Match4Me - 71 Reviews

Last updated: 14 augustus 2020
Match4Me Logo

30% aanbevolen, 71 Reviews

  1. Match4Me informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Doelgroep
  5. Inschrijven Match4Me
  6. Herroepingsrecht
  7. Gegevens van Match4Me
  8. Mobiele app
  9. Match4Me Reviews
  10. Schrijf ook een review over Match4Me

Niet tevreden over Match4Me? Probeer dan eens Parship.

Match4Me informatie

Heb je een groot deel van je tijd tot nu toe studerend doorgebracht. Heb je inmiddels je universitaire opleiding af of je HBO- opleiding en denk je, dat het nu echt tijd wordt om de liefde in je leven te laten? Weet je echter niet zo snel hoe je het best in contact kan komen met andere vrijgezelle mannen en of vrouwen? Wil je graag in contact komen, met andere personen, die zelf ook verder hebben gestudeerd? Wil je in contact komen met hoger opgeleiden? Dan moet je zeker bij Match 4 me wezen.

Match 4 me is speciaal ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar vrijgezelle hoger opgeleiden, die net als jou op zoek zijn naar een serieuze relatie/ date. De site biedt je een online platform waar je geheel anoniem, veilig en discreet gesprekken kunt voeren met andere interessante gebruikers van de site. Je kunt over en weer berichten voor elkaar sturen, elkaar beter leren kennen en veel meer. Lijkt het te klikken tussen jullie, dan kun je ervoor kiezen om elkaar te ontmoeten. Je kunt dus persoonlijk berichten voor elkaar sturen, online chatten met andere leden en je kunt een quiz spelen. Omdat er een aantal serieuze hoog opegeleiden op de site zijn, die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie, is de kans op het vinden van een echte serieuze date ook vele malen groter.

Match4Me Details

Hits: 14864

URL: http://www.match4me.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 71

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Match4Me opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Match4Me uitschrijven wil, gaat naar het menu bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Profiel. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er links een menu met onder andere Mijn Instellingen Wijzigen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt links de knop Uitschrijven. Als je deze aanklikt, verschijnt een tekst waarin de voordelen van Match4Me lidmaatschap genoemd worden. Je kunt Match4Me opzeggen activeren door op de link onderaan te klikken. Na opgave van een reden voor opzeggen Match4Me kan je uitschrijving voltooid worden.

Kosten

Match4Me biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Match4Me Volledig Lidmaatschap. Met dit Match4Me Volledig Lidmaatschap kun je onder andere onbeperkt berichten sturen en zien wie je profiel bekeken heeft! Bij inschrijving voor een Volledig Lidmaatschap worden door Match4Me kosten gerekend. Voor 1 maand worden door Match4Me kosten van € 17,95 per maand gerekend. Voor 6 maanden zijn de kosten van Match4Me € 9,99 per maand en voor 12 maanden kun je € 7,50 per maand aan Match4Me betalen.

Doelgroep

Match4me is speciaal voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier komen mensen sneller met elkaar in contact, die op dezelfde golflengte zitten.

Inschrijven Match4Me

Inschrijven bij Match4Me is helemaal gratis. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het gebruiken van de andere functionaliteiten op de datingsite. Tijdens het inschrijven moeten 4 eenvoudige stappen gevolgd worden om een eigen dating profiel te maken. Het is niet noodzakelijk om alles in te vullen, maar hoe meer informatie je toevoegt aan je dating profiel, hoe meer kans je hebt op goede matches.

Je hebt tevens de mogelijkheid om foto's te uploaden en aan je profiel toe te voegen. Als alle informatie ingevuld is, kan het profiel geactiveerd worden. Nadat je bent ingelogd, kan je zelf op zoek naar geschikte kandidaten. Dit kun je doen door een zoekprofiel in te vullen, waarna je een overzicht krijgt van profielen, die het meest aan het ingevulde zoekprofiel voldoen.

