Friezel - 38 Reviews

Last updated: 21 december 2020
Friezel Logo

8.1% aanbevolen, 38 Reviews

  1. Friezel informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Prijzen
  5. Mobile compatible
  6. Contact gegevens
  7. Friezel Reviews
  8. Schrijf ook een review over Friezel

Niet tevreden over Friezel? Probeer dan eens Lexa.

Friezel informatie

Op Friezel.nl kunnen alle chatliefhebbers terecht. De site biedt chatdiensten voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden (uiteraard 18 plus). Ben je eenzaam, kom je minder vaak in contact met je vrienden of heb je gewoon minder vrienden of geen sociaal leven en heb je in je vrije tijd behoefte aan chat contact met andere personen? Dan ben je op Friezel.nl op het juiste adres. Op deze site tref je zowel echte profielen als fictieve profielen aan. In tegenstelling tot de echte profielen kunnen met fictieve profielen geen fysieke afspraken gemaakt worden. Lijkt deze site je interessant? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis aanmelden op Friezel.nl.

Sommige personen vragen zich af hoe het staat met hun privacy en bescherming van hun persoonsgegevens. Op Friezel.nl hoef je je absoluut geen zorgen te maken. Persoonsgegevens worden nooit zomaar gedeeld met derden voor welke reden dan ook en de site biedt alle gebruikers een veilige en discrete omgeving waar je zonder zorgen over en weer berichten kan uitwisselen met gebruikers, die je zeer spannend en sexy lijken. Je kunt dus geheel anoniem contact leggen met de vrouw of de man van je keuze. Je kunt berichten uitwisselen en veel meer.

Heb je dus een lange werkweek achter de rug, ben je vaak laat thuis en kom je er niet aan toe om sociaal contact te onderhouden met familie en vrienden? Heb je op die momenten behoefte aan wat sociaal contact met andere personen? Dan kun je handig gebruik maken van de diensten van Friezel.nl. Je kunt in contact komen met mannen als vrouwen, die net als jouw ook behoefte hebben aan sociaal contact. Jullie kunnen het over van alles en nog wat met elkaar hebben. Je kunt praten over het werk, je problemen of het spannend houden door sexueel getinte gesprekken met elkaar te delen. Lijkt dit je spannend? Probeer het gewoon! Meld je vandaag nog geheel gratis aan op deze site en ga aan de slag met het vinden van spannende Friezel contacten.

Friezel Details

Hits: 2392

URL: http://www.friezel.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 38

Doelgroep

Friezel is een dating site welke speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar spannende chatcontacten. De site zelf biedt chatdiensten aan en is ook voornamelijk gericht op het uitwisselen van chatberichten. Lijkt het je spannend om chat berichten te versturen of te ontvangen van andere gebruikers? Ben je op zoek naar andere chatmaatjes voor vrienschap, geile chatberichten, dates en meer? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis aanmelden op deze spannende chat dating site.

Aanmelden

Lijkt deze site je interessant en wil je ook gebruik maken van de diensten van de site? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op Friezel dating. Je kunt je onder andere aanmelden op de site door te klikken op het tabje 'Gratis aanmelden'. Er komt dan een online aanmeldformulier tevoorschijn welke je kunt invullen en versturen naar de klantenservice. Je treft dit online aanmeldformulier ook op de startpagina van de site onder het kopje 'Meld je aan op Friezel.nl'. In dit formulier vul je in of je man of vrouw bent, wat je voornaam is en een werkende e-mail adres. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje 'Gratis aanmelden!'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag
met het vinden van spannende chatcontacten en meer. Wie weet heb je deze week nog een spannende Friezel date.

Prijzen

Een ieder kan geheel gratis lid worden van deze site. Als nieuw lid krijg je ook nog een gratis Friezel account toegewezen. Hiermee kun je onder andere profielen van andere gebruikers bekijken en meer. Wil je echter berichten verzenden voor een gebruiker, die je interessant vindt, dan wordt er wel een kleine financiele vergoeding van je gevraagd in de vorm van credits. De credits worden verkocht in premium credit bundels: De kosten hiervan zien er als volgt uit:


premiumpakket Aantal credits Pakketprijs
Premium 1176 1000 credits + 176 GRATIS € 199,97
Premium 825 750 credits + 75 GRATIS € 149,97
Premium 556 500 credits + 56 GRATIS € 99,97
Premium 210 200 credits + 10 GRATIS € 39,97
Premium 100 100 credits € 19,97

Als premium member heb je exclusief toegang tot alle extra opties, inclusief het versturen van persoonlijke berichten, foto's en het bekijken van privé-foto's van members.

Mobile compatible

Een voordeel van Friezel dating, is dat het mobile compatible is. Dit betekent, dat je kunt chatten, waar, wanneer en hoe lang je maar wilt. Je hoeft dus niet speciaal achter je desktop plaats te nemen om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Zodra je behoefte hebt aan een leuke chat gesprek, kun je je mobiel, laptop of tablet erbij halen, inloggen en gebruik maken van de diensten van de site. Je kunt net als op je desktop even goed gebruik maken van de diensten van de site via al je mobiele apparaten.

Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site, dan kun je als eerst de meest gestelde vragen raadplegen. Zit het antwoord op je vraag er niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de site door aan de onderkant van de webpagina te klikken op het tabje klantenservice. Na hierop geklikt te hebben krijg je de instructies te zien hoe je een email kan versturen naar de klantenservice medewerkers.


Maak nu een gratis account aan op Friezel

Friezel reviews (38):

Friezel - Einde met Eelkje uit Gouda

1

Review:
Ik dacht de ware te hebben gevonden, lief zacht. Maar een date nooit, reageer een tijdje ivm opname ziekenhuis, dus geen laptop nog steeds krijg nog vraagjes als, lekker geslapen, ik wou dat ik bij je was. Maar ook sex vragen, maar een date nooit, ik moet geduld hebben ben al een lange tijd alleen, andere vertel ik dat blijft bij want dit gooi je niet op het net. Na een bericht gestuurd te hebben blijven berictjes komen maar niet vragen welk ziekenhuis, want dan heb je elkaar gevonden. Wie weet?

Sterke punten:
Zat dames, word overspoeld met aanvragen

Zwakke punten:
Deed weet iedereen

Oscar beveelt Friezel NIET aan bij vrienden/bekenden

Friezel - Maak direct komaf Floef en Friezel

2

Review:
Aub ik verwittig jullie maak direct komaf met deze datingsites!!!! Eerst gratis aanmelden maar dan begint het pas betalen, betalen en nog eens betalen!! Voor de vrouwen annuleer onmiddellijk je gesprek met een zekere Dave (35j/Antwerpen). Is een NEP persoon! De site stuurt je via deze Nep Persoon een bericht en nog 1 en nog 1 je reageert en daar gaat je geld! Je kunt totaal geen dating maken met iemand want wanneer je een tel/e-mail of adres in je bericht vermeld wordt alles verstuurd met *****
Wie me niet gelooft lees mijn bericht dan nog eens en nog eens ik zeg het NU nog 1 keer STOP ONMIDDELLIJKE met Floef en Friezel het zijn bedriegers en is 1 en al geldklopperij

Sterke punten:
Ze spelen verdomd HEEL goed met je gevoelens en met je geld!!!
Je bent op 1 2 3 direct 100 der den € kwijt voor NIETS!!!

Zwakke punten:
1 en al leugens en totaal NIET gratis en afspreken met iemand is niet mogelijk

Greet beveelt Friezel NIET aan bij vrienden/bekenden

Friezel - Bedrog

1

Review:
Allemaal één en de zelfde eigenaar van die sites friezel frunniken en zelfs mediumsite hulptweet daar staan ook die foto’s op van dezelfde personen

Sterke punten:
Bedriegen

Joke beveelt Friezel NIET aan bij vrienden/bekenden

Friezel - Fake

0

Review:
Members op zingle club friezel en floef.me
Zijn de zelfde members nooit zal je met een van deze dames een date kunnen krijgen
Vijf jaar geleden stonden deze dames ook al op deze site
Ik raad aan aan iedereen die lid is van een van deze dating site dumpen die handel

Sterke punten:
Fake

Zwakke punten:
Idem

Dice beveelt Friezel NIET aan bij vrienden/bekenden

Friezel - Zwendel van de dames en fiezel

1

Review:
Ik betaal voor100 credits 20€ maar het me me 10 credit voor iets wat verstuur maar ook 10 credit voor het ontvangen van een berichtje van de dames en je komt wel met een opdringerig persoon in contact maar een afspraak ho maarze zegt elke keer af op de dag zo iemand noem je een chat pals en die mag niet met iemand afspreken allen je credits op maken en dat je weer nieuwe neem karimaspm 37 die kan erwat van kijk uit allemaal heb je geld teveel neem dan contact op met haar en anders niet en ook als je aan geeft geen interesse te hebben in haar blijf ze veel chat sturen naar je

Sterke punten:
Kan er geen een bedenken

Zwakke punten:
Alles het is het zelfde als op floef .nl daar staan de zelfde dames op ik heb het getest

Henk smit beveelt Friezel NIET aan bij vrienden/bekenden

Friezel - Friezel??

1

Review:
Wie van jullie kent de dame Maria47 die staat namelijk ook op Floefme.nl

deze site gevonden via google met haar naam

Sterke punten:
zo goed als fake als je het mij vraagt

Zwakke punten:
Idem

Jackbus beveelt Friezel NIET aan bij vrienden/bekenden

Friezel - afzeggen Friezel

0

Review:
het is onmogelijk om Friezel af te zeggen. Pincode niet goed [email protected] werkt niet. Je kan dus niet inloggen en ook niet afzeggen.

het is onmog beveelt Friezel NIET aan bij vrienden/bekenden

Friezel - Oplichting door het wissen van contactgegevens in

1

Review:
Oplichting

Sterke punten:
Duidelijke lay-out

Zwakke punten:
Vorm van oplichting.

Onder het mom van bescherming privé gegevens, kun je nooit "echt" contact met iemand krijgen.

Alle contact gegevens worden veranderd in **********.

Piet beveelt Friezel NIET aan bij vrienden/bekenden

Friezel - Duistere site

0

Review:
friezel is een fakesite,als je je adres,mail of tel nr stuurt wordt steeds met sterretjes bedekt,zodat het onmogelijk is om een echt contact te hebben bovendien proberen ze je steeds kredits te laten kopen om verder te chatten en vallen je daar nog maanden mee lastig,omdat die site wel je mail en tel nr hebben genoteerd .
T'is nen echte klote site dus mensen geld aftruggelen daar zijn ze goed in, je chat zogezegd met een vrouw maar wees gerust het zijn mannen verscholen achter een gestolen vrouwen foto

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Puur fake

Willym beveelt Friezel NIET aan bij vrienden/bekenden

Friezel - voldoende info

1

Review:
Bedankt iedereen voor de review. Weet ik in elk geval weer voldoende. Als je al moet betalen voor een berichtje moet je eigenlijk al genoeg weten en gewoon wegwezen.

Schrijf ook een review over Friezel

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Friezel aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Friezel aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Friezel


Home » Algemene Datingsites » Friezel