nep

anno 2019 deze site is compleet dood.
jammer genoeg niet eerst de reviews gelezen, voordat ik een abonnement aanschaften, gelukkig maar voor een maand dus de schade is niet zo groot. veel profielen zijn ouder dan 2,3 of 4 jaar en niet meer actief, volgens mij word er niet gecontroleerd laat staan opgeschoond. ook veel profielen onvolledig ingevuld of met foto's waar de dames de inboedel tonen wat niet echt duid op dames met een beperking of handicap.
Als ik dit van tevoren had geweten dat had ik een big mac menu gekozen voor hetzelfde bedrag, waarschijnlijk wel alleen, maar wel lekker gegeten en in iedergeval wel waar voor mijn geld!

Sterke punten
niet!!

Zwakke punten
onvolledig ingevulde profielen - profielen van tussen de 2 en 4 jaar oud - veel inactieve leden - ledenbestand word duidelijk niet opgeschoond - je word opgelicht waar jezelf bijstaat

Bezoek Handicap Dating Reviews over Handicap Dating

2 reacties

Houd je bankrekening in de gaten, ze kunnen zomaar je abonnement verlengen.

Het bedrijf achter deze site is 365 bv Amsterdam en het blijkt dat de eigenaar met de noorderzon is vertrokken op hun website staat tijdelijk gesloten maar dat staat al vanaf 2019 zo. Ik vraag me alleen af of je zomaar een slapende site mag aan houden in de hoop dat mensen toch betalen want in dat geval valt het onder oplichting /fraude.

Bezoek Handicap Dating Reviews over Handicap Dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Handicap Dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden