Crusj.com

Crusj staat voor luxe strandvakanties voor singles tussen de 30 en 40 jaar (HBO+). Het activiteitenprogramma is uniek en is dé manier om nieuwe vrienden te leren kennen. Meeting Friends is waar het allemaal om draait bij Crusj. Of je nu samen ontbijt of later op de avond met z'n allen op de dansvloer staat: ongedwongen gezelligheid is waar het om gaat.

Crusj.com Reviews

  Super Portugal vakantie gehad

  Supervakantie gehad in Portimao. Echt originele uitstapjes gemaakt, eten was top in authentieke Portugese tentjes en niet duur.
  De beachclub No Solo Aqua was echt de beste die ik ooit heb gezien, echt chillen, gezellig, niet overdreven duur en tot in de puntjes verzorgd.
  I'll be back!

  Sterke punten
  Organisatorisch zeer sterk, hotel top, keus uit meer dan voldoende dingen te doen, altijd gezellig.

  Zwakke punten
  Moest heel vroeg mijn bed uit voor het vliegtuig vanaf Schiphol...

  Crusj Portugal

  Het was een super vakantie! Van te voren weet je niet wat je moet verwachten, maar uiteindelijk overtrof het alle verwachtingen. Alles is tot in de puntjes geregeld en de locatie is ook geweldig. Laat je niet tegenhouden en gewoon boeken! Je krijgt er geen spijt van!

  Leuke ontmoetingen en een ongedwongen sfeer!

  De vakantie met Crusj was echt top! Het was een week vol leuke activiteiten met actie en ontspanning, leuke ontmoetingen en een ongedwongen sfeer. De organisatie zorgde ervoor dat wij onbekommerd konden genieten! Vooral het prachtige diner op het strand vbij zonsondergang is me bijgebleven en zorgde voor een unieke ervaring.

Bezoek Crusj.com

Schrijf een review