Reviews van deze auteur

Foezelen is NEP

Review over Foezelen

Helaas alle profielen zijn nep, die hier positief zijn, zijn vast mensen van de site zelf of die er enig belang bij hebben!! Dus NIET intrappen. Kopieer een afbeelding van 1 van de dames en kijk bij Google afbeeldingen, dan zie je dat het mensen zijn van mode of sekssites. Vrouwen gaan nooit zomaar in op je verzoeken, te makkelijk. Ze proberen je wel zolang mogelijk aan het lijntje te houden om geld aan je te verdienen. Heb me gericht op 1 dame en die stelde data heel slim steeds uit, bij de volgende hetzelfde verhaal. Had geen foto geplaatst maar dat maakt niks uit.100 % Pure oplichterij trap er niet en nooit in. Zonde van je geld. Al die sites deugen niet, deze zeker niet!

Sterke punten
Geen, alleen maar nep profielen.

Zwakke punten
Alles en kost veel geld en je krijgt niets.

Oplichters

Review over Second Love

De site stikt van arrogante vrouwen, die belachelijke eisen stellen. Slaat nergens op. Zelf is het: "ik wil dat, ik wil zo,ik wil zus.Ze geven je het gevoel of je minderwaardig bent. Zie er goed uit maar ga voor niemand kruipen zoals ze graag willen.

Zijn betere sites, maar de meeste zijn uit op je geld of zitten vol arrogante vrouwen. BEGIN ER NIET AAN!!! lijkt leuk maar levert je niets op. Duur restaurant waar je het eten nooit krijgt.

Sterke punten
Zijn er niet alleen maar arrogante overmoedige Nederlandse vrouwen!!!

Zwakke punten
Alles

Zeer leuke vrouwen

Review over Anastasia Date

Dat vrouwen uit de Ukraine en Rusland de mooiste vrouwen ter wereld zijn is bekent, ieder die wel eens in deze regio is geweest is weet dat. Je moet ze wel anders benaderen, minder direct en met veel respect maar dat is normaal!! Ik schrijf nu met een hele leuke dame. Grote voordeel te opzichte van Nederlandse vrouwen zijn ze een stuk minder ARROGANT en veel minder VEELEISEND. Ze doen normaal en gaan echt op je verhaal in. Een verademing als je dat vergelijkt met Nederlandse vrouwen van soms 100 kg die er soms zelf niet uitzien maar toch eisen dat je eruit ziet als een filmster. Ze stellen een heel eisenpakket op die nergens op slaat. Ook het liefst mannen zoeken die gebonden zijn en kunnen dumpen na een paar weken. Zie er goed uit maar heb deze ervaring helaas wel....Heb goed baan maar het eisenpakket is eindeloos lang en zeer onrealistisch.

Sterke punten
Mooie realistische vrouwen, zoek wel iemand van je eigen leeftijd. Vrouwen zijn echt en doen normaal en zijn absoluut niet arrogant van hun macht. De verhouding man:vrouw is de omgekeerde wereld van Nederland er zijn meer vrouwen dan mannen. Misschien dat ze zich daarom normaal gedragen en niet als verwende prinsessen.

Zwakke punten
Erg dure site die gerund worden door een stel uitzuigers dus concentreer je op 1 vrouw. Kijk eerst rond. Ze proberen allemaal te chatten (ga daar niet op in), opdracht van site en wat ze terug moeten doen voor die fotoreportages. Is enorm duur, pas daar voor op. Zet foto's op profiel maar rouleer deze. Alles kost veel geld, een bericht lezen maar ook versturen, is absurt duur en daar zijn het echte oplichters in. Toch wel echte profielen. Nog een nadeel uitschrijven kost bloed zweet en tranen.

reacties:

Review: Zeer leuke vrouwen

Voor alle duidelijkheid ik raad deze site niet aan M, was een foutje van mij. Het zijn oplichters met de vrouwen erbij di fake zijn. Wil je een goede site kijk dan eens bij ""Fdating"".. Is volledig gratis en is puur en echt. Ik heb daar inmiddels mijn vrouw gevonden. Ze kwam voor haar werk naar Nederland en dacht, zal wel, maar daar stond ze dan voor mijn deur 1,82 lang en ik met mijn 1,76 stond even met mijn mond vol tanden en perplex, mijn vertrouwen was nul.. Nu heerlijke relatie, ze heeft een topbaan maar gaan over een jaar samenwonen in Duitsland, ik ben happy.

Review: Super

Ik denk dat mooie vrouwen overladen worden met reacties en ja als de situatie andersom was en er waren veel meer vrouwen dan mannen. Kies je als man toch ook voor de mooiste en meest originele vrouw. Susanne (Suus) heeft gelijk. Alle vrouwen hebben gelijk met zoveel keuze. Ik denk dat verhouding inderdaad 1:100 is in het nadeel van mannen. Ook reageren mannen eerder dan vrouwen dus alles hiermee verklaard. Suus verdient respect omdat ze reageert!!!

Review: account is niet meer (gratis) te verwijderen

Oplichters zijn het. In het zoekprogramma staat dat je automatische incasso stop kunt zetten maar die beschrijving klopt van geen kant. Die functie hebben ze verwijderd. Zijn er mensen die het wel is gelukt om de betaling stop te zetten ? Wat een fake site mensen die nog geen lid zijn, trap er niet in, je komt er niet meer vanaf en het zit vol met fake profielen.