DatingTopClass.nl - 6 Reviews

Last updated: 24 maart 2017
DatingTopClass.nl Logo

50% aanbevolen, 6 Reviews

  1. DatingTopClass.nl informatie
  2. DatingTopClass.nl Reviews
  3. Schrijf ook een review over DatingTopClass.nl

Niet tevreden over DatingTopClass.nl? Probeer dan eens Parship.

DatingTopClass.nl informatie

Welkom bij Datingtopclass.nl! De dating site voor gelijkgestemden en diegene die elkaar wat te zeggen en te bieden hebben. Singles met een bredere wereldvisie.

Voor bijna iedereen geldt dat de kwaliteit van de relaties die we hebben bepalend is voor de kwaliteit van ons leven. Het hebben van een kwalitatief goede relatie, en het maken van de juiste partner keuze(s) middels dating is echter zeker niet vanzelfsprekend. Kennis over de 'werking' van relaties en van het komen tot partner keuzes is noodzakelijk. Een zeer goede dosis zelfkennis lijkt zelfs onmisbaar. Weten wie bij je past begint bij het weten wie JIJ bent!

Deze website is niet meer actief!

DatingTopClass.nl Details

Hits: 2338

URL: http://www.datingtopclass.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 6


Maak nu een gratis account aan op DatingTopClass.nl

DatingTopClass.nl reviews (6):

DatingTopClass.nl - Bagger

0

Review:
Even gekeken wie er bovenaan stronden bij de dating sites voor hoger opgeleiden. Met belangstelling de reviews gelezen. En de site bezocht.

Inloggen - makkie, geen captcha, geen mail check.

Heel even rondgekeken.
Don't.

Sterke punten:
Leuk voor een zich vervelende hacker

Zwakke punten:
Reeds genoemd.

Johnny beveelt DatingTopClass.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

DatingTopClass.nl - Leuke site!

0

Review:
Bedankt datingtopclass, ik heb mij ingeschreven en ben tevreden.

Wilma beveelt DatingTopClass.nl aan bij vrienden/bekenden

DatingTopClass.nl - je vraagt erom

2

Review:
Oké, hier de algemene voorwaarden van DatingTopClass, aangezien ik voor leugenaar wordt uitgemaakt.

"Alhoewel u als lid zich kosteloos kunt registreren, dient u een abonnement te kopen en de prijs te betalen die in de prijsllijst wordt beschreven die u op de datingsitetopclass betalingpagina kunt vinden indien u wenst met andere leden van deze dienst te communiceren."

Dus "Anouschka" je kletst uit je nek. En te suggeren dat ik een concurrent zou zijn is ronduit belachelijk. Hou liever op om een review over je eigen site te schrijven.

Ik schrijf dit op, omdat ik niet wil dat mensen erin trappen. Ik heb geen eigen datingsite, maar ben iemand die wel van goede datingsites gebruik wil maken. Ervaring leert dat je goed uit je doppen moet kijken, want veel eigenaren van datingsites zijn meedogenloos. Anouschka hierin sta je niet alleen!

Sterke punten:
geen idee

Zwakke punten:
schrijft eigen reviews over eigen site

agnes beveelt DatingTopClass.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

DatingTopClass.nl - Datingtopclass, gratis ook na inschrijving!

0

Review:
Beste lezers, controleren jullie het maar dat de site gehéél gratis is. Niet als inderdaad zoveel site,s die beweren gratis te zijn en na inschrijving moet je als nog betalen. Datingtopclass is altijd gratis met gebruik van alle optie,s.
Agnes is waarschijnlijk een jalourse concurrent van Datingtopclass. Zegt wat over deze Agnes.

Anouschka beveelt DatingTopClass.nl aan bij vrienden/bekenden

DatingTopClass.nl - nieuwe prutsites

1

Review:
Drie nieuwe datingsites, te weten Datingtopclass. OnlineMuslimdating en Religiondating. Van alle drie sites is een kersvers review van een enthousiast lid, te weten, Chanel van 45, Fatima van 31 en Anouschka van 25. En laten die drie 'dames' nu een en dezelfde persoon zijn! Ook gek! Chanel is een beetje onhandig met de computer, Fatima is natuurlijk moslim en Anouschka zal wel een lekker russisch ding zijn uit koude streken.

Tja die fake reviews, wat moet je ermee. Oprichters van nieuwe datingsites proberen zo leden te werven. "Anouschka' beweert zelfs dat de site gratis is, wat kul is. Ja gratis inschrijven, dat kan overal. Maar daarna natuurlijk betalen, want daar draait het bij deze site om. Je flanst wat nieuwe datingsites in elkaar en hoopt er wat geld mee op te halen. Er hoeven maar 10 sukkels in te trappen en ze hebben al 340 euro binnen, toch niet gek. Ik zou zeggen mensen trap er niet in. Eenmaal betaald zul je zien dat het weggegooid geld is.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
gaat alleen maar om geld, eigenaar interesseert zich geen fluit voor zijn leden en probeert met fakereviews leden te werven.

agnes beveelt DatingTopClass.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

DatingTopClass.nl - Positieve en leuke site!

0

Review:
Sinds kort heb ik mij ingeschreven bij datingtopclass en moet zeggen dat het inschrijven gemakkelijk is. Ook is de site overzichtelijk. Het leuke is dat je video,s kunt plaatsen en je muziek erbij kunt zetten.
Al snel had ik via de chat een leuk contact. Misschien als het zo blijft gaan heb ik binnenkort een date. Het is trouwens fijn dat de site gratis is.
Dus

Sterke punten:
-Gratis
-Duidelijk
-Makkelijk in gebruik
-Mooie site

Anouschka beveelt DatingTopClass.nl aan bij vrienden/bekenden


Home » Hoogopgeleiden Dating » DatingTopClass.nl