Op Friezel.nl kunnen alle chatliefhebbers terecht. De site biedt chatdiensten voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden (uiteraard 18 plus). Ben je eenzaam, kom je minder vaak in contact met je vrienden of heb je gewoon minder vrienden of geen sociaal leven en heb je in je vrije tijd behoefte aan chat contact met andere personen? Dan ben je op Friezel.nl op het juiste adres. Op deze site tref je zowel echte profielen als fictieve profielen aan. In tegenstelling tot de echte profielen kunnen met fictieve profielen geen fysieke afspraken gemaakt worden. Lijkt deze site je interessant? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis aanmelden op Friezel.nl. Sommige personen vragen zich af hoe het staat met hun privacy en bescherming van hun persoonsgegevens. Op Friezel.nl hoef je je absoluut geen zorgen te maken. Persoonsgegevens worden nooit zomaar gedeeld met derden voor welke reden dan ook en de site biedt alle gebruikers een veilige en discrete omgeving waar je zonder zorgen over en weer berichten kan uitwisselen met gebruikers, die je zeer spannend en sexy lijken. Je kunt dus geheel anoniem contact leggen met de vrouw of de man van je keuze. Je kunt berichten uitwisselen en veel meer. Heb je dus een lange werkweek achter de rug, ben je vaak laat thuis en kom je er niet aan toe om sociaal contact te onderhouden met familie en vrienden? Heb je op die momenten behoefte aan wat sociaal contact met andere personen? Dan kun je handig gebruik maken van de diensten van Friezel.nl. Je kunt in contact komen met mannen als vrouwen, die net als jouw ook behoefte hebben aan sociaal contact. Jullie kunnen het over van alles en nog wat met elkaar hebben. Je kunt praten over het werk, je problemen of het spannend houden door sexueel getinte gesprekken met elkaar te delen. Lijkt dit je spannend? Probeer het gewoon! Meld je vandaag nog geheel gratis aan op deze site en ga aan de slag met het vinden van spannende Friezel contacten.

Doelgroep

Friezel is een dating site welke speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar spannende chatcontacten. De site zelf biedt chatdiensten aan en is ook voornamelijk gericht op het uitwisselen van chatberichten. Lijkt het je spannend om chat berichten te versturen of te ontvangen van andere gebruikers? Ben je op zoek naar andere chatmaatjes voor vrienschap, geile chatberichten, dates en meer? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis aanmelden op deze spannende chat dating site.


Aanmelden

Lijkt deze site je interessant en wil je ook gebruik maken van de diensten van de site? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op Friezel dating. Je kunt je onder andere aanmelden op de site door te klikken op het tabje 'Gratis aanmelden'. Er komt dan een online aanmeldformulier tevoorschijn welke je kunt invullen en versturen naar de klantenservice. Je treft dit online aanmeldformulier ook op de startpagina van de site onder het kopje 'Meld je aan op Friezel.nl'. In dit formulier vul je in of je man of vrouw bent, wat je voornaam is en een werkende e-mail adres. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje 'Gratis aanmelden!'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende chatcontacten en meer. Wie weet heb je deze week nog een spannende Friezel date.


Prijzen

Een ieder kan geheel gratis lid worden van deze site. Als nieuw lid krijg je ook nog een gratis Friezel account toegewezen. Hiermee kun je onder andere profielen van andere gebruikers bekijken en meer. Wil je echter berichten verzenden voor een gebruiker, die je interessant vindt, dan wordt er wel een kleine financiele vergoeding van je gevraagd in de vorm van credits. De credits worden verkocht in premium credit bundels: De kosten hiervan zien er als volgt uit: premiumpakket Aantal credits Pakketprijs Premium 1176 1000 credits + 176 GRATIS € 199,97 Premium 825 750 credits + 75 GRATIS € 149,97 Premium 556 500 credits + 56 GRATIS € 99,97 Premium 210 200 credits + 10 GRATIS € 39,97 Premium 100 100 credits € 19,97 Als premium member heb je exclusief toegang tot alle extra opties, inclusief het versturen van persoonlijke berichten, foto's en het bekijken van privé-foto's van members.


Mobile compatible

Een voordeel van Friezel dating, is dat het mobile compatible is. Dit betekent, dat je kunt chatten, waar, wanneer en hoe lang je maar wilt. Je hoeft dus niet speciaal achter je desktop plaats te nemen om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Zodra je behoefte hebt aan een leuke chat gesprek, kun je je mobiel, laptop of tablet erbij halen, inloggen en gebruik maken van de diensten van de site. Je kunt net als op je desktop even goed gebruik maken van de diensten van de site via al je mobiele apparaten.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site, dan kun je als eerst de meest gestelde vragen raadplegen. Zit het antwoord op je vraag er niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de site door aan de onderkant van de webpagina te klikken op het tabje klantenservice. Na hierop geklikt te hebben krijg je de instructies te zien hoe je een email kan versturen naar de klantenservice medewerkers.


Friezel Reviews

  Super

  Ik heb nu een paar leuke contacten gehad en ook mee afgesproken erg gezellige dates gehad . Het enigste wat het wel is het is heel erg duur . En soms blijft er heel lang om heen gedraaid worden .

  Sterke punten
  Leuke contacten

  Zwakke punten
  Erg duur

  Geen klachten over friezel

  Sorry maar ik herken de klachten niet. Ik heb mij ook bij friezel ingeschreven en hoewel het niet goedkoop was heeft het mij wel een paar leuke dates opgeleverd. Geen vaste relatie helaas maar dat ligt niet aan friezel.

  Sterke punten
  Werkt probleemloos

  Zwakke punten
  Duur

Bezoek Friezel

Schrijf een review