Op Friezel.nl kunnen alle chatliefhebbers terecht. De site biedt chatdiensten voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden (uiteraard 18 plus). Ben je eenzaam, kom je minder vaak in contact met je vrienden of heb je gewoon minder vrienden of geen sociaal leven en heb je in je vrije tijd behoefte aan chat contact met andere personen? Dan ben je op Friezel.nl op het juiste adres. Op deze site tref je zowel echte profielen als fictieve profielen aan. In tegenstelling tot de echte profielen kunnen met fictieve profielen geen fysieke afspraken gemaakt worden. Lijkt deze site je interessant? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis aanmelden op Friezel.nl. Sommige personen vragen zich af hoe het staat met hun privacy en bescherming van hun persoonsgegevens. Op Friezel.nl hoef je je absoluut geen zorgen te maken. Persoonsgegevens worden nooit zomaar gedeeld met derden voor welke reden dan ook en de site biedt alle gebruikers een veilige en discrete omgeving waar je zonder zorgen over en weer berichten kan uitwisselen met gebruikers, die je zeer spannend en sexy lijken. Je kunt dus geheel anoniem contact leggen met de vrouw of de man van je keuze. Je kunt berichten uitwisselen en veel meer. Heb je dus een lange werkweek achter de rug, ben je vaak laat thuis en kom je er niet aan toe om sociaal contact te onderhouden met familie en vrienden? Heb je op die momenten behoefte aan wat sociaal contact met andere personen? Dan kun je handig gebruik maken van de diensten van Friezel.nl. Je kunt in contact komen met mannen als vrouwen, die net als jouw ook behoefte hebben aan sociaal contact. Jullie kunnen het over van alles en nog wat met elkaar hebben. Je kunt praten over het werk, je problemen of het spannend houden door sexueel getinte gesprekken met elkaar te delen. Lijkt dit je spannend? Probeer het gewoon! Meld je vandaag nog geheel gratis aan op deze site en ga aan de slag met het vinden van spannende Friezel contacten.

Doelgroep

Friezel is een dating site welke speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar spannende chatcontacten. De site zelf biedt chatdiensten aan en is ook voornamelijk gericht op het uitwisselen van chatberichten. Lijkt het je spannend om chat berichten te versturen of te ontvangen van andere gebruikers? Ben je op zoek naar andere chatmaatjes voor vrienschap, geile chatberichten, dates en meer? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis aanmelden op deze spannende chat dating site.


Aanmelden

Lijkt deze site je interessant en wil je ook gebruik maken van de diensten van de site? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op Friezel dating. Je kunt je onder andere aanmelden op de site door te klikken op het tabje 'Gratis aanmelden'. Er komt dan een online aanmeldformulier tevoorschijn welke je kunt invullen en versturen naar de klantenservice. Je treft dit online aanmeldformulier ook op de startpagina van de site onder het kopje 'Meld je aan op Friezel.nl'. In dit formulier vul je in of je man of vrouw bent, wat je voornaam is en een werkende e-mail adres. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje 'Gratis aanmelden!'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende chatcontacten en meer. Wie weet heb je deze week nog een spannende Friezel date.


Prijzen

Een ieder kan geheel gratis lid worden van deze site. Als nieuw lid krijg je ook nog een gratis Friezel account toegewezen. Hiermee kun je onder andere profielen van andere gebruikers bekijken en meer. Wil je echter berichten verzenden voor een gebruiker, die je interessant vindt, dan wordt er wel een kleine financiele vergoeding van je gevraagd in de vorm van credits. De credits worden verkocht in premium credit bundels: De kosten hiervan zien er als volgt uit: premiumpakket Aantal credits Pakketprijs Premium 1176 1000 credits + 176 GRATIS € 199,97 Premium 825 750 credits + 75 GRATIS € 149,97 Premium 556 500 credits + 56 GRATIS € 99,97 Premium 210 200 credits + 10 GRATIS € 39,97 Premium 100 100 credits € 19,97 Als premium member heb je exclusief toegang tot alle extra opties, inclusief het versturen van persoonlijke berichten, foto's en het bekijken van privé-foto's van members.


Mobile compatible

Een voordeel van Friezel dating, is dat het mobile compatible is. Dit betekent, dat je kunt chatten, waar, wanneer en hoe lang je maar wilt. Je hoeft dus niet speciaal achter je desktop plaats te nemen om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Zodra je behoefte hebt aan een leuke chat gesprek, kun je je mobiel, laptop of tablet erbij halen, inloggen en gebruik maken van de diensten van de site. Je kunt net als op je desktop even goed gebruik maken van de diensten van de site via al je mobiele apparaten.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site, dan kun je als eerst de meest gestelde vragen raadplegen. Zit het antwoord op je vraag er niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de site door aan de onderkant van de webpagina te klikken op het tabje klantenservice. Na hierop geklikt te hebben krijg je de instructies te zien hoe je een email kan versturen naar de klantenservice medewerkers.


Friezel Reviews

  Einde met Eelkje uit Gouda

  Ik dacht de ware te hebben gevonden, lief zacht. Maar een date nooit, reageer een tijdje ivm opname ziekenhuis, dus geen laptop nog steeds krijg nog vraagjes als, lekker geslapen, ik wou dat ik bij je was. Maar ook sex vragen, maar een date nooit, ik moet geduld hebben ben al een lange tijd alleen, andere vertel ik dat blijft bij want dit gooi je niet op het net. Na een bericht gestuurd te hebben blijven berictjes komen maar niet vragen welk ziekenhuis, want dan heb je elkaar gevonden. Wie weet?

  Sterke punten
  Zat dames, word overspoeld met aanvragen

  Zwakke punten
  Deed weet iedereen

  Maak direct komaf Floef en Friezel

  Aub ik verwittig jullie maak direct komaf met deze datingsites!!!! Eerst gratis aanmelden maar dan begint het pas betalen, betalen en nog eens betalen!! Voor de vrouwen annuleer onmiddellijk je gesprek met een zekere Dave (35j/Antwerpen). Is een NEP persoon! De site stuurt je via deze Nep Persoon een bericht en nog 1 en nog 1 je reageert en daar gaat je geld! Je kunt totaal geen dating maken met iemand want wanneer je een tel/e-mail of adres in je bericht vermeld wordt alles verstuurd met *****
  Wie me niet gelooft lees mijn bericht dan nog eens en nog eens ik zeg het NU nog 1 keer STOP ONMIDDELLIJKE met Floef en Friezel het zijn bedriegers en is 1 en al geldklopperij

  Sterke punten
  Ze spelen verdomd HEEL goed met je gevoelens en met je geld!!!
  Je bent op 1 2 3 direct 100 der den € kwijt voor NIETS!!!

  Zwakke punten
  1 en al leugens en totaal NIET gratis en afspreken met iemand is niet mogelijk

  Bedrog

  Allemaal één en de zelfde eigenaar van die sites friezel frunniken en zelfs mediumsite hulptweet daar staan ook die foto’s op van dezelfde personen

  Sterke punten
  Bedriegen

  Fake

  Members op zingle club friezel en floef.me
  Zijn de zelfde members nooit zal je met een van deze dames een date kunnen krijgen
  Vijf jaar geleden stonden deze dames ook al op deze site
  Ik raad aan aan iedereen die lid is van een van deze dating site dumpen die handel

  Sterke punten
  Fake

  Zwakke punten
  Idem

  Zwendel van de dames en fiezel

  Ik betaal voor100 credits 20€ maar het me me 10 credit voor iets wat verstuur maar ook 10 credit voor het ontvangen van een berichtje van de dames en je komt wel met een opdringerig persoon in contact maar een afspraak ho maarze zegt elke keer af op de dag zo iemand noem je een chat pals en die mag niet met iemand afspreken allen je credits op maken en dat je weer nieuwe neem karimaspm 37 die kan erwat van kijk uit allemaal heb je geld teveel neem dan contact op met haar en anders niet en ook als je aan geeft geen interesse te hebben in haar blijf ze veel chat sturen naar je

  Sterke punten
  Kan er geen een bedenken

  Zwakke punten
  Alles het is het zelfde als op floef .nl daar staan de zelfde dames op ik heb het getest

  Friezel??

  Wie van jullie kent de dame Maria47 die staat namelijk ook op Floefme.nl

  deze site gevonden via google met haar naam

  Sterke punten
  zo goed als fake als je het mij vraagt

  Zwakke punten
  Idem

  afzeggen Friezel

  het is onmogelijk om Friezel af te zeggen. Pincode niet goed service@d-support werkt niet. Je kan dus niet inloggen en ook niet afzeggen.

  Oplichting door het wissen van contactgegevens in je mail

  Oplichting

  Sterke punten
  Duidelijke lay-out

  Zwakke punten
  Vorm van oplichting.

  Onder het mom van bescherming privé gegevens, kun je nooit "echt" contact met iemand krijgen.

  Alle contact gegevens worden veranderd in **********.

  Duistere site

  friezel is een fakesite,als je je adres,mail of tel nr stuurt wordt steeds met sterretjes bedekt,zodat het onmogelijk is om een echt contact te hebben bovendien proberen ze je steeds kredits te laten kopen om verder te chatten en vallen je daar nog maanden mee lastig,omdat die site wel je mail en tel nr hebben genoteerd .
  T'is nen echte klote site dus mensen geld aftruggelen daar zijn ze goed in, je chat zogezegd met een vrouw maar wees gerust het zijn mannen verscholen achter een gestolen vrouwen foto

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Puur fake

  Let op

  Ftiezel is pure geldklopperij. Maak maar eens een afspraak dan zie je wat er gebeurt.
  Wij moeten met zijn allen hier tegen optreden.
  Bel mij maar eens of mail me 0653604078
  Of
  [email protected]

  Sterke punten
  Geld uit je zak kloppen

  Zwakke punten
  Nog meet geld proberen te vangen

  NEP

  Ik krijg meestal dezelfde berichtjes van Friezel ,,en van Frunniken ,dau ik denk dat het een computer is .Ik koop ook nooit credits ,ik wacht op de feestdagen dan krijg je er een paar gratis.Dat is ook de enige periode dat ik mail van friezel of frunniken bekijk .

  Sterke punten
  slim

  Zwakke punten
  nep

  OPLICHTERIJ

  WIL NUMMER EN E MAIL UITWISSELEN, KRIJG DAN ALLEEN MAAR ********* IN PLAATS VAN 06 OF E MAIL ADRES

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  OPLICHTING PURE OPLICHTING

  Friezel Moet weg

  Hallo even weer een bericht van mij ik wordt echt gek van Friezel.Ik krijg steets misleidende berichten van Lisa,ik zie hier dat er nog meer mensen zijn die Lisa kennen zogenaamt, elke keer als ik mijn mail,adres of iets wil afspreken kan dus niet allemaal xxx wat heb je er aan niks.Puur geldklopperij nou zonder mij dit moet toch verboden worden en gestraft. Wie weet er een goede site om een Date of relatie te finden zonder onzinnige kosten

  Sterke punten
  Niks helemaal niks weg ermee

  Zwakke punten
  aleen geld verdienen, sterren in je bericht dus afspreken niet mogelijk

  Grote bedriegerij

  Dit is een site waar je echt wordt beduveld. geldklopperij, foto's die niet deugen want dir kun je soms op internet vinden. Tot een afspraak komt het nooit en nimmer. Ze houden je aan het lijntje en dat kost credits. Je mail of telefoonnummer wordt weg gefilterd. Ik vind dit moest verboden zijn bij de wet en de mensen straffen voor dit soort praktijken

  Sterke punten
  Bedriegen dat zeker

  Zwendel en oplichting

  Ik ben benadert door een zekere Lisa om contact met haar te zoeken via Friesel.
  Ik heb zo'n maand met haar gechat via friesel. Na een aantal keren geprobeert mijn hotmail en telefoonnummer te geven via friesel vertelde ze me dat *** kwamen op dergelijk plaatsen.
  Daarna de service van friezel gevraagd waarom ze dergelijk informatie censuren. Kreeg een vreemd antwoord over privicy.
  Nog enkele tijd hierna contact gehad te hebben met Lisa afspraak gemaakt met Lisa om naar haar te komen en afgesproken bij Station Eindhoven.
  Toen ik op de dag van afspraak bericht zond via Friezel. Kreeg ik bericht dat ze ziek was en niet kon komen.

  Kortom alles is er opgericht om je zo lang mogelijk te binden via Friezel en voor elk berichtje 2 euro te laten betalen.

  Sterke punten
  Geen enkel

  Zwakke punten
  Dure commmunicatie. 100 credits voor 20 euro. 10 credits per berichtje
  Prive gegevens in chat zoals telefoon of mailadres worden weggesterd.
  Niet zeggende communicatie om extra berichten te laten zenden.
  Bijvoorbeeld:

  Goede avond liefje, ik wil je even een lekkere kus geven. Tevens wil ik je iets vragen, ik hoop dat je even tijd heb? Liefs van mij xxx

  mijn telefoon is gevallen, komt mijn berichtje aan.

  Hey goede avond lekker ding alles goed? Ik wil je gewoon even zeggen dat ik je heel erg mis, jij mij ook een beetje? Hopelijk hoor ik je snel xxx

  Alles is er opgericht om je zoveel mogelijk credits te laten kopen, om te communiseren met mogelijk date.
  Afspraken worden op laatste moment gecanceld, zodat je opnieuw moet afspreken met veel berichtje en veel credits extra moet kopen

  Annabel Haarzuilens

  Elke keer van die niets zeggende berichtjes,vind je dit of dat leuk en schatje en lieverd zeggen,terwijl ze mij helemaal niet kent.Ook SMS jes sturen.
  Voorstel gedaan om in Mej.Jansen restaurant aan de Oudegracht in Utrecht af te spreken,,eerst zei ze ,je moet wel data aangeven. Dan ineens een berichtje ,zullen we naar het strand gaan.Ik heb gezegd,dit is mijn laatste berichtje,of je komt met een telefoonnummer of een echt e-mail adres,anders stop ik er echt mee.Een echte date,geen fake date.Komt er na nog weer een sms:mag ik iets intiems vragen? Ik heb een goed idee bedacht? wil je het weten? xx Van mij geen antwoord meer. Pure nep en geldklopperij.

  Sterke punten
  geen, enkel onzin berichtjes

  Zwakke punten
  oplichtings praktijken,zogenaamd gratis,maar je moet wel credits kopen.

  Vuile oplichters!

  Toen ik aan "Annabel"?"vroeg om even een account aan te maken op een site die volledig gratis is tja toen kwamen de bezwaren!! ga verder hier geen woorden over vuil maken,jammer genoeg ben ik niet technisch genoeg om te achterhalen waar die gasten zitten/vandaan komen!? want dan was de beer los!!

  Sterke punten
  De oplichting

  Zwakke punten
  De gasten die hier achter zitten

  neppers

  wat een geluk dat deze site nep is je zou maar eens een date hebben wat hier niet gaat gebeuren je hebt gelijk een soa neppers geld uit je zak kloppen en je maar aan het lijntje houden mannen pas op je tellen trap er niet in alles wat met seks en dating te maken heeft is driedubbel nep je loopt ziektes op bij deze vrouwen

  Sterke punten
  geen een

  Zwakke punten
  alles is nep

  fake

  Wat een fake site ..allemaal geldklopperij deze site moet verboden worden allemaal nepprofielen en dan kan je alleen apart op je Phone is ook allemaal nep stop deze site het draait hier om geld geld geld

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles is nep ook de fotos van de vrouwen

  Vevelende Spam

  Ik word gek van die emails,ik vraag er niet om EN ik wil ze niet dus.....kappen daarmee Friezel

  Puur oplichters

  Ik kreeg en nu nog steets berichten van Lisa,ze stuurt me bijna elke dag leuke berichten dat ze mij wil ontmoeten waar ik dus niet intrap ik heb het gevoel dat ze je proberen over te halen om cretits te kopen veel te duur en ik heb even mijn mailadres gegeven maar zij beweert ze ziet aleen xxxx dus en dit geloov ik niet wie maakt er hetzelfste mee of krijgt ook berichten van Lisa

  contact

  Dating komt niks van altijd een smoes wat met familie

  Spam

  Niet eens ingeschreven op deze site maar krijg wel berichten dat iemand wil afspreken in mijn mailbox.. Kennelijk worden e-mail adressen gekocht of uitgewisseld met andere sites.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  spam

  bedrog

  ik heb mij ook door laten vangen ik was lid door en zeker Natasja die mij en mail stuurde en ben met haar gaan beginne chatten en we wouden afspreken was ze ziek en dan de week daar achter was ze nog ziek en die Marokkaanse meisje zij haar oma was in ziekenhuis opgennoemen en de 2de keer haar mama toe ik heb gezegd je liegt kreeg ik als antwoord nee 9maart spreken we af maar heb mij afgemeld mannen aub das puur bedrogen want je krijg altijd zelfde bericht LET OP PUUR BEDROG

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  leugens

  om in contact te komen met een vrouw

  klacht oplichterszooi

  Voordat je het weet word je helemaal kaalgeplukt,
  en je komt diep in de schulden

  Sterke punten
  hele mooie beloftes

  Zwakke punten
  klacht oplichterszooi

  Voordat je het weet word je helemaal kaalgeplukt,
  en je komt diep in de schulden


Bezoek Friezel

Schrijf een review