Match4Me - 71 Reviews

Last updated: 14 augustus 2020
Match4Me Logo

30% aanbevolen, 71 Reviews

  1. Match4Me informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Doelgroep
  5. Inschrijven Match4Me
  6. Herroepingsrecht
  7. Gegevens van Match4Me
  8. Mobiele app
  9. Match4Me Reviews
  10. Schrijf ook een review over Match4Me

Niet tevreden over Match4Me? Probeer dan eens Parship.

Match4Me informatie

Heb je een groot deel van je tijd tot nu toe studerend doorgebracht. Heb je inmiddels je universitaire opleiding af of je HBO- opleiding en denk je, dat het nu echt tijd wordt om de liefde in je leven te laten? Weet je echter niet zo snel hoe je het best in contact kan komen met andere vrijgezelle mannen en of vrouwen? Wil je graag in contact komen, met andere personen, die zelf ook verder hebben gestudeerd? Wil je in contact komen met hoger opgeleiden? Dan moet je zeker bij Match 4 me wezen.

Match 4 me is speciaal ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar vrijgezelle hoger opgeleiden, die net als jou op zoek zijn naar een serieuze relatie/ date. De site biedt je een online platform waar je geheel anoniem, veilig en discreet gesprekken kunt voeren met andere interessante gebruikers van de site. Je kunt over en weer berichten voor elkaar sturen, elkaar beter leren kennen en veel meer. Lijkt het te klikken tussen jullie, dan kun je ervoor kiezen om elkaar te ontmoeten. Je kunt dus persoonlijk berichten voor elkaar sturen, online chatten met andere leden en je kunt een quiz spelen. Omdat er een aantal serieuze hoog opegeleiden op de site zijn, die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie, is de kans op het vinden van een echte serieuze date ook vele malen groter.

Match4Me Details

Hits: 14861

URL: http://www.match4me.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 71

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Match4Me opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Match4Me uitschrijven wil, gaat naar het menu bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Profiel. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er links een menu met onder andere Mijn Instellingen Wijzigen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt links de knop Uitschrijven. Als je deze aanklikt, verschijnt een tekst waarin de voordelen van Match4Me lidmaatschap genoemd worden. Je kunt Match4Me opzeggen activeren door op de link onderaan te klikken. Na opgave van een reden voor opzeggen Match4Me kan je uitschrijving voltooid worden.

Kosten

Match4Me biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Match4Me Volledig Lidmaatschap. Met dit Match4Me Volledig Lidmaatschap kun je onder andere onbeperkt berichten sturen en zien wie je profiel bekeken heeft! Bij inschrijving voor een Volledig Lidmaatschap worden door Match4Me kosten gerekend. Voor 1 maand worden door Match4Me kosten van € 17,95 per maand gerekend. Voor 6 maanden zijn de kosten van Match4Me € 9,99 per maand en voor 12 maanden kun je € 7,50 per maand aan Match4Me betalen.

Doelgroep

Match4me is speciaal voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier komen mensen sneller met elkaar in contact, die op dezelfde golflengte zitten.

Inschrijven Match4Me

Inschrijven bij Match4Me is helemaal gratis. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het gebruiken van de andere functionaliteiten op de datingsite. Tijdens het inschrijven moeten 4 eenvoudige stappen gevolgd worden om een eigen dating profiel te maken. Het is niet noodzakelijk om alles in te vullen, maar hoe meer informatie je toevoegt aan je dating profiel, hoe meer kans je hebt op goede matches.

Je hebt tevens de mogelijkheid om foto's te uploaden en aan je profiel toe te voegen. Als alle informatie ingevuld is, kan het profiel geactiveerd worden. Nadat je bent ingelogd, kan je zelf op zoek naar geschikte kandidaten. Dit kun je doen door een zoekprofiel in te vullen, waarna je een overzicht krijgt van profielen, die het meest aan het ingevulde zoekprofiel voldoen.

Herroepingsrecht

Gratis lidmaatschap
Leden kunnen het gratis lidmaatschap zelf stopzetten. De stappen hiervoor zijn:
- Ga naar 'Mijn profiel';
- kies bij 'Instellingen en lidmaatschap' voor 'Uitschrijven'.

Betaald lidmaatschap
Direct na het sluiten van de overeenkomst word gestart met het uitvoeren van de overeenkomst en kan gebruik gemaakt worden van het volledig lidmaatschap. Men kan binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als een lid binnen die 14 dagen al daadwerkelijk gebruik maakt van de betaalde diensteverlening, dan is Match4Me gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van 1 maand (€ 24,95). Eventuele restitutie zal binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst plaatsvinden.

Gegevens van Match4Me

Match4me.nl is lid van Thuiswinkel.org en aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1367157.
Match4me.nl
Vasteland 78
3011 BN ROTTERDAM
Telefoon: 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00 - 14:00)
E-mailadres: [email protected]
KVK: 17136160
BTW nr: NL817511908B01

Mobiele app

Match4me beschikt nog niet over een mobiele app. Wel heeft de datingsite een mobiele versie beschikbaar waarmee leden de gehele website op hun mobiel kunnen gebruiken. Leden hebben hierdoor de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn. De mobiele versie van match4me is op vrijwel ieder mobiel apparaat, zoals iOS en Android te gebruiken.


Maak nu een gratis account aan op Match4Me

Match4Me Acties & Nieuws

  • 13 juni 2014 Leuke actie bij Match4Me
    Match4Me, de sympathieke datingsite voor hoogopgeleide singles, heeft komende maand een leuke actie. Als je je nu inschrijft krijg je gratis 3 dagen onbeperkt toegang! Lekker daten op niveau terwijl de rest van het land naar het WK zit te kijken. Deed je liever niet met intellectuelen, dan heb je nog een paar dagen de tijd om gebruik te maken van de aanbieding van Lexa Deze actie is g Lees verder
  • 12 februari 2014 Match4me: 3 dagen Gratis Full Membership
    Match4me is dè datingsite voor hoger opgeleiden. Tijdens Valentijn ontvangen alle nieuwe leden een 3 dagen Gratis Full Membership. Looptijd: 7 t/m 17 februari 2014 Lees verder
  • 16 december 2013 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me
    Vanaf 15 december t/m 31 december geldt een 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me. 50plusmatch is een serieuze datingsite voor mensen boven de 50. Match4Me is een van de grootste hogeropgeleide datingsites van Nederland. Lees verder
  • 12 februari 2013 3 dagen gratis op Match4Me
    Van 12 tot en met 16 februari ontvang je op Match4Me drie dagenlang een gratis full membership. Ideaal om de perfecte date voor Valentijnsdag te vinden! Lees verder
  • 17 oktober 2012 2 acties bij Match4Me
    Actie 1: Schrijf je in en krijg 3 dagen gratis full membership. Actie 2: 50% korting op een full membership Je kunt de actiecode P5UH6S invullen bij het afsluiten van je lidmaatschap. (beide acties lopen tot 15 november) Match4Me De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland. Lees verder
  • 24 mei 2012 Match4Me bestaat 10 jaar!
    Deze week bestaat Match4Me exact 10 jaar. Match4me is daarmee één van de langst actieve online datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland. ?Wij hebben gezien dat vanaf de start het aantal leden ieder jaar gestaag doorgroeit?, vertelt John Meuffels, eigenaar van Match4Me. ?Wij hebben ons daarbij nooit als doel gesteld de grootste datingsite van Nederland te worden, maar wel de bes Lees verder
  • 13 april 2012 Dating Coach op Match4Me
    Match4me wil de beste community zijn waar je als hoger opgeleide single je partner kunt vinden. Daarom introduceren zij nu een dating coach. Hiervoor is Match4me een samenwerking aan gegaan met de ervaren dating coach Denise Janmaat. Denise Janmaat is Personal Datingcoach. Inspirerend en motiverend zijn de woorden die Denise het beste typeren. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft me Lees verder
  • 15 december 2011 Match4me.nl gaat mobiel!
    Match4me.nl gaat met de tijd mee en heeft een mobiele versie van hun website geplaatst. Bezoekersaantallen van de mobiele website zijn afgelopen tijd spectaculair gegroeid. Lees verder

Match4Me reviews (71):

Match4Me - Amateurs

0

Review:
Waardeloze datingsite.
Geen enkel toezicht op de aanmeldingen.
Iedereen kan zich aanmelden en zelfs als blijkt dat iemand niet hoog opgeleid is, doet men er weinig aan.
De redaktie begrijpt er niet veel van. Het verschil tussen hbo en wo begrijpen ze niet. Zelfs na uitleg landt het niet.
Mensen die alleen op seks uit zijn, worden niet verwijderd.
De eigen regrls worden met voeyen getreden.
Klagen daar reageert men naar willekeur wel of noet op.
Aanbod is klein, en weinig actief.

Sterke punten:
Onderlinge contact via de chat

Zwakke punten:
Zie boven.

Zon beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Aan te raden, ook voor gratis gebruik

0

Review:
Aan te raden, ook voor gratis gebruik

50plusmatch.nl is de prettigste datingsite die ik ken. 50plusmatch.nl en match4me.nl zijn beide van dezelfde uitgever. Ze zijn beiden erg prettig in het gebruik en hebben dezelfde opzet.

Je kunt in beide privé aantekeningen maken over personen. Die aantekeningen zijn dus niet zichtbaar voor anderen. Dat spaart erg veel zoektijd, want je hoeft dus niet meermaals alle profielen uit je zoekopdracht door te lezen.

Verder kun je als gratis lid een soort hartjes sturen aan personen die je leuk vindt. En als de ander betaald lid is, kun je reageren op zijn of haar bericht en email-adressen uitwisselen als je wilt.

Bovendien vind ik de menu's op 50plusmatch en match4me overzichtelijker en gebruiksvriendelijker dan op andere datingsites. Deze sites zijn intelligent in elkaar gezet.

Sterke punten:
je kunt privé aantekeningen maken over personen

gratis leden kunnen email-adressen uitwisselen met betalende leden

duidelijke menu's

Zwakke punten:
er is geen vraag over woonplaats in de profielen

Karel beveelt Match4Me aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - drs.

0

Review:
Ongelooflijk weinig vrouwen die reageren op je profiel op deze site (en ik heb een heel leuk profiel, al zeg ik het zelf). Het komt inderdaad door het lage aantal leden en het relatief grote aandeel gratis (vrouwelijke) leden op deze site. De site wordt gebruikt voor ´ernaast´, zogenaamd passief gebruik, waar vrouwen kunnen reageren op betalende, mannelijke leden. Terleurstellende site .

Sterke punten:
de reclame voor het werven van leden

Zwakke punten:
te weinig betalende leden, zoekfuncties laten het overkomen dat er heel veel leden zijn, maar als je verder scrolt, zie je dat, laten we zeggen ´nummer 80´ niet binnen het zoekprofiel valt en ´nummer 81 t/m 1400´ ook niet. Kortom, zo wordt een beetje verdoezeld dat het ledenbestand achteruit holt.

blinddate beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Grote flop

6

Review:
Na 3 maanden betaald lidmaatschap, met een volledig ingevuld profiel,nette foto etc.. Precies een keer benaderd door een dame, voor het overige wordt mijn profiel vrijwel niet bezocht door actief zoekende dames. Vrijwel alle dames in mijn favorieten lijst zijn gratis lid en daar valt nauwelijks mee te communiceren. Zelf actief zijn is ook weinig succesvol vanwege het eisenpakket van de dames en het feit dat ze gratis lid zijn.

Zwakke punten:
Het is meer een kletssite vanwege de blogs, things2share en chat gedoe dan dat mensen echt opzoek zijn naar een partner.

Brabander beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Prima site

1

Review:
Ik begrijp eerlijk gezegd de klachten van anderen over match4me niet zo goed. Het klopt dat hier heel wat minder mensen lid zijn dan op grotere datingsites, maar zelf vind ik de kwaliteit veel hoger. De passiviteit van leden valt ook wel mee, even als het aantal slapende profielen. Mijn ervaring is dat mannen altijd terugschrijven als ik ze benader. Bovendien vind ik de extra functies (zoals de blogs en de oproepen) leuk. Nog nooit iets vervelends meegemaakt (helaas ook nog niet 'de ware' tegen het lijf gelopen).

Sterke punten:
- Prettige lay out (niet zo schreeuwerig)
- Acceptabele prijzen voor vol lidmaatschap
- Acceptabele mogelijkheden voor gratis leden (je kunt interesse tonen in andere profielen en als die mensen reageren, heb je een week de tijd om een 'echt' bericht te schrijven)
- Leuke extra's (blogs van leden, oproepen, microblogs)
- Veel serieuze leden
- Voldoende uitgebreide zoekmogelijkheden
- De instelling 'alleen leden die voldoen aan mijn zoekcriteria mogen mij benaderen'

Zwakke punten:
- Soms is de site nogal traag
- Er zijn hier minder leden dan op de hele grote sites
- Geen woonplaats aanduiding (maar regio)

Dertiger beveelt Match4Me aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Maakt niet waar wat het belooft

3

Review:
Ik ben een soort van semi-single en date al velen jaren via allerlei websites, waaronder deze. Ik heb toevallig een bizar goed fotografisch geheugen en weet dus dat er al jaren dezelfde leden op staan die na verloop van tijd weer een nieuw profiel blijken te hebben aangemaakt. Dit is een zwakke site met een beperkt aantal leden, waarvan het leeuwendeel feitelijk inactief is en eigenlijk niemand serieus op zoek is. Het is 'kijken niet kopen' en op verzonden berichten hoef je allerminst repliek te verwachten want die blijft uit (en ik ben -hands down- best wel knap). Inhoudelijk is het qua leden een eenheidsworst: heel pretentieus, 90% geeft aan VVD te stemmen, wil kinderen en eist een 'gespreid bedje' te vinden bij de gezochte man, terwijl de eigen baan niet indrukwekkend te noemen is. Opmerkelijk en nogal irritatie opwekkend is ook dat elke vrouw een 'donkere man' zoekt.

Sterke punten:
Je kunt instellen in welke leeftijdscategorie je reacties wenst te ontvangen en zo dus 'Ouwe Bokken en Vrijsters' tegenhouden.

Zwakke punten:
1) Primitieve zoekfilter (uiterlijke kenmerken ontbreken bv in het geheel!) die ook nog eens heel log/traag werkt.

2) Het lijkt wel of ze geen onderhoud plegen, het ledenbestand is niet actueel, er staan profielen op van mensen die al lang niet meer ingelogd zijn. Ze nemen dus niet de moeite om iemand eraf te halen na een maand inactiviteit.

3) Doodse uitstraling.

4) Niet goed genoeg. Ipv er allerlei sociale netwerksite achtige dingen aan toe te voegen kunnen ze die energie beter gebruiken om er een fatsoenlijke, to the point datingsite van te maken die compleet is voorzien van al hetgeen je ervan mag verwachten (niet een lijstje met een stuk of 20 gemeenten, maar gewoon alle mogelijke woonplaatsen, om maar iets te noemen).

Kenner beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - conclusie

3

Review:
Wat ik uit alle berichtjes hier haal is dat de site eigenlijk wel goed is, maar de leden verzieken het een beetje.

Ben wel lid, maar geen betalend member vanwege de simpele reden de ervaring die veel mensen hebben met andere sites. Dus wanneer je betaald hebt, er moeilijk van af te komen is. Is dat ook met deze site zo?

Match4Me - Niks bijzonders

4

Review:
Eerdere ervaringen met Parship en e-matching. Ik vind math4me zwaar overgewaardeerd. Op mijn complete en nette profiel komen uitsluitend dames af, die gemiddeld 5-15 jaar ouder zijn en vrijwel nooit uit mijn eigen leeftijd categorie. Het chat gebeuren is eveneens een flauw gedoe, op het zielige af. De dames tussen de 30-40 lijken nauwelijks actief en de meesten zijn gratis lid en kijken wat rond.

En zoals op alle hoger opgeleide sites heb je er als technische hbo man, weinig te zoeken, men is op zoek naar de perfecte ambitieuze man.

