VillaVibes

single reizen Hoger opgeleid? Single? En ben je communicatief, maar heb je niet zo veel zin in geforceerde afspraakjes, internetdaten of toenaderingspogingen in de kroeg? Dan konden onze singlereizen wel eens een wereldontdekking voor je zijn! Wij bieden verwende singles ongelooflijk boeiende, goed geregelde vakanties!


VillaVibes Reviews

  Waardeloos!

  Het was in één woord: Waardeloos!

  Als zelfverkozen single dacht ik dat het leuk zou zijn om met andere singles O&N samen door te brengen op Texel. VillaVibes (VV) schermt met een 5 daagse experience, maar van de 5 dagen zijn het er in werkelijkheid maar 3. Want je bent de 1e dag pas na 19 uur welkom en de avond is om voordat je het weet. Hetzelfde geldt voor de 5e dag. De avond ervoor krijg je te horen dat je weinig tijd hebt voor het ontbijt want er zijn nog allemaal klusjes te doen die je geheel vrijwillig (maar heel dwingend gebracht) nog moet doen. Ik zag foto's terug waarop iemand de tafels stond af te soppen. Dezelfde persoon betaalde dus net als ik iets van 800 Euro voor deze drie dagen, hè!

  Waar ging het mis? De activiteiten konden niet doorgaan vanwege het slechte weer en volgens de VV crue omdat het vroeg donker werd. Raar hoor, dat het om deze tijd in het jaar vroeg donker is, gevalletje overmacht dus! In plaats van met een Ribboot de zee op te gaan, gingen we gezellig bowlen. Op baan 3 was een kinderfeestje aan de gang en wie wilde kon met Goofy op de foto. Ook het blowkarten kon niet doorgaan. In plaats daarvan gingen we een vlieger oplaten; dezelfde vlieger als die ik vorig jaar voor mijn 12 jarige zoon kocht. VV noemt dit overigens een passend alternatief.

  En dan de deelnemers: Heel ander publiek dan op een single wintersportreis van 10 jaar terug. Dat de meesten van de deelnemers undateable zijn, was geen verrassing. Een paar waren in het autismespectrum vrij ver gevorderd en het werd pas echt ongemakkelijk toen het merendeel van de deelnemers voor alles begon te klappen. We gaan zo eten (klapklapklap). We hebben te weinig ingekocht, maar we bedenken wel iets (klapklapklap). We zoeken afwassers en drogers (klapklapklap). Echt! Je zou denken dat je per ongeluk de debielenreis hebt aangevinkt. Als klap op de klapperdeklap vuurpijl ging één iemand helemaal uit z'n bolletje en gaf op de laatste avond een staande ovatie aan de crue. Ik kon niet anders dan uit plaatsvervangende schaamte laf mee te klappen. Achteraf met grote spijt natuurlijk.

  Er is een groepsapp. Er wordt van je verwacht dat je daarin heel enthousiast foto's van blije groepsleden en positieve reacties appt. Als je de vraag stelt of het niet allemaal een beetje weinig voor heel veel geld was, dan word je gelijk neergesabeld. Het moet natuurlijk wel gezellig blijven! Omdat er toch wel meer ontevreden deelnemers bleken te zijn (wel minder uitgesproken dan ik) kregen we een mail van VV met een hele riedel over dat het overgrote deel genoten had van de 5 daagse experience, maar dat er ook een heel klein beetje onvrede was over de activiteiten. Een ieder die meende dat VV tekortgeschoten was, kon dit individueel kenbaar maken. Wel werd er in dezelfde mail gewezen op de voorwaarden en voor de zekerheid werd die ook nog even copy-pasted zodat je alvast weet dat je geen poot hebt om op te staan.

  Als ik hier de reacties teruglees van VV op negatieve reviews dan verwacht ik helemaal niets van deze club. Elke klacht wordt gebagatelliseerd met de opmerking dat het overgrote deel het heel erg leuk heeft gevonden en zich de handen stuk heeft geapplaudisseerd. Tsja, met dat soort singles blijf ik liever ook nog heel lang single. En dat is geen straf ;-)

  Sterke punten
  Goede marketing

  Zwakke punten
  Slechte verliezers

  Slecht boekingsproces

  Zit je op de website van VillaVibes en wil je precies weten wat een reis bij hen exact en TOTAAL kost dan kan dat dus niet!!
  Dit vind ik echt heel vreemd????
  Ik dacht ik vul FICTIEF gegevens in om aan een totