Queens

Ja inderdaad de enige site die niet nep is maar wat voelen de dames zich sterk. De meeste vrouwen die erop staan zijn zo arrogant dat ik niet goed meer weet wat beter is nep of dit. Prima dat je wat moeite moet doen en je creativiteit moet gaan gebruiken. Zie er goed uit, kreeg dit ook te horen maar ze willen dat je gaat kruipen, het lijken wel verwende prinssejes die het hoog in hun bol hebben. Ja heb contact gehad met iemand die nep foto's had geplaatst, oké kan site weinig aan doen.

Sterke punten
Is wel echt denk ik, maar verder weinig sterke punten ontdekt....Complimenten voor info.. Je krijgt eerlijk antwoord op al je vragen. Dus dit is geen nepsite. Ergerde me wel verschrikkelijk aan de vrouwen. Gelukkig iemand spontaan ontmoet en daar kan geen site tegenop, gewoon op gelijkwaardigheid.. Dat is op deze site geheel zoek.!!!!!

Zwakke punten
Ze laten teveel mannen toe waardoor de verhouding compleet zoek raakt, een vrouw kan zich gedragen als de koningin, prima maar er zijn grenzen. De verhouding mannen/ vrouwen is volgens mij 8 :1.. Het is niet nep, maar kies voor een site waar vrouwen zich normaal gedragen. Ik ben het eens met veel opmerkingen hierboven, als je wilt kruipen voor een vrouw heb je zeker kansen. Ik vind een vrouw aandacht geven normaal en extra moeite doen voor een mooie vrouw is ook niet verkeerd.

Bezoek Enjoy Attention Reviews over Enjoy Attention

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Enjoy Attention
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden