Oplichting

Ook ik ben in deze oplichterssite getrapt. Je wordt naar binnengelokt met een eenmalige inschrijving ter bevestiging maar dan proberen ze daarna te strikken op basis van de algemene voorwaarden. Niet doen en gewoon om stornering van betaling doen.

Bezoek FuckBuddy.nl Reviews over FuckBuddy.nl

106 reacties


Rob en ben je nog tegen problemen aan gelopen ?
Ik neem aan dat ze na een stonering actie gaan ondernemen om toch geld te krijgen.

Hoi rob,
Ik ben er dus ook ingetrapt maar heb nu meteen een mail gestuurd naar de klantenservice om m'n abonnement te verwijderen en stop te zetten.
Hoe is het bij jouw afgelopen en heb je na de stonering nog steeds last van hun gehad?

Ik ben er ook ingetrapt. Inmiddels bedragen gestorneerd en incassorekening geblokkeerd.
Kreeg dag na stornering al mail van st. mempay die de incasso regelt dat ik binnen 14 dagen over moet maken. Ga ik dus niet doen.
Inmiddels mail gestuurd naar fuckbuddy. Heel lulverhaal over dat ik ge-upgrade zou hebben naar full membership terwijl ik dacht na eenmalig betaald te hebben dat dit automatisch zou stoppen. Dus niet. Je gaat automatisch over op een jaar membership. Fuckbuddy zit op Curacao dus kun je je dus volgens de bijzondere bepalingen niet beroepen op de nederlandse wet. Slim.
Opnieuw mail gestuurd dat ik alles geblokkeerd heb. Hierop nog geen recatie.

Mrmarv/Bas/jw2 ook ik heb zelfde reacties gehad van Mempay. Voorwat betreft FB kreeg een heel verhaal dat het onder Duitsland recht viel en dus Nederlands recht niet van toepassing was maar nadat de Europese wetgeving gelijkgetrokken is zijn deze jongens blijkbaar overgestapt naar Curacao??? Het lijkt erop als of men zich doelbewust aan wetgeving wil onttrekken. Versterkt mij alleen maar in geloof dat het een bende oplichters betreft. Voorwat betreft St. Mempay ik heb het gevoel dat FB en Mempay 2 takken zijn van dezelfde boom. Mempay is net zo schimmig als FB. Maar ook Mempay heb ik volledig geblokkeerd, van FB als sinds 29 july geen enkele reactie meer. Krijg nog wel nota's en aanmaningen van Mempay.

Hoi Rob. Ook ik ben er ingetrapt
Je reactie aan mrmarv stelt me enigzins gerust. Rekeningen en aanmaningen geen probleem. Delete doet wonderen.
Als er na een jaar maar geen deurwaarder voor de deur staat met een rekening van 300 euries. Maar daarentegen hebben ze geen adres en rekening is geadresseerd in Amsterdam terwijl ik uit een andere plaats kom.
Rekening blokkeren en gewoon negeren is dus de beste oplossing?

Heb net een e-mail van fuckbuddy ontvangen dat ik idd er een jaar aan vastzit.
Ga dus echt geen 12 x 29,95 betalen voor deze oplichters.
Nu alleen maar hopen dat er geen deurwaarder aan de deur komt.
Ik ken de regeltjes niet zo goed, maar dit stinkt van alle kanten.
Ik betaal gewoon niet en dan maar hopen dat ik er op deze manier van afkom.

Stinkt idd maar je bent volgens mijn juridisch advies wel degelijk een abbonnement aangegaan. Je had het kunnen zien bij het aanmeldingen.
Regels voor dating sites geven de mogelijkheid om automatisch te verlengen.
Je kan een abo dat via internet aangegaan is ook via internet opzeggen maar binnen een bepaalde tijd (dacht 7 dagen).
Kreeg het advies om alles op te zeggen en duidelijk aan te geven dat je geen verlenging wilt en dat per eerst volgende mogelijkheid alles opgezegt is.
En daar moet je dan een bevestiging voor zien te krijgen.
Dat is inmiddels wel gelukt.
Stoneren kan je met terug werkende kracht een hele tijd ! ik wacht wel even af wat jullie ervaringen zijn. of dat er een jurische mogelijkheid is om er onder uit te komen.

Ik heb m'n abonnement ook binnen 7 dagen proberen op te zeggen, maar zij verwijzen dan weer naar de av en houden zich aan een cotractduur van een jaar. Volgens mij heb ik idd 7 dagen bedenktijd. Ze dreigen nu al met een deurwaarder als ik de betalingen blokkeer. Sta ik nu in m,n recht of niet?

mss niet duidelijk uit mijn vorige reactie maar ik bedoelde met "mijn juridisch advies" het advies dat ik heb in gewonnen. Ik was te laat en de periode om op te zeggen was al verstreken.
Inprinciepe kan je binen die periode zonder opgave van rde opzeggen.
Maar er mogen voorwaarde gesteld worden zo bv het niet raad plegen van profielen etc en dat is waar schijnlijk het eerst dat je gedaan hebt.
Ik adviseer je zelf juridische advies in te winnen. bij je rechtsbijstand.

En post hier zo dat anderen er wat aan hebben.

Ik ben er nog mee bezig of ik jurische vervolgstappen ga ondernemen weet niet of het mogelijk is. zou uit eindelijk wel eens een veelvoud van die abo kosten kunnen worden.

Mss domme vraag. Weten ze je adres? Op de rekening staat dat ik in Amsterdam woon wat echter niet zo is.
Heb inmiddels ook bericht van fuckbuddy. Dreigen inderdaad met deurwaarder. Maar hoe dan als ze geen adres hebben?

Ook ik ben hier in getrapt. Echter werkte de website niet na de eerste betaling. Zou ik het nu op tekortkoming vanuit hun kant kunnen gooien om het abbonement stop te zetten?

fbuddy is verplicht informatie te aan te schaffen volgense de wetgeving koop op afstand. Je kan ook ALTIJD tot 3 maanden na aankoop de verkoopverbintenis opzeggen , als ze niet slagen in hun plichten als verkoper : in het geval van fbuddy , gebrek aan informatie , geen contact adres zichtbaar en vaak onjuiste rekening wat weer lijdt tot onbetrouwbare administratie. In geval van gebrekkige communicatie kan je fbuddy een mail sturen dat je het contract verbreekt. Antwoorden ze niet dan falen ze in het verlenen van informatie en stemmen ze stilzwijgend toe. Het kan zijn dat ze antwoorden met-- Fuckbuddy.nl is statutair gevestigd te Curacao - om deze reden is de Nederlandse wetgeving op het gebied van aankopen op afstand uitdrukkelijk niet van toepassing.-- hier moet je niet opletten , mocht het komen tot een juridische zaak zal de rechter vaak beslissen dat een statutair op Curacao gevestigde N.V. feitelijk een in Nederland gevestigde N.V is. Komt het tot een rechtsprocedure dan wordt die ook behandelt volgens de nederlandse wetgeving en niet die van curacao . Voet bij stuk houden.

ik ben er ook vet ingetrapt! slimme gasten, had mijn account opgezegd maar moet inderdaad fullmembership betalen. ik had ze gemailed en kwamen inderdaad met het Surinameverhaal en dat ze het niet konden stopzetten. dus gewoon betalen. aangezien ik toch moest betalen heb ik mijn account weer geactiveerd maar ga het er weer verwijderen. ze hebben dus mijn rekeningnummer en in de eerdere account weten ze welke plaats ik woon.
kan ik gewoon alles blijven stornieren en geen deurwaarder verwachten want ik weet niet of ze via je rekeningnummer achter je adres komen?
please heeft iemand een oplossing?

Ik heb de volgende mail gestuurd naar deze mensen, en toen kreeg ik binnen 5 minuten een reactie dat ze alles stop hebben gezet en dat ik niks meer hoef te betalen:

Door gebrek aan het bevestigen dat het abbonement is beindigd, draag ik hierbij deze zaak over aan mijn advocaat. Deze zal binnen een week met u contact opnemen. Graag wil ik u wijzen op het feit dat deze zaak beoordeeld zal worden onder de nederlandse wetgeving, ongeacht of u gevestigd bent te Curacao. Alle betalingen zullen gestorneerd worden tot een uitspraak. U bent gebrekkig geweest qua dienstverlening. Als u bij mij binnen 7 dagen aangeeft dat het abonnement beindigd is, dan acht ik bij deze de zaak gesloten. Als u hier niet aan voldoet, dan zullen ook alle gemaakte advocaatkosten op u verhaalt worden.

Blijkbaar werkt dreigen met een advocaat heel erg goed bij deze gasten.

Beste heren,

Om misverstanden te voorkomen even een reactie van onze zijde. Onze firma is gevestigd te Curacao en wij opereren naar de wet- en regelgeving van dit land.

Het Curacaosche wetboek geeft aan dat de consument bij een koop op afstand 7 dagen de tijd heeft zijn aankoop terug te draaien. Zie hiervoor ook "Titel 1 van boek 7 Burgerlijk Wetboek", afdeling 9A 'Overeenkomsten op afstand':
Aldus artikel 7:46d "Een koop op afstand kan gedurende zeven (7) dagen na ontvangst van de zaak zonder opgaaf van redenen door de koper worden ontbonden."

Klanten die zich binnen de wettelijke afkoelingsperiode bij ons melden, kunnen zich per direct afmelden van de lopende diensten. Na het verstrijken van de wettelijke afkoelingsperiode gaat het abonnement in, op basis van de voorwaarden die zeer duidelijk op onze website staan beschreven (zowel op de betaalpagina als in de algemene voorwaarden). De betaalpagina is hier terug te vinden en omschrijft dat het gaat om een jaarlidmaatschap (fuckbuddy.nl/subscribe).

Om alle communicatie centraal te houden verzoeken we klanten met vragen direct met ons contact te zoeken via [email protected]. De meest gestelde vragen vind je ook terug op www.crsnv.co.uk.

Met vriendelijke groet,

Team Fuckbuddy.nl (CRS)

Dat is interessant dat Fuckbuddy nu plotseling haar pagina heeft aangepast.
Evenals dat ze haar domicilie heeft verandert en de eigenaar is verandert. Dit was voorheen namelijk Webbilling A.G en is gevestigd in Duitsland. Ik kan slechts een conclusie hier aan verbinden - oplichting.

Inderdaad Rob! Ik heb ook even wat feitjes over FuckBuddy en CRS (Consumer Recreation Services N.V.) gecheckt. Zitten ze op Curaçao? Bij de KvK daar kan ik geen registratie vinden. Hun website www.crsnv.co.uk bestaat pas een week en is geregistreerd door iemand in Zoetermeer.

Zodra je ga dreigen met een advocaat, dan stoppen ze je abbonement heel snel. Want ze willen niet onderzicht worden ;) Die zaakjes daar stinken, en dat weten ze zelf ook.

Hoi allen.
Nou het dreigen met advocaat zet ook geen zoden aan de dijk. Krijg mail terug:

Het opzeggen van het abonnement is niet binnen 7 dagen in werking gesteld waardoor ik helaas niet in staat ben om het abonnement per direct te beëindigen. Indien u wenst kan ik het abonnement na de periode automatisch stop laten zetten of u aanbieden het bedrag in een keer te betalen.

Wat nu? Wie heeft een oplossing?

Tja dat vermoeden had ik al, raar is dat ze het over 7 dagen hebben maar ze reageren met het afschrijven langer dan die tyd dus ga toch info inwinnen bij een advocaat.je krijgt nl de kans niet om het tijdig op te zeggen!

Ik was een beetje teleurgesteld in de site en ben toen gaan zoeken of er iets niet in de haak was met deze site. Ik kwam hier terecht en heb meteen mijn abonnement opgezegd binnen de gestelde termijn van 7 dagen nadat ik jullie verhalen heb gelezen. Ik ben benieuwd of ik nog iets van hen terug krijg en of mijn abonnement is/word stopgezet. Ik ben benieuwd!

update
inmiddels diverse aanmaningen en contact met Centraal Invorderings Bureau gehad die trouwens gevestigd zijn op hetzelfde adres als Mempay BV.
Beide organisaties staan als zeer slecht te boek (Google ze maar), het zou me niets verbazen als Fuckbuddy dan wel de mensen achter Fuckbuddy ook in hetzelfde pand zitten. Wat mij opviel is dat ene keer er een factuur komt van Fuckbuddy en dan weer van CRS en net zoals in hun algemene voorwaarden die regelmatig veranderen (soms om de week heb ik de indruk). Sterker de ene keer komt de factuur van Fuckbuddy en de aanmaning op de factuur van CRS. Ik ben trouwens van mening dat zowel Mempay als CIB optreden als een agent van Fuckbuddy danwel CRS plus het gegeven dat Fuckbuddy.nl zich expliciet richt op de Nederlandse markt het Nederlandse recht wel degelijk van toepassing is. In welk geval er sprake is van 14 dagen bedenktijd en deze kan op lopen naar 1 jaar indien de aanbieder zich niet houd aan zijn informatieplicht (sinds juni van dit jaar is dit de wet). Ik heb verder geen vestigingsadres kunnen achterhalen van Fuckbuddy of van CRS dus waarom zou de Curaçaose wetgeving van toepassing zijn? Ze kunnen wel van alles roepen.
Interessant is ook; dat CRS gevestigd lijkt te zijn in het Verenigd Koninkrijk en dat brengt ze weer terug onder de Europese en de veel strengere Engelse wetgeving. Overigens is volgens mij CIB geen gerechtsdeurwaarder in tegenstelling tot wat wordt geclaimd door CRS. Ik ga in elk geval niet in op de aanmaningen, dreig e-mails, afschrijvingen zijn door mij geblokkeerd en ik zal het met veel plezier bij de kantonrechter met ze uitvechten.

Inmiddels reactie van hun gehad. Het volgende hebben ze geschreven:

Beste,

Inmiddels is uw abonnement per direct beëindigd, daarnaast is uw account verwijderd. Het bedrag van 7,95 zal niet geretourneerd worden aangezien de dienst meteen is geleverd en dus gebruik is gemaakt van het abonnement.

Met vriendelijke groet,

Joost Groeneveld

Fuckbuddy.nl Support Team
Onderdeel van CRS (Consumer Recreation Services N.V)

Dus ik ben mijn geld kwijt! Weer een wijze les geleerd!

Zelfs dat geld moeten ze terugstorten. Je stopt het binnen 7 dagen. Als jij iets in een webshop koopt krijg je ook het volledige bedrag terug.

Goedemorgen mannen,
Heeft iemand alweer wat meer nieuws over het verloop van dit klotenprobleem?
Vroeg mij af of iemand al iets van de rechtsbijstand of iets dergelijks gehoord heeft hoe hier vanaf te komen.


Bezoek FuckBuddy.nl Reviews over FuckBuddy.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FuckBuddy.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden