Handicap Dating - 9 Reviews

Last updated: 29 april 2019
Handicap Dating Logo

20% aanbevolen, 9 Reviews

  1. Handicap Dating informatie
  2. Handicap Dating Reviews
  3. Schrijf ook een review over Handicap Dating

Niet tevreden over Handicap Dating? Probeer dan eens GehandicaptenDating.

Handicap Dating informatie

Handicap Dating is opgericht met als doel om elkaar binnen en buiten ?opgelegde? hokjes (handicap, rood haar, homo, allochtoon, diabetes) beter te leren kennen, bakkie doen, bioscoopje pakken, vriendjes te worden, weekendje weg, vakantietje, misschien zelfs een relatie te beginnen.

Handicap Dating Details

Hits: 4555

URL: http://www.handicap-dating.nl/

Categorieën: Gehandicapten Dating

Reviews: 9


Maak nu een gratis account aan op Handicap Dating

Handicap Dating reviews (9):

Handicap Dating - nep

1

Review:
anno 2019 deze site is compleet dood.
jammer genoeg niet eerst de reviews gelezen, voordat ik een abonnement aanschaften, gelukkig maar voor een maand dus de schade is niet zo groot. veel profielen zijn ouder dan 2,3 of 4 jaar en niet meer actief, volgens mij word er niet gecontroleerd laat staan opgeschoond. ook veel profielen onvolledig ingevuld of met foto's waar de dames de inboedel tonen wat niet echt duid op dames met een beperking of handicap.
Als ik dit van tevoren had geweten dat had ik een big mac menu gekozen voor hetzelfde bedrag, waarschijnlijk wel alleen, maar wel lekker gegeten en in iedergeval wel waar voor mijn geld!

Sterke punten:
niet!!

Zwakke punten:
onvolledig ingevulde profielen - profielen van tussen de 2 en 4 jaar oud - veel inactieve leden - ledenbestand word duidelijk niet opgeschoond - je word opgelicht waar jezelf bijstaat

Raindog beveelt Handicap Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Handicap Dating - Slechte ervaring

1

Review:
Ben vanaf 2014 tot begin 2016 lid geweest van G-Date.

Heb er één keer daadwerkelijk een date gehad.
Op zich vond ik het een heel mooi initiatief, dat er dit soort datingsites zijn voor mensen met een beperking (of psych. achtergrond).
De profielen kwamen echt en oprecht over. Alleen stonden er van bepaalde vrouwen meerdere profielen op de site. Misschien omdat ze zich hadden uitgeschreven, en daarna opnieuw hadden ingeschreven, of omdat ze hun wachtwoord kwijt waren...?
Pas veel later begreep ik dat G-Date express oude profielen laat staan, om zodoende het klantenbestand kunstmatig hoog te houden.

Verder was er gewoon heel weinig actie, veel te weinig actieve vrouwen, en toch onder mijn intelligentieniveau.

Géén aanrader!

Sterke punten:
-Profielen komen oprecht en serieus over

Zwakke punten:
-Betaald lidmaatschap redelijk prijzig

-Weinig te doen, veel te weinig actieve vrouwen

-Laten niet-actieve profielen bewust staan om klantenbestand fictief hoog te houden

Piet beveelt Handicap Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Handicap Dating - Handicap dating/G-date.nl

0

Review:
Ik dacht vorige maand laat ik mij eens inschrijven, misschien vindt ik wel met mijn beperking een leuke vrouw. Ik zag al meteen dat je niet alle mogelijkheden tot je beschikking had en heb dus besloten om een abonnement voor een maand te nemen. Eenmaal alles ingevuld, ben ik maar eens gaan zoeken tussen mijn matches. Ik had meerdere vrouwen een bericht gestuurd en tot op de dag van vandaag heb ik één reactie hier uit mijn eigen stad gehad. De andere profielen zijn blijkbaar niet meer in gebruik? Daarnaast heb ik wel meerdere contacten gehad, maar elders anders uit het land. Oké dan ga ik over mijn grenzen heen en kijk of er een klik is met een vrouw, die veel verder weg woont dan mijn aangegeven wensen (provincie enz.) In het begin leuk contact gehad met meerdere vrouwen en dacht ik wil meer informatie in onze privéberichten sturen, dat is makkelijker dan de chat toch? Helaas komen de berichten deels of helemaal niet over? Dus meerdere (nieuwe) berichten geschreven en het probleem blijft zich voor doen, tot frustratie van de ontvanger en zowel van mij. Dus maar een feedback verstuurd, want echt contact opnemen kan blijkbaar niet, beetje jammer. Helaas krijg je ook géén feedback terug, dus je blijft met allerlei vragen zitten. Dus mijn conclusie, profiel verwijderen!

Tot slot kwam ik erachter toen ik mijn profiel wou verwijderen, dat mijn geboortedatum veranderd was, terwijl ik in het begin alles netjes ingevuld had? Daarnaast zag ik bij de berichten dat de juiste data en tijd ook niet aangegeven wordt? Een update aan het systeem kan weleens helpen ;)

Ik vind het heel jammer dat het zo heeft moeten eindigen, maar blijkbaar heeft het zo moeten zijn. Ik vind het uiteraard ook zéér spijtig voor de overige gebruikers van de site, want niet iedereen begrijpt waar je een melding/klacht kunt indienen, maar wel trouw het abonnement betalen.

Sterke punten:
Geen!!!

Zwakke punten:
Het misleiden/misbruiken van mensen/profielen en geld verdienen met zogenaamde abonnementen, waar jij als gebruiker zogenaamd veel profijt van moet hebben.

Martin beveelt Handicap Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Handicap Dating - slechte datingsite

2

Review:
Kreeg vorig jaar aanbieding om 3 maand gratis lid te worden , maar de matches waren zo slecht dat ik me na 3 dagen al weer uitgeschreven had.
Dit jaar weer een aanbieding gratis lid te worden, toch weer gedaan, hun match was waardeloos, had al contact met een man (bellen en emailen) maar ik had die man niet snel genoeg terug gebeld en hij was daarover heel boos en vond mij een leugenaar want ik stond ook nog met mijn profiel van een jaar geleden op de site onder een andere nickname, dat was dus helemaal niet verwijderd door g-date.nl.Deze man waar ik wel een leuk contact mee had heeft mij dus na aanleiding daarvan geblokeerd, ik kan en wil ook geen contact meer met hem.
Hen inmiddels van mijn oude profiel een nieuw wachtwoord gekregen zodat ik tenminste mijn foto kon verwijderen en van mijn nieuwe profiel heb ik ook de foto verwijderd en alle gegevens weg gehaald en het op gezegd.
Dus word geen lid van deze site want ik denk dat er heel veel profielen opstaan die niet meer actief zijn.
En als je al lid bent en je wilt opzeggen haal eerst al je foto,s enz. eraf.

Sterke punten:
Geen !!!!!!!!

Zwakke punten:
Beroerde matches, en ze laten je profiel online staan terwijl je je lidmaatschap hebt beëindigd.

Anna beveelt Handicap Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Handicap Dating - werkt niet

0

Review:
probeer al 3 keer in te schrijven maar doet niks.alleen melding reageert niet wegens langlopend script.

Sterke punten:
niet

Zwakke punten:
kent geeneens inschrijven.

justie beveelt Handicap Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Handicap Dating - -

0

Review:
Ik heb nooit geweten dat rood haar, homoseksualiteit of allochtoon zijn een handicap waren.

Pop beveelt Handicap Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Handicap Dating - allemaal verschillend

0

Review:
als je gehandicapt ben in deze maaschapij wil iedereen je graag in een hokje stoppen jij hoort daar bij en jij moet zus en en zo. Maar als het gaat om relatie reageren mensen en instanties vaak nogal krampachtig op wensen en /of behoeften, ja er zijn wel allerij zogenaamde mogenlijkheden maar normaal wordt het nooit. Wat heerlijk dat er internet is en dat er gehandicpten dating is. zo kan je redelijk anoniem daten en mailen en elkaar wensen bespreken en soms omt daar een date van en soms een relatie. Dat weet je natuurlijk nooit van te voren,maar dat weet je als niet gehandicapte ook net van te voren gelukkig. Aan mijn buitenkant kan je niet zien dat ik zelf gehandicapt ben en soms is dat makkelijk maar soms ook niet,en loop je tegen onbegrip aan. Ik ben dan ook blij dat ik via gehandicapte dating al eerdere leuke fijne en aardige mensen heb mogen ontmoeten. En hoop dat in de toekomt te kunnen blijven doen. de een heeft nu een maal andere wensen dan de ander en zo zijn we toch allemaal weer verschilldende mensen die niet in een hokje te plaatsen zijn.

Handicap Dating - Erg prettig in gebruik

0

Review:
Vind de website erg prettig in gebruik en super dat deze er is, het is toch lastig een date te vinden voor mensen met een beperking.

En de kosten en de aanbiedingen die jullie geven vind ik positief.
Ook de snelle reactie als ik ergens tegen aanloop vind ik positief en kan er gelijk mee aan de slag. Dus bedankt hiervoor!Sterke punten:
- Gratis alle profielen van members bekijken
- Gratis eigen profiel aanmaken
- Gratis zoeken naar andere singles
- Geen verplichting tot lidmaatschap!
- Zeer lage abonnement tarieven
- Vrouwen gratis

Zwakke punten:
- Vrouwen gezocht

Chris beveelt Handicap Dating aan bij vrienden/bekenden

Handicap Dating - Slechte dating site

0

Review:
handicap dating is een slechte datingsite, veel leden zijn niet actief en een abonement is ook duur.

Sterke punten:
is er geen

Zwakke punten:
gewoon zeer zwakke site.

Ivo beveelt Handicap Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Handicap Dating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Handicap Dating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Handicap Dating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Handicap Dating


Home » Gehandicapten Dating » Handicap Dating