Herroepingsrecht

Gratis lidmaatschap
Leden kunnen het gratis lidmaatschap zelf stopzetten. De stappen hiervoor zijn:
- Ga naar 'Mijn profiel';
- kies bij 'Instellingen en lidmaatschap' voor 'Uitschrijven'.

Betaald lidmaatschap
Direct na het sluiten van de overeenkomst word gestart met het uitvoeren van de overeenkomst en kan gebruik gemaakt worden van het volledig lidmaatschap. Men kan binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als een lid binnen die 14 dagen al daadwerkelijk gebruik maakt van de betaalde diensteverlening, dan is Match4Me gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van 1 maand (€ 24,95). Eventuele restitutie zal binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst plaatsvinden.

Gegevens van Match4Me

Match4me.nl is lid van Thuiswinkel.org en aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1367157.
Match4me.nl
Vasteland 78
3011 BN ROTTERDAM
Telefoon: 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00 - 14:00)
E-mailadres: [email protected]
KVK: 17136160
BTW nr: NL817511908B01

Mobiele app

Match4me beschikt nog niet over een mobiele app. Wel heeft de datingsite een mobiele versie beschikbaar waarmee leden de gehele website op hun mobiel kunnen gebruiken. Leden hebben hierdoor de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn. De mobiele versie van match4me is op vrijwel ieder mobiel apparaat, zoals iOS en Android te gebruiken.


Maak nu een gratis account aan op Match4Me

Match4Me Acties & Nieuws

  • 13 juni 2014 Leuke actie bij Match4Me
    Match4Me, de sympathieke datingsite voor hoogopgeleide singles, heeft komende maand een leuke actie. Als je je nu inschrijft krijg je gratis 3 dagen onbeperkt toegang! Lekker daten op niveau terwijl de rest van het land naar het WK zit te kijken. Deed je liever niet met intellectuelen, dan heb je nog een paar dagen de tijd om gebruik te maken van de aanbieding van Lexa Deze actie is g Lees verder
  • 12 februari 2014 Match4me: 3 dagen Gratis Full Membership
    Match4me is dè datingsite voor hoger opgeleiden. Tijdens Valentijn ontvangen alle nieuwe leden een 3 dagen Gratis Full Membership. Looptijd: 7 t/m 17 februari 2014 Lees verder
  • 16 december 2013 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me
    Vanaf 15 december t/m 31 december geldt een 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me. 50plusmatch is een serieuze datingsite voor mensen boven de 50. Match4Me is een van de grootste hogeropgeleide datingsites van Nederland. Lees verder
  • 12 februari 2013 3 dagen gratis op Match4Me
    Van 12 tot en met 16 februari ontvang je op Match4Me drie dagenlang een gratis full membership. Ideaal om de perfecte date voor Valentijnsdag te vinden! Lees verder
  • 17 oktober 2012 2 acties bij Match4Me
    Actie 1: Schrijf je in en krijg 3 dagen gratis full membership. Actie 2: 50% korting op een full membership Je kunt de actiecode P5UH6S invullen bij het afsluiten van je lidmaatschap. (beide acties lopen tot 15 november) Match4Me De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland. Lees verder
  • 24 mei 2012 Match4Me bestaat 10 jaar!
    Deze week bestaat Match4Me exact 10 jaar. Match4me is daarmee één van de langst actieve online datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland. ?Wij hebben gezien dat vanaf de start het aantal leden ieder jaar gestaag doorgroeit?, vertelt John Meuffels, eigenaar van Match4Me. ?Wij hebben ons daarbij nooit als doel gesteld de grootste datingsite van Nederland te worden, maar wel de bes Lees verder
  • 13 april 2012 Dating Coach op Match4Me
    Match4me wil de beste community zijn waar je als hoger opgeleide single je partner kunt vinden. Daarom introduceren zij nu een dating coach. Hiervoor is Match4me een samenwerking aan gegaan met de ervaren dating coach Denise Janmaat. Denise Janmaat is Personal Datingcoach. Inspirerend en motiverend zijn de woorden die Denise het beste typeren. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft me Lees verder
  • 15 december 2011 Match4me.nl gaat mobiel!
    Match4me.nl gaat met de tijd mee en heeft een mobiele versie van hun website geplaatst. Bezoekersaantallen van de mobiele website zijn afgelopen tijd spectaculair gegroeid. Lees verder

Match4Me reviews (71):

Match4Me - Lokvogels?

1

Review:
Het is al weer jaren geleden maar uiteindelijk (na vele maanden betalend lid te zijn geweest) heb ik toch besloten er mee te stoppen.

De reden ik kreeg het gevoel dat lokvogels heel veel berichtjes met mij uitwisselden maar nooit wilden ontmoeten en dat maanden lang..

Ook foto's gezien die binnen het jaar 3 keer waren verhuisd en 4 woonplaatsen en 4 verschillende beroepen. Leeftijden weet ik niet meer zeker of die bv jonger werden :-)

Ik heb er wel mooie contacten gehad dus er is een kans dat je wel slaagt natuurlijk!

Juridisch kan ik niet bewijzen dat ik door de lokvogels in dienst van M4M voorgelogen ben maar het is voor mij zeer aannemelijk..

Ik beveel de site dus niet aan maar heb je een strategie om 2 of 3maannden op een site te staan en dan te verkassen en niet meer terug te komen zou ik M4M niet overslaan want het zou me niet verbazen als alle betaalsites moeite doen je langer te laten betalen....
Ik ben op een gratis site waarbij je voor enkele extra's kan betalen hoeft niet. Je bepaalt zelf of je het doet of niet daar maak ik wel gebruik van.

Dus eigenlijk kies zelf!

Adrie beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Arrogante vrouwen, die niet eens lekker zijn.

4

Review:
Ga gewoon stappen heren, dit levert veel meer plezier op dan zo'n suffe datingsite, waarop alleen maar muurbloempjes staan met belachelijk hoge eisen.
Zeg nu zelf zijn zij qua uiterlijk nu echt zo lekker om hoge eisen te stellen?
Als je hoger opgeleide vrouwen zoekt, ga gewoon stappen in Utrecht of Amsterdam...

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Hoger opgeleide vrouwen die belachelijke eisen stellen, terwijl ze qua uiterlijk maar zo zo zijn,.

Marcelo beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - foute mannen

2

Review:
Foute mannen op deze site waar de redactie niets aan doet na geklaagd te hebben. Blijft gewoon op de site staan ( kassa voor m4m).Meedere vrouwen hebben geklaagd over dezelfde foute man. Hij heeft meerdere vrouwen en staat continu op meerdere sites. Woont in meerdere provincies tegelijk heeft grijs haar groene ogen en is reislustig. Dames pas op voor deze ogenschijnlijke charmante man. Heb nu al medelijden.

freekje beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Supersite

0

Review:
Na mij 2x een profiel aangemaakt te hebben bij sites waarvan nadien bleek dat je enkel maar kon persoonlijk communiceren na het afdokken van wat poen vond ik match4me.
Die site trok me aan omdat er specifiek hoger opgeleiden stond.
Niet dat ik neerkijk op de 'lagere klasse" ; maar mailen met iemand die om de paar woorden zware typfouten maakt of geen deftige zin kan bouwen is niet direct iemand waarmee ik wil gaan samenleven.
Ik ben compleet vol lof over die site.
Als ik een profiel zie dat ik interessant vind; kan ik daar een gratis voorgeprogrammeerd berichtje naar sturen.
Heeft hij een betalend profiel (wat vaak zo is) krijg ik een persoonlijk berichtje terug.
Dat berichtje kan je dan persoonlijk beantwoorden. Dus bij interesse kan je zo lang en zo vaak over en weer mailen als je wil als 1 van beiden een betalend profiel heeft.
Hebben beiden geen betalend profiel... geen nood; na verloop van tijd krijg je
GRATIS een paar dagen volledig lidmaatschap; dus communiceren kan je sowieso met de man/vrouw van je dromen. Ik ondervond nog geen fake profielen; alle berichten die ik al kreeg waren echt van hoger opgeleiden.
Ik heb de man van mijn dromen nog niet ontmoet, maar ben nog niet zo lang lid en dat ligt aan mezelf... heb gewoon te weinig tijd om vaak te mailen, te chatten of te daten en ik wordt nu éénmaal niet gemakkelijk verliefd.

Sterke punten:
Enige site bij mijn weten waar het sterrebeeld bij vermeld staat en dat is voor veel mensen wel belangrijk.
Je ziet ook in een oogopslag of iemand roker is of niet.

Zwakke punten:
Vond ik nog niet.

Knuffelm beveelt Match4Me aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Prima site

0

Review:
Ik begrijp niet waar sommigen hun negatieve woorden vandaan halen. Ook wanneer je geen betalend lid bent kan je, in tegenstelling tot vergelijkbare sites, communiceren met leden welke jou aanschrijven. Wanneer je niet wordt aangeschreven dien je de oorzaak daarvan bij jezelf te zoeken.

Kor beveelt Match4Me aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - vervelende site

0

Review:
Vervelende site met een redactie die eigenhandig in je profiel gaat zitten rommelen als er iets op staat wat hen niet aanstaat. Een foto van de kat: weggehaald. Mag niet.
Los daarvan is het een duffe bedoening op Match4me.

flappie beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - een cataloog van herhalingen

0

Review:
Ik bezoek deze site eens om de paar maand en constateer dat het merendeel van de vrouwen op deze site er al heeeeeel lang op staan, en als ik bij andere sites eens piep zie ik ze nog eens terug....een cataloog van nonbeslissers of van hopelozen dus ?

Daarbij komt nog dat deze hoogopgeleiden erg onbeleefd zijn want het merendeel reageert op niets of leest zelfs zijn berichten niet, zodat ik mij afvraag of ze allemaal wel echt bestaan.
Ik denk ook dat vele nogal wat" schade" hebben opgelopen, en zich daarom wel melden en dat is het dan, verder gaan durft men blijkbaar niet

Daarbij zijn de eisen die ze stellen nogal rigoureus zodat ik wel eens denk of ze niet beter een zelfbouwpakketman bestellen bij IKEA

Het is onderdeel van een nieuw soort industrie he

albert beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - helemaal top

0

Review:
Naar mijn ervaring dik "waar voor je geld".

Sterke punten:
Overwegend serieuze mensen en doorgaans intelligent.

Zeer sterk vind ik dat niet betalende leden toch kunnen reageren op een ontvangen bericht.

Zwakke punten:
zoals bij alle sites maar dat ligt mee aan de leden; in mijn groep zijn veel mensen beschadigd en proberen een volgende beschadiging te voorkomen. De kunst is om daar doorheen te komen. Niets nieuws onder de zon.

johan beveelt Match4Me aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Lijkt mooier dan het is

0

Review:
Ik heb voor 3 maanden een betaalt abonnement genomen maar ga dit niet verlengen, denk ik. Wat hierboven staat klopt, de site is teleurstellend. Er is nauwelijks activiteit onder de leden of het gaat alleen maar over dingen die feitelijk niks met het zoeken naar een relatie te maken hebben. ik ben zelf ook niet 1 keer door iemand benaderd.

Stefan beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Amateurs

5

Review:
Waardeloze datingsite.
Geen enkel toezicht op de aanmeldingen.
Iedereen kan zich aanmelden en zelfs als blijkt dat iemand niet hoog opgeleid is, doet men er weinig aan.
De redaktie begrijpt er niet veel van. Het verschil tussen hbo en wo begrijpen ze niet. Zelfs na uitleg landt het niet.
Mensen die alleen op seks uit zijn, worden niet verwijderd.
De eigen regrls worden met voeyen getreden.
Klagen daar reageert men naar willekeur wel of noet op.
Aanbod is klein, en weinig actief.

Sterke punten:
Onderlinge contact via de chat

Zwakke punten:
Zie boven.

Zon beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Match4Me

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Match4Me aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Match4Me aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Match4Me


Home » Hoogopgeleiden Dating » Match4Me