VillaVibes

single reizen Hoger opgeleid? Single? En ben je communicatief, maar heb je niet zo veel zin in geforceerde afspraakjes, internetdaten of toenaderingspogingen in de kroeg? Dan konden onze singlereizen wel eens een wereldontdekking voor je zijn! Wij bieden verwende singles ongelooflijk boeiende, goed geregelde vakanties!


VillaVibes Reviews

  Slecht boekingsproces

  Zit je op de website van VillaVibes en wil je precies weten wat een reis bij hen exact en TOTAAL kost dan kan dat dus niet!! Dit vind ik echt heel vreemd???? Ik dacht ik vul FICTIEF gegevens in om aan een totaalprijsplaatje te komen voor een skivakantie hier,niet wetende dat je dan dus meteen geboekt hebt. Heel raar,je doorloopt geen enkele stap om tot een weloverwogen boeking te komen!! En je ziet dus ook geen totaalprijs. RAAR!! Gelukkig heb ik totaal fictieve gegevens in gevuld. Maar wist ik dat ik meteen zou hebben geboekt dan had ik NIKS ingevuld!!

  Sterke punten
  N.V.T.

  Zwakke punten
  Slecht Boekingsproces op de VillaVibes.

  Leuk singlesweekend gehad

  Halverwege augustus meegeweest met VillaVibes op singlesweekend in Overijssel en was erg gezellig. Singlesreizen in het algemeen horen alleen wat mij betreft niet helemaal op een datingsite thuis, want de kans dat je een date aan zo'n weekend overhoudt is niet erg groot. Het is wel een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten en de basis voor vriendschappen te leggen. Ik ga dan ook zeker nog een keer mee

  Sterke punten
  - Niet duur (althans voor een weekend inclusief eten en alle drinken) - Goede M/V verhouding: vrijwel 50%/50% - Leuke activiteiten

  Zwakke punten
  - Niet meegaan als je wanhopig op zoekt bent, dit zijn vakanties, geen datingevents. Voor mij geen probleem maar toch even extra benadrukken.

  Ik kan Villa Vibes iedereen aanbevelen

  Ik kan het iedereen aanbevelen Wat een leuke vakantie heb ik gehad! Super leuke groep met verschillende mensen. Veel plezier gemaakt. Goede mix van actief zijn. En lekker ontspannen. Lekker eten en een gezellige borrel. Ik twijfelde in het begin of ik moest gaan. Of het wel leuk was. Maar ik heb in tijden niet zo’n leuke vakantie gehad. En over VillaVibes. Zitten echte mensen. Organisatie is verder top. Goed eten. Fijne accommodaties. Goede prijs kwaliteit verhouding. Maar het aller belangrijkste. Heel veel plezier gehad! Ben je single. Wil je op vakantie. Niet twijfelen. Gewoon doen. Krijg je geen spijt van. Willem!

  Sterke punten
  Een organisatie met een hart - ze gaan nog ergens voor Heel veel verschillende soorten mensen - altijd iemand waar je een goede klik mee hebt Je kunt actief zijn, maar ook voldoende ontspannen Gevarieerd programma Leuke sfeer

  topvakantie

  Topvakantie gehad. Overal over nagedacht en nergens op bezuinigd. Als je hier wat te zeiken hebt, dan moet je misschien maar nooit meer op vakantie gaan.

Bezoek VillaVibes

Schrijf je eigen review