FuckBuddy.nl - 52 Reviews

Last updated: 8 december 2019
FuckBuddy.nl Logo

26.5% aanbevolen, 52 Reviews

  1. FuckBuddy.nl informatie
  2. Inschrijven
  3. Doelgroep
  4. Lidmaatschap
  5. Kosten
  6. Contact gegevens
  7. FuckBuddy.nl Reviews
  8. Schrijf ook een review over FuckBuddy.nl

Niet tevreden over FuckBuddy.nl? Probeer dan eens Xcontacten.

FuckBuddy.nl informatie

Fuckbuddy.nl is een exclusieve online platform voor mannen, vrouwen en stellen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar nieuwe spannende seksuele ervaringen. Het gaat in deze om een besloten club van seksliefhebbers van alle leeftijden. Deze website wordt gebruikt om afspraken te maken voor seksdates of om online seksuele contacten met andere te onderhouden.

Deze site wilt zich onderscheiden van de overige datingsites welke online te vinden zijn. Middels deze site wordt betrouwbare seksdating, zonder verborgen kosten, voor een ieder mogelijk gemaakt. Gebruikers kunnen onbeperkt en gratis gebruik maken van alle functionaliteiten van de website. Het bekijken van profielen en de registratie is ook geheel gratis. Deze club is niet opgericht om er geld mee te verdienen, maar juist om de taboe rondom seks(dating) te verbreken en goede seks voor iedereen die wil mogelijk te maken.

Nieuwe leden moeten eerst een korte activatieprocedure doorlopen alvorens zij worden toegelaten als volwaardig lid. In deze procedure wordt onder andere het adres en telefoonnummer gecontroleerd middels het versturen van een pincode. Hierdoor worden fakers en neppe profielen uitgesloten. Privacy en discretie worden hoog in het vaandel gehouden.

FuckBuddy.nl Details

Hits: 11168

URL: http://www.fuckbuddy.nl/

Categorieën: Sexdating

Reviews: 52

Inschrijven

Personen die geïnteresseerd zijn in een fuck buddy, kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden bij Fuckbuddy.nl. Dit kan men doen door op de startpagina van de site, onder het kopje "Registreren, Dit duurt minder dan een minuutje", hun voornaam, nick name, e- mail en wachtwoord naar keuze ingeven. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kan men klikken op "registreren". Na deze stappen gevolgd te hebben wordt er een bericht gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de inschrijving. Hierna kan men direct op zoek naar een spannende fuck buddy.

Doelgroep

FuckBuddy.nl is meer een ontmoetingsplek voor mannen en vrouwen, die behoefte hebben aan een beetje plezier en het daten niet al te serieus nemen. Een van de doelstellingen van deze site is het realiseren van online interactie tussen de gebruikers van de site. Er wordt daarom ook gewerkt met een 'state of the art' communicatieplatform, welke de mogelijkheid biedt om online zo goed als mogelijk contact te leggen, in gesprek te raken, te communiceren en of interactie te hebben met andere leden. Men heeft ook de mogelijkheid om beeldmateriaal van andere leden te bekijken. daarnaast kan men ook deelnemen aan online evenementen welke aangeboden worden door deze site.

Lidmaatschap

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden op Fuckbuddy.nl. Deze gebruikers hebben de mogelijkheid om gratis berichten te versturen naar andere leden. Men hoeft dus geen credits aan te schaffen zoals dat bij andere sites wel het geval is. Men mag zoveel berichten versturen als men maar zelf wilt en hier hoeft men niet extra voor te betalen. Men kan ook onbeperkt fuckbuddy's toevoegen, flirten en nog veel meer.

Kosten

Met een gratis account van Fuckbuddy.nl kunne gebruikers gratis een onbeperkt aantal berichten versturen naar andere leden. Echter heeft men geen toegang tot alle functionaliteiten van de site. Gebruikers die het onderste uit de kan willen halen van deze site, krijgen tegen een kleine financiële vergoeding toegang tot alle functionaliteiten van deze site. Deze gebruikers kunnen dan een abonnement aanschaffen. Voor een jaar betaald men €49,95 euro per maand, exclusief eventuele geldende (tijdelijke) kortingen. Gebruikers kunnen betalen middels iDeal of Mr Cash.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers een e- mail sturen naar [email protected] of het online contactformulier invullen.

Bedrijfsgegevens:
Consumer Recreation Services N.V.
29th One Canada Square
Canary Wharf, Londen, E14 5DY
Verenigd Koninkrijk
+44 20 3637 3880

De klantenservice is 24 uur per dag te bereiken via: [email protected]


Maak nu een gratis account aan op FuckBuddy.nl

FuckBuddy.nl reviews (52):

FuckBuddy.nl - Boeven

5

Review:
Ik snap niet dat er niet eens wordt opgetreden wordt tegen dit soort oplichting ze maken misbruik van mensen die alleen zijn er zijn wel honderden van deze fake site s en niemand doet er iets tegen lovezone is ook zo een fake site trap er niet in als je een slechte beoordeling geeft verwijderen ze je en ben je het geld kwijt allemaal oplichters

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Kake oplichting

Bert krame beveelt FuckBuddy.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

FuckBuddy.nl - OPLICHTERS

1

Review:
Pure oplichterij, heb de overeenkomst op diezelfde dag nog ge-annuleerd volgens de overeenkomst, blijkbaar is deze alleen van toepassing als het hun uitkomt.

Vervolgens mensen lastig vallen met het CIB incasso-bureau (niet het CJIB, maar ze doen hun best om de indruk te wekken dat zij hetzelfde bedrijf zijn). Het CIB blijft willens en wetens mensen intimideren met aanmaningen op papier, via de email en de telefoon, maar zijn te bescheten om langs de deur te komen.

Heb een blauwe maandag bij de post gewerkt, blijkbaar heeft dit incasso-bureau nog veel meer duistere websites als klant, en het zou me niks verbazen als deze bedrijven met volledige kennis van elkaars praktijken handelen.

Ik heb een aardige collectie van "financiele dreigbrieven" ontvangen, ik zit te wachten totdat ze rechterlijke actie ondernemen, want ze teren op mensen die dat proberen te voorkomen door ze te betalen. De "kleine lettertjes" lijken niet te voldoen aan de normen die worden gehanteerd door normale bedrijven. Ze kunnen schrijven wat ze willen in de overeenkomst, maar dat maakt het nog niet wettelijk van kracht.

Er zijn vele duizenden mensen die maandelijks worden geprompt om te betalen, zoek ze op en leg contact met elkaar. Wanneer er voldoende animo is om gezamelijk een zaak aan te spannen, aan zowel de betreffende websites als het incasso bureau, pas dan kan er concreet actie worden ondernomen om een einde te maken aan deze oplichters praktijken.

In de tussentijd zal het aantal slachtoffers groeien totdat er een rechterlijk besluit word genomen om deze praktijken af te straffen.

Het lijkt erop dat de website niet meer bestaat, maar dat betekent niet dat ze geen andere sites hebben opgezet met dezelfde intentie om mensen van hun geld af te troggelen. Op de forums van b.v. kassa.nl, hebben vele andere slachtoffers zich al laten horen, het is aan jou om je stem ook te laten klanken op andere forums die zich bezig houden met consumenten. Voor meer informatie kunnen mensen ook bij de nationale ombudsman terecht.

Sterke punten:
Geen goed woord over voor dit soort praktijken.

Anoniem beveelt FuckBuddy.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

FuckBuddy.nl - niet zo veel verstand

0

Review:
ik zeg deze side moeten aan pakken en die personen vastzetten als internet criminelen en gelijk verbieden en van mij mogen ze gelijk als voorbeeld dienen dat dat crimineel gedrag niet kan maarwe zullen wel weer aan het het kortste end trekken betalen ga ik niet doen laat maar rechtzaak worden kon me naam invullen 7 min rondkijken en toen kon ik al geen contact meer krijgen met de side dus opzeggen gaat ook niet

Sterke punten:
voor als u flink genaadt wil worden zit je hier best goed maar vast niet zoals je had gedacht had

Zwakke punten:
kan geen goed punt noemen

FuckBuddy.nl - MISLEIDEND, Ruikt naar oplichting!!

0

Review:
Ze lokken je met "eenmalig' €7,95 voor een heel jaar totdat je na een paar weken een incassorekening krijgt van €49,50 per maand!!! Dan blijkt dat dit in de algemene voorwaarden staat. Hoop gezeur om er vanaf te komen dus mijn advies: NIET DOEN!!
Geen enkel contact of reactie aan overgehouden. De berichtjes die je in het begin krijgt van dames zijn nep.

Sterke punten:
Geen enkele

Zwakke punten:
Alles. Slechte site, niets aan gehad.

Brug beveelt FuckBuddy.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

FuckBuddy.nl - onbeperktdate.

0

Review:
Het hele verhaal van Rob, is ook van toepassing op de site Onbeperkt daten.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
profielen

aparteling beveelt FuckBuddy.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

FuckBuddy.nl - Fake (lees de algemene voorwaarden)

1

Review:
Ik kreeg een mail dat het gratis en onbeperkt berichten kon sturen.Tot ik de voorwaarden aan het lezen was stond er abonnement (niet gratis dus) .Gelukkig ben ik er niet ingetrapt.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
fake

FuckBuddy.nl - Misleidende handelspraktijken

0

Review:
De grootste oplichters die er zijn. Na betaling van je € 7.95 is de site op slot. Je kunt niets meer. Na een paar weken krijg je een mail, waarin je verteld word dat je account voor een jaar geactiveerd is, en op je dan even € 49,95 wil overmaken, anders komen ze met een incasso en deurwaarder. Nou niet doen dus betalen, je rekening laten blokkeren, en terugstorten die hap. Oplichters

Sterke punten:
oplichterij

Wim beveelt FuckBuddy.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

FuckBuddy.nl - Domme mensen zijn jullie

1

Review:
Snap niet dat jullie nog je geld stoppen in dit soort sites.
Door domboos zo als jullie blijven dit soort sites bestaan.

Sterke punten:
Weten toch weer de kneusjes zo ver te krijgen te gaan betalen.
Knap werk.

Zwakke punten:
Geen.
Rekening loopt automatisch binnen.

Ted beveelt FuckBuddy.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

FuckBuddy.nl - Oplichting: een andere conclusie kan er niet zijn!

1

Review:
-Na aanmelding kreeg ik hetzelfde riedeltje fake-berichten als hier ook al door anderen werd genoemd. Dat is bedoeld om je over de streep te trekken en te gaan betalen.

-Na betaling van 7,95 euro via Ideal gebeurt er niets meer: Geen account die wordt geactiveerd. Je kunt niets, bij elke knop op de site die je met iemand in contact zou moeten brengen wordt opnieuw om betaling gevraagd.
Emails of invullen van een contactformulier leveren verder geen reactie op.

-Je bent je geld gewoon kwijt, en ik ben benieuwd of ze volgende maand ook bij mij 50 euro gaan afschrijven.

-Had ik eerst maar deze reviews gelezen, dan was ik niet aan deze ellende begonnen!

Alphons beveelt FuckBuddy.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

FuckBuddy.nl - ben ook opgelicht door Fuck Buddy

0

Review:
Waardeloze site had me aangemeld en per "ideal"punten gekocht wordt elke maand nu ook afgeschreven heb klacht ingedient bij politie ga binnenkort naar England op vakantie en heb daar een afspraak lopen met Scotland Yard
want ze zijn gevestigd in London.
Zal mij benieuwen,ik heb blokkade opgegooid van de afschrijvingen en gaat het incasso bureau ook aanklagen bij de politie (behoord tot de zelfde club)

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
vuil vies oplichters zooitje dit soort side's moet verbannen kunnen worden door de provider

Hans beveelt FuckBuddy.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over FuckBuddy.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou FuckBuddy.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou FuckBuddy.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek FuckBuddy.nl


Home » Sexdating » FuckBuddy.nl