Dating 2000

Dating 2000 is een volledig gratis datingsite voor vriendschap, relatie of een leuke date. Nieuw Videoberichten, Regio chatten

Informatie Dating2000

Dating2000 is een gratis datingsite voor serieuze vrijgezellen die op zoek zijn naar een date, serieuze relatie of een vriendschap. Na het inschrijven kun je gebruik te maken van de datingsite. Zo kun je singles zoeken door een oproep met een foto te plaatsen. Tevens kun je ook de oproepen en foto's van andere leden van de datingsite bekijken. Het uiterlijk van de datingsite van Dating2000.nl oogt overzichtelijk en duidelijk uit en is gebruiksvriendelijk.


Inschrijven Dating2000

Het aanmelden op Dating2000 is een gemakkelijk en binnen enkele minuten heb je een gratis datingprodiel gemaakt. 1)Ga naar de homepage van de datingsite en klik op 'word volledig gratis lid' in het menu. 2) Vul het registratieformulier in. Op dit formulier kun je aangeven naar wat je op zoek bent, enkele persoonlijke gegevens en geef je bovendien aan dat je het eens bent met de algemene voorwaarden van de datingsite. 3)Klik ‘Inschrijven’ en jouw datingprofiel wordt gelijk aangemaakt en jouw gegevens worden geregistreerd in de beveiligde database van de datingsite. Na het inschrijven kun je direct opzoek naar singles in jouw woonplaats en omgeving.


Kosten

Het gebruik van deze datingsite is geheel gratis. Er zijn geen functies waarvoor je extra hoeft te betalen.


Dating2000 App

Dating2000 heeft een mobiele applicatie. De app is gratis te downloaden en je kunt er gebruik van maken door gewoon in te loggen met de accountgegevens van je datingprofiel.


Opzeggen Dating2000

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten van Dating2000? UItschrijven doe je in een paar eenvoudige stappen. Het opzeggen van je account bij Dating2000 mag altijd opgezegd worden. Je kunt je dus uitschrijven wanneer jij dat wil. Volg de onderstaande stappen om jouw account bij Dating2000 op te zeggen: 1) Log je bij Dating2000 met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. 2) Ga naar jouw datingprofiel en klik op 'verwijder profiel'. Jouw datingprofiel bij Dating2000 wordt nu gelijk verwijderd. Jouw verwijderde datingprofiel is niet meer zichtbaar voor andere leden.


Betrouwbaarheid Dating2000

Een groot probleem waar veel datingsites mee geconfronteerd worden, is het feit dat er steeds meer fictieve profielen worden aangemaakt. Deze leden niet de intentie om liefde of vriendschap te vinden, maar hebben slechts een doel voor ogen. En dat doel is geld verdienen door misbruik te maken van de leden van datingsites. Een andere naam voor zulke leden is 'Catfish' genaamd naar de documentaire en gelijknamige tv-serie op MTV over de slachtoffers van zo'n digitale oplichter. De beheerders van Dating2000 controleren alle profielen op de datingsite handmatig op hun inhoud. Wanneer een datingprofiel niet wordt goedgekeurd wordt deze verwijderd. Op deze manier probeert Dating2000 het aantal fictieve profielen laag te houden. De gegevens van de leden van de datingsite worden opgeslagen in een beveiligd systeem. Na het verwijderen van jouw datingprofiel worden jouw gegevens ook verwijderd uit het systeem van Dating2000. Op deze manier wordt jouw privacy gewaarborgd door Dating2000. De profielen van leden van Dating2000 zijn alleen zichtbaar voor leden van de datingsite. Met andere woorden, je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw datingprofiel te voorschijn komt tijdens een Google search. Dating2000 heeft geen inschrijving bij het College Bescherming Persoonsgegevens en is ook niet in het bezit van een keurmerk om de betrouwbaarheid van de datingsite te onderstrepen. Dit wil niet per definitie zeggen dat de Dating2000 een onbetrouwbare datingsite is, al kan het wel beschouwd worden als een klein minpunt met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite.


Dating 2000 Reviews

Bezoek Dating 2000

Schrijf een review