerde op mijn profiel)kreeg ik te horen dat hij expres die leeftijd had genoemd (in werkelijkheid was hij 54 jaar) Hij kreeg namelijk te vaak reacties van vrouwen die boven de 60 zijn.
Een soortgelijke reactie kreeg ik van een andere man.
Dus naar leeftijden kijk ik nu héél kritisch.

Sterke punten:
- Ik vind de site overzichtelijk en het leuke vind ik dat je ook een oproep kunt plaatsen.
Wanneer je voor 3 maanden betaald lid wordt, is dit in verhouding niet te duur.
- Voordeel dat je als gratis lid kunt reageren op een berichtje van een betaald lid.
- De verhouding 45% mannen en 55% vrouwen vind ik redelijk. (of is dit een lokkertje)

Zwakke punten:
- Wanneer ik specifiek naar mannen binnen mijn leeftijdsgroep zoek (van 52 tot 60 jaar) merk ik dat er maar weinig mannen te vinden zijn.
1.788 nieuwe leden afgelopen maand staat er als lokkertje. Dit zijn dan waarschijnlijk voornamelijk gratis leden.
- Een gratis lid kan ook zijn foto niet zichtbaar zetten. Dit zou eigenlijk voorbehouden moeten zijn aan betaalde leden.
- Pas wanneer je het profiel aanklikt, zie je wanneer die persoon voor het laatst online was.

Match4Me - Weinig mis mee

0

Review:
Volgens mij is dit een van de betere datingwebsites. De meeste mensen lijken serieus op zoek en de meeste profielen zijn behoorlijk uitgebreid ingevuld. En ik had hier niet meteen een mailbox vol met hijgerige onzin (zoals bij RP). Heb inmiddels enkele dates gehad. Die waren allemaal aangenaam (al zat de ware er tot nu toe niet bij).

Nog even een keertje het verschil tussen gratis en betalende leden. Gratis leden kunnen alleen interesseberichten (standaard tekst) sturen. Als betalende leden reageren (ofwel op zo'n interessebericht, ofwel uit zichzelf), dan hebben gratis leden een week de tijd om met een eigen tekst te reageren. Lijkt me heel redelijk. Onderling kunnen gratis leden dus niet met elkaar in contact komen. Overigens zijn de tarieven (vergeleken met veel andere sites) heel schappelijk.

Leuke extra feature: sinds een paar maanden kunnen leden bloggen via de site. Niet elke tekst is even leesbaar, maar er staan aardige verhaaltjes tussen van singles op zoek naar de ware.

Sterke punten:
- Hoog percentage serieuze inschrijvingen
- Contact tussen gratis en betalende leden is mogelijk (als het betalende lid dit wil)
- Redelijke tarieven
- Je kunt zien wie jouw profiel heeft bezocht
- Niet schreeuwerig

Zwakke punten:
- Je kunt alleen een regio invullen, geen woonplaats
- Chatfunctie (1 op 1) kan nogal traag zijn

Match4Me - Toch apart

4

Review:
De site op zich is prima. De layout is rustig en deze site is een van de weinige sites die mij een beejte een betrouwbaar gevoel geeft over hun leden en intenties.\r\n\r\nWat mij wel opviel is toen ik een beetje onderzoek deed de volgende website er aardig veel op lijkt. sms-contacten punt nl wat dan wel weer jammers is en hun eigen geloofwaardigheid teniet doet.

Sterke punten:
lay out\r\nzoek funcite\r\ngeloofwaardigheid

Zwakke punten:
totaal andere focus met andere dochter sites\r\nwazige gezichten

Schrijf ook een review over Match4Me

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Match4Me aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Match4Me aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Match4Me


Home » Hoogopgeleiden Dating » Match4Me