DatingVrienden.nl

DatingVrienden.nl

Doelgroep

DatingVrienden.nl is een datingsite bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar die op zoek is naar een serieuze relatie, vriendschap of een flirt. Men vindt op deze site namelijk de leukste profielen van mannen en vrouwen, waarmee men snel en eenvoudig in contact kan komen.


Inschrijven

Personen die geïnteresseerd zijn in DatingVrienden, kunnen geheel gratis een account aanmaken op deze site. Dit account kan men aanmaken, door op de startpagina van de site te klikken op 'direct aanmelden!'. Vervolgens komt er een aanmeldformulier tevoorschijn waar men een profielnaam en e- mail adres kan ingeven. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden van de site, kan men klikken op 'Gratis Aanmelden!'. Na hierop geklikt te hebben, wordt een activatielink gestuurd naar het opgegeven e- mail adres. Na het account geactiveerd te hebben, kan men direct op zoek naar dating vrienden.


Kosten

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Voor het versturen van berichten en of flirts, wordt er wel een kleine financiële vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Gebruikers hebben de mogelijkheid om creditbundels aan te schaffen. Hoe meer credits men koopt, hoe meer voordeel men heeft. De kosten voor de diverse creditbundels, zien er als volgt uit: Prijs Kosten Credits € 10,00 - 160 € 25,00 - 480 € 50,00 - 1000 € 100,00 - 2079 € 200,00 - 4236


Zoekfunctie

Zowel bezoekers van de site als geregistreerde leden, hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de zoekfunctie van de site. Onder het kopje 'zoeken', kan men aangeven of men een man of een vrouw is en waar men naar op zoek is. Daarnaast kan men aangeven in welke regio van Nederland men op zoek is naar een date en in welke leeftijdsklasse de persoon moet zijn. Na de gegevens ingevuld te hebben, kan men klikken op 'zoeken'. Vervolgens gaat het systeem op zoek naar geschikte matches voor de bezoeker en of gebruiker.


Contact gegevens

Datingvrienden.nl is een dienst van: Seagua SA Marina towers, Suite 508 Newtown Barracks Road Belize City Belize De credits op Datingvrienden.nl koopt men namelijk van: DigiPay Zekeringstraat 17 A 1014 BM Amsterdam www.DigiPAYbv.nl Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen, kan men contact opnemen met de klantenservice van de site middels het online contact formulier. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'contact'. In dit formulier moet men onder andere de naam, het e- mail adres, het onderwerp en bericht ingeven en versturen naar de helpdesk.


DatingVrienden.nl Reviews

Bezoek DatingVrienden.nl

Schrijf een review