Enjoy Attention

Enjoy Attention is een datingsite voor ruimdenkende gebonden en ongebonden vrouwen en mannen die discreet en anoniem op zoek zijn naar passie, spanning of romantiek. Op deze site zijn er een aantal mannen en vrouwen die willen daten, flirten en behoefte hebben aan spannend contact. Elke gebruiker bepaalt zelf hoe ver zij gaan. Vrouwen zijn op deze site automatisch gratis en volledig Full Member. EnjoyAttention.nl is 100% Discreet, veilig en Anoniem. Gebruikers krijgen 100% manueel gecontroleerde gebruikersprofielen en geen half ingevulde profielen te zien. Verder is er een strikte controle op ongepaste inhoud van profielen. Ongeacht het feit dat vrouwvriendelijkheid van groot belang is, komt een ieder aan zijn of haar trekken op deze site. Het gaat vooral om contacten leggen met anderen en flirten. De beheerders van deze site bewaken steeds, dat de anonimiteit, discretie en veiligheid van gebruikers gegarandeerd blijft. Daarnaast wordt er vooral gelet op het taalgebruik, aanstootgevende foto's en het hebben van respect voor elkaar en wanneer de regels overtreden worden, volgt er uitsluiting van de website. Na de inschrijving kunnen gebruikers direct een avatar kiezen. Daarnaast hebben zij ook de mogelijkheid om profielfoto's te plaatsen, waarbij men zelf bepaalt welke leden de geplaatste foto's kunnen zien. Leden kunnen hiervoor een aanvraag sturen. Indien men de aanvraag afkeurt, dan kan de andere gebruiker de foto's niet zien. Indien de foto wordt goedgekeurd, dan is de foto alleen voor deze gebruiker zichtbaar. Deze datingsite is ook zeer gebruikers vriendelijk. Bij alle belangrijke onderdelen en functies op de website, worden gebruikers van informatie voorzien. Het team van Enjoy Attention is steeds bezig met het verbeteren en optimaliseren van de site. Nadat geïnteresseerden zich hebben ingeschreven, hebben ze de mogelijkheid om de verschillende abonnementen online te bekijken. Indien men online is met een Ipod of Android tablet, dan wordt er een speciale versie van de website geladen voor de gebruiker.Enjoy Attention Reviews

  Melding

  Ik ben heel tevreden oven EA, ben leuk aan het mailen met 2 heren, alleen ik krijg nu een foutmelding over de site, dat deze niet veilig is. Ik kan er nu niet meer op komen. Ik krijg nog wel mailtjes dat de heren berichten sturen, maar ik kan niet reageren. Dit vind ik heel vervelend. Is er een oplossing??? Groetjes, Jane

  Mooie site, maar zeer beperkt aanbod

  Op deze site ben ik een kwartaal lid geweest. Heb daarop naar diverse profielen berichtjes verzonden, maar geen van de dames namen de moeite hierop te reageren. Dit heeft waarschijnlijk te maken dat vrouwen gratis ingeschreven kunnen worden. Zelf heb ik een basisabonnement gehad, dus zónder de vele extra's die er geboden wordt als er een betaald abonnement afgesloten wordt. In één van de vorige reviews werd de hoop uitgesproken dat met meer aanbod het met deze site wel goed zou komen. Nou dan denk ik dat de toekomstige inschrijver nog wel even geduld moet hebben want het aanbod blijft zeer mager. Van de ruim 70 profielen (dames tussen de 18 en 70 jaar !) waren deze dames met z'n allen gemiddeld 45 dagen geleden (!) actief op deze site; dit gegeven alleen al geeft weinig hoop op een reactie. hgr van Ipje (Ik profileer je even)

  Sterke punten
  Mooie uitgebreide site

  Zwakke punten
  Veel te weinig keus/aanbod

  Ik heb gevonden wat ik zocht TOP !

  Geen ellenlange verhalen maar gewoon wil ik dat iedereen weet dat dit voor mij een uiterst plezierige ervaring geweest tot hier toe. Ik heb hier een geweldige kerel gevonden. Iemand waarvan ik nooit of never dacht dat ik die nog eens zou tegenkomen in mijn leven maar ... het is een feit, knap, lief en intelligent! GEEN neppers en vervelende kerels maar veel beleefde, leuke mannen op deze website. Voor mij een PLUS met 5 sterren. Ik interesseer me niet hoe groot of hoe klein een site is zolang ik maar vind wat ik wil! En dat is gelukt! YES Bedankt!

  Sterke punten
  Werkt perfect voor mij Overzichtelijk Makkelijk in gebruik Krijg een bericht als ik online ben er er iets binnenkomt!

  Zwakke punten
  De mobile site

  Spontane mannen en coole site

  Enjoy Attention is een coole site waar (volgens mijn ervaring) behoorlijk veel leuke en spontane mannen zitten. Hier krijg ik zelden van die ordinaire platvloerse berichten, nee integendeel, het zijn vaak nette, leuke soms ook grappige berichten. Kan ik wel waarderen! Dat wil trouwens echt niet zeggen dat het nu allemaal de top is maar zo is het in de maatschappij met mensen toch ook. Zolang het er maar netjes aan toe gaat op een site dan is dat helemaal prima voor mij. Een keer heb ik een vervelend bericht gehad en heb dat indertijd aan hun doorgegeven, daarop kwam snel een antwoord en oplossing, prima! Het valt me op dat een aantal mannen al erg tevreden zijn met een antwoordje op hun bericht ook al is dat een afwijzing. Mijn mening is dat als je een leuk spontaan bericht ontvangt en je ziet dat er moeite voor is gedaan, het toch heel normaal is om op zijn minst even iets terug te sturen. Maar dat schijnt dus niet altijd vanzelfsprekend te zijn volgens wat ik hoor. Mannen hoeven van mij echt geen ellenlange verhalen te schrijven maar op flirts alleen reageer ik bijna nooit. Een beetje meer fantasie mag namelijk wel en een beetje humor in een bericht is voor mij ook altijd welkom :-) Kort samengevat, gewoon een goede site die ik iedereen kan aanbevelen.

  Sterke punten
  Eerlijk, goed, snelle reactie op vragen, discreet

  Zwakke punten
  Voor mij geen tegengekomen

  Tevreden en gratis

  Zit er nu vanaf mei vorig jaar op deze website en ben er erg tevreden op deze site in tegenstelling tot de review hieronder. Prijs te hoog? Dat is onmogelijk wan ik heb namelijk nog nooit iets moeten betalen. Vanaf het begin dat ik ben ingeschreven tot nu is het altijd gratis geweest en ik vermoed dat dit nog wel zo blijft. Er staat altijd een datum bij maar die schuift iedere keer op :-) Zo is het altijd gegaan. Dames die hun profiel bevriezen staan ondertussen niet op de site, dat heb ik zelf met mijn eigen profiel geprobeerd. Niet tonen is slecht voor de statistieken maar wel zo eerlijk. Of er te weinig vrouwen zijn kan iedereen zelf bepalen maar de vrouwen die er op zitten, zijn tenminste wel echt. Dat heb ik dan honderd keer liever dan die sites waar je meteen je creditcard mag bovenhalen en die je dan vervolgens even vrolijk aan het lijntje houden. Die dames worden er namelijk gewoon voor betaald. Hier gaat het er eerlijk aan toe en dat vind ik zelfs het wel het allerbelangrijkste.

  Sterke punten
  Echte members 100% gratis tot hier toe.

  Zwakke punten
  Er mogen meer leden bij maar dat komt zeker goed.

  Aanbod niet in verhouding tot kosten

  Hele mooie site hoor, maar bij een datingsite gaat het toch om voldoende aanbod. Ik vind op de site in heel Nederland 19 vrouwen tussen de 35 en 70 die in de laatste 6 weken actief zijn geweest. Ik heb dan nog niet eens gekeken of ze naar hetzelfde op zoek zijn. Waarschijnlijk vallen er nog wel wat af. Dat is bedroevend weinig!!!! Zou daar een schappelijke abonnementsprijs tegenover staan, dan was het nog niet zo erg, maar ze vragen de standaard prijs. Jammer dus. Zo komt deze site nooit van de grond.

  Sterke punten
  - Mooie site

  Zwakke punten
  - Veel te weinig vrouwen en een te hoge abonnementsprijs

  Goed publiek

  Ik ben positief over de mannen op deze site. Het merendeel behandeld mij als vrouw met respect en dat is ook een van de redenen waarom ik het naar mijn zin heb. . Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen maar in de regel is hier goed gezelschap. Dat kan ik niet zeggen van veel andere sites.

  Sterke punten
  Goed gezelschap helpdesk

  Positieve ervaringen hier

  Na de ervaringen hier te hebben doorgelezen was ik enthousiast geworden en heb ik me een maand of zes geleden aangemeld. Het viel me toen ook op dat de vrouwen duidelijk in de minderheid zijn maar dat is bekend en ook overal op deze soort van sites, waar het merendeel van de mensen getrouwd is. Wat ik heel belangrijk vind is dat ik geen enkel fake profiel ben tegengekomen op deze site. Voordien heb ik op een paar andere sites gezeten waar het echt huilen met de pet op was. De buitenkant zag er goed uit maar eenmaal binnen probeerde ze op allerlei manieren geld uit je zak te halen. Ook moet je oppassen voor automatisch verlengde abonnementen want zo ben ik zelf een keer de boot in gegaan en heb uiteindelijk dat geld niet teruggekregen. Vrouwen in Nederland benaderen is nooit makkelijk en volgens mij zelfs moeilijker dan vroeger maar met de juiste aanpak heb je toch succes! Flirts sturen is lekker snel en makkelijk maar heeft volgens mijn ervaring veel minder zin dan een leuk, humorvol bericht te sturen. Humor werkt altijd en maakt het allemaal wat minder serieus. Vergeet ook niet eens een leuk complimentje te maken daar zijn vrouwen best gevoelig voor, maar dat is mijn ervaring. Overdone is natuurlijk ook niet goed. Ik heb in het afgelopen half jaar een paar dates gehad waarbij er bij één daarvan, een flinke klik was. Ik heb daar nog steeds contact mee. Positief dus! De tijd met de anderen was ook niet helemaal weggegooid want in beide gevallen is het toch nog gezellig geworden. Niet raar natuurlijk want je spreekt pas af, als je op site al minimaal een klik hebt. Is die er niet dan kom je niet eens zo ver. Mijn conclusie over deze site die ik wil delen met anderen is: gewoon doen en leren hoe je de vrouwen het beste benaderd want dat heeft wel degelijk succes! Doe wat meer moeite dan alleen een flirt sturen en verplaats jezelf even in een ander. Een wereld van verschil.

  Sterke punten
  Geen nep profielen Gelikte site Snelheid Mogelijk om te chatten Tot hier toe gratis

  Zwakke punten
  Er zitten (mijn idee) wat overbodige opties in. Verhouding mannen /vrouwen

  Queens

  Ja inderdaad de enige site die niet nep is maar wat voelen de dames zich sterk. De meeste vrouwen die erop staan zijn zo arrogant dat ik niet goed meer weet wat beter is nep of dit. Prima dat je wat moeite moet doen en je creativiteit moet gaan gebruiken. Zie er goed uit, kreeg dit ook te horen maar ze willen dat je gaat kruipen, het lijken wel verwende prinssejes die het hoog in hun bol hebben. Ja heb contact gehad met iemand die nep foto's had geplaatst, oké kan site weinig aan doen.

  Sterke punten
  Is wel echt denk ik, maar verder weinig sterke punten ontdekt....Complimenten voor info.. Je krijgt eerlijk antwoord op al je vragen. Dus dit is geen nepsite. Ergerde me wel verschrikkelijk aan de vrouwen. Gelukkig iemand spontaan ontmoet en daar kan geen site tegenop, gewoon op gelijkwaardigheid.. Dat is op deze site geheel zoek.!!!!!

  Zwakke punten
  Ze laten teveel mannen toe waardoor de verhouding compleet zoek raakt, een vrouw kan zich gedragen als de koningin, prima maar er zijn grenzen. De verhouding mannen/ vrouwen is volgens mij 8 :1.. Het is niet nep, maar kies voor een site waar vrouwen zich normaal gedragen. Ik ben het eens met veel opmerkingen hierboven, als je wilt kruipen voor een vrouw heb je zeker kansen. Ik vind een vrouw aandacht geven normaal en extra moeite doen voor een mooie vrouw is ook niet verkeerd.

  betrouwbare site

  Ik ben nu een paar weekjes lid en ik heb een erg leuke date achter de rug die nog een staartje krijgt. Ik heb er wat voor moeten doen maar voor mijn insteek voor ik begon is dat ik een spannende webchat al leuk vind. Mooi meegenomen is dat ik er geen stuiver voor heb betaald want het is gratis. Het enige minpuntje dat ik heb ervaren is dat toch wel de meeste dames zich een koningin wanen op deze site maar dat krijg je nu eenmaal door de wet van vraag en aanbod. Zelf uit je schulp komen is hier wel aangewezen want anders krijg niet veel respons Het zou heel leuk zijn als dames wat meer initiatief hadden hier. Fakers ben ik niet tegengekomen op deze site en dat is misschien nog wel het belangrijkste van alles.

  Sterke punten
  - goede betrouwbare site, - gratis, - geen fake

  Zwakke punten
  - Dames voelen zich koningin op deze site. Verder geen zwakke punten kunnen ontdekken

  slecht, preuts, klantonvriendelijk

  Na de reviews hier een account aangemaakt. Ben een tevreden jongeman die door tegenovergestelde werktijden zijn lieve, mooie, slimme, biseksuele Zuid-Amerikaanse vriendin enkel in het weekend ziet. Daarnaast heb ik een interesse in BDSM ontwikkeld. Zodoende was (ben) ik op zoek naar een beginnend "subje" dat met mij op een BDSM-ontdekkingsreis wil. Ergo een account aangemaakt. Alles ingevuld en een zeer uitgebreide en gedetaillerde situatie beschreven van onder andere mijn situatie, mijn wensen, maar bijvoorbeeld ook dat ik zeer opensta voor suggesties of andere wensen. Als ik alleen een gezellig bel-, klets- en telefoonseks-vriendinnetje eraan overhoud, is het ook prima. Echter werd mijn account binnen twee uur verwijderd en mij de toegang ontzegd zonder enige waarschuwing. In mijn inbox vond ik een mailtje met de verklaring dat mijn account was verwijderd wegens "seksueel getinte" teksten en onder andere dat ik voor "seksdates" beter op "andere sites" terecht kon!? (Met daarbij de waarschuwing dat ik dan wel moest uitkijken, omdat er zo veel fake en puur geldklopperij is.) Geen waarschuwing; geen quote wat er dan exact te seksueel getint was; niks. Ook op mijn reply, met de vraag waarom en waarom meteen zo permanent en radicaal zonder waarschuwing, bleef onbeantwoord. Een erg ongemanierde, onbeschofte, klantvriendelijke bedoeling dus, naar mijn bescheiden mening. Dat op een volwassen datingsite voor onder andere affaires en vreemdgaan zelfs niet eens het woord "seks" gebezigd mag worden (lijkt het) vind ik ronduit absurd, slecht en preuts. Maar het meest verbijsterend vind ik de gang van zaken wanneer een lid dus blijkbaar iets schrijft dat niet is toegestaan: dan word je dus gelijk gedelete en geblokkeerd en worden je vragen daaromtrent genegeerd. Geen herkansing. Onbegrijpelijk en erg jammer dus.

  Sterke punten
  Heb ik helaas niet mogen ervaren.

  Zwakke punten
  Radicaal, zwart-wit, rigide en zeer preuts.

  jammer

  goede site, betrouwbaar en gratis. ik snap niet waarom niet meer mensen op deze site staan.

  Sterke punten
  eerlijke profielen echte contacten goede bescherming ingeschrevenen reageren echt en geven eerlijk antwoord. Niet zoals proberen je geld uit de zak te kloppen.

  Goede site

  Het is een prima site, ik ben ook gratis lid. Het enige vervelende wat ik heb kunnen ontdekken is dat er nog weinig vrouwen op deze site zitten. Ik geloof er sterk in dat dit wel goed komt. Ik heb al met verschillende vrouwen berichten uit gewisseld en de vrouwen die er op staan zijn echt. Dat is bij veel andere sites niet zo!

  Sterke punten
  zie boven

  Zwakke punten
  weinig vrouwen

  Affair Anywhere, nieuw en vernieuwend

  Een tijdje geleden (een week of drie geloof ik) heb ik mij aangemeld op Affair Anywhere omdat ik zag dat ik een gratis volledig lidmaatschap kon krijgen tot april 2014. Waarom dan niet gewoon proberen, dacht ik. Ik kwam erachter dat Affair Anywhere nog sterk in ontwikkeling is en zich vooral richt op discretie en anonimiteit, zo bepaal je zelf wie jouw profiel kunnen zien en welke foto's openbaar zijn. Ook kun je foto's onherkenbaar maken, zodat de contouren nog wel zichtbaar zijn bijvoorbeeld. Ook kun je flirts en gifts versturen en online chatten. Ik vind deze website erg veelbelovend en heb een paar keer gesproken met de eigenaar die veel doet met de feedback en ook graag de website verder wil ontwikkelen. Het aantal leden valt momenteel erg tegen, maar misschien dat er zo wat meer mensen een kijkje komen nemen. Ik vind het een aanrader in ieder geval.

  Sterke punten
  Anonimiteit, discretie en veel mogelijkheden op de website zelf. Goede beschrijvingen, overal uitleg en leuke tips en teksten.

  Zwakke punten
  Weinig leden vooralsnog..

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review