Reviews van deze auteur

Spam

Review over Friezel

Niet eens ingeschreven op deze site maar krijg wel berichten dat iemand wil afspreken in mijn mailbox.. Kennelijk worden e-mail adressen gekocht of uitgewisseld met andere sites.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
spam

Pepper en privacy

Review over Pepper

Ingeschreven bij Pepper uit proefessionele interesse. Ook weer uitgeschreven. Tot 6 weken na uitschrijving ontvang in e-mails van Pepper. Meerdere keren gevraagd mijn gegevens te wissen. Is dus kennelijk niet gebeurd. Let dus op; ook na uitschrijving bewaard Pepper AL uw gegevens!!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Lak aan privacy

Niets is gratis

Review over Knuz

Gratis bestaat dus niet. Ik krijg spam, sms dames en fakers. Dat is het grote nadeel van een gratis site. Er zijn ook sites waar je eenmalig per maand kunt betalen (zonder abonnement). Daar ben ik nu en het is een verheerlijking!

Sterke punten
Gratis maar dat is gelijk ook een nadeel

Zwakke punten
Fakers, sms dames, oost europese troep

Fake!

Review over Lexa

Ook deze site heb ik geprobeerd. Oplichterij; blijven afschrijven als je al hebt opgezegd, fake profielen etc. Nu ingeschreven op Dutch Cougar. Wel kleine site, maar veeeeeel goedkoper, je hoeft niet aan een abonnement vast te zitten (eenmalige betaling voor een maand) en geen fakers! Bovendien heel relaxed!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Afschrijven geld, fakers

Dochter van Aleenstaande Papa's denk ik

Review over 50plusMatch

Als je de site ziet, lijkt het mij een dochter vam 'Alleenstaande papa's.nl'
Die site verstuurd spam over;
online aphotheek;
ikea aanbiedingen (ja echt!!!)

Sterke punten
Zwakke techniek, niet creatief

Zwakke punten
Spam

Oplichters!

Review over Parship

Gebruik gemaakt van een 'gratis' membership. Berichtje verstuurd. Berichtje terug. Dat ze me leuk vond. 3 minuten later!!! weer een berichtje,
'Afscheid van NLW8WDBD rnOnderwerp:rnTot ziens rnBericht:rnrnIk ben net verliefd en wens alle anderen hetzelfde geluk toe!'rnrn
Ja, stelletje oplichters!!! Binnen 3 minuten een bericht sturen en verliefd worden EN van de site af gaan. Fake profielen! Nu ingeschreven op Dutch Cougar. Kleine site maar in ieder geval geen fakeprofielen en veeeeeeeeeel goedkoper dan die ellende van Parship!rnrn

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Fake profielen

Parship en Friendscout

Review over Friendscout24

Waarom krijg ik een e-mail van Parship dat ik mij gratis kan aanmelden bij Friendscout (voor 3 dagen)?
Omdat het partners zijn. Kans is groot dat profielen worden uitgewisseld. Lijkt op een scam!

reacties:

Review: Niets is gratis

@paperclip
Dat heb ik dus ook gedaan. Ik ben nu op Dutch Cougar en ik betaal of credits of voor een maand (geen abonnement) maar 10 euro! En heel relaxed, geen fakers, geen hijgers, gewoon leuk.