Zonde van je tijd en geld en wanneer ik dan toch voor een hoger opgeleide site zou gaan,geef ik de voorkeur aan e-matching, daar is aanzienlijk meer keuze, wat niet meteen betekend dat je er meer kans van slagen hebt.

Sterke punten:
Het idee is goed net als de uitvoering.

Zwakke punten:
Veel kijken en weing kopen.

Brabander beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Match4me onder de loep....

2

Review:
Zoals bij alle sites geldt ook voor match4me: veroordeel de site niet op het gedrag van de leden. Match4me is een overzichtelijke site met veel mogelijkheden, tot aan blogjes toe. Wie inlogt komt automatisch weer in beeld op de ledenpagina. Een positief punt; op andere sites verdwijn je na de eerste 1 á 2 dagen als een speld in de grote hooiberg van leden, hier heb je kans na een paar maanden nog met berichtjes benaderd te worden. Onder de leden: open, ruimdenkende types, maar helaas daarnaast ook een hoog gehalte aan prinsessengedrag. Onvervulbare eisenlijsten (de nare bijkomstigheid van een hoger opgeleidensite), leden die er een sport van maken ieder profiel dat ze niet aanstaat te blokkeren, leden die een mailcontact zonder opgave van reden verbreken door gewoon niet meer te antwoorden, onbeantwoorde toenaderingsmailtjes etc. En daarnaast, zoals op iedere site: veel leden die nog worstelen met hun vorige relatie en daardoor hun dates blij maken met een dode mus. Daarnaast ook heel veel inwisselbare profielen, weinig mensen die er echt uitspringen. Iedereen is spontaan, reislustig en heeft 'Komt een vrouw bij de dokter' als favoriete boek. Bovenstaande is gebaseerd op ervaring met dames, over het gedrag van de heren weet ik weinig...
Verder leuke bijzaakjes als mogelijkheid tot oproepen voor gezamenlijke activiteiten en chat. Daarnaast is er de mogelijkheid jezelf van het 'keurmerk' Gecontroleerd Lid te voorzien door je leeftijd en opleiding te laten controleren (opsturen id en diploma's).
Een site die goed in elkaar zit, ook qua lay-out. Een paar leuke dates aan overgehouden, maar niet 'de ware'. Na 3 maanden afgehaakt, niet vanwege de site an sich, maar omdat ergernissen aan de leden me iets teveel bezig gingen houden.

Sterke punten:
-Goede lay-out
-Vrijblijvende mogelijkheid tot laten controleren persoonsgegevens en opleiding
-Je verschijnt bij het inloggen direct met je foto in beeld op de ledensite. Hierdoor verdwijn je nooit echt in de grote hoop
-Leuke bijzaakjes als blog, chat en prikbord voor activiteiten
-In 3 maanden niet echt de indruk gehad op een nepprofiel te zijn gestuit.

Zwakke punten:
-Site is soms traag werkend
-Beleid rond foto's plaatsen riekt soms naar regelrechte censuur. Ik snap dat pornografische foto's niet geaccepteerd worden, maar enige vorm van humor erin is genoeg voor een verwijdering (zonder vooraankondiging)
-Onder de leden: weinig echt initiatief, inwisselbare profielen, veeleisendheid

Match4Me - ervaring M4me

5

Review:
Hallo

Al een tijd sta ik ingeschreven op M4me en ben juist heel bijzonder tevreden. De mensen die mijn profiel bezoeken gaan zorgvuldig en respectvol met de informatie om. Verder heb ik goede en leuke contacten gehad. Heb weliswaar nog geen goede match gevonden maar dat komt ook doordat ik graag voor 100% wil gaan.
Ben zeer blij met deze dating site en doe ook voldoende ontmoetingen op . De vrouwen die ik zoek en vind bijM4me voldoen ook zeker aan mijn verwachting van hoger opgeleid. Samengevat ben blij met de site.

Sterke punten:
overzichtelijk en duidelijk
ICT goed en snel

Zwakke punten:
geen ontdekt

Lev beveelt Match4Me aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Match4Me

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Match4Me aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Match4Me aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Match4Me


Home » Hoogopgeleiden Dating » Match4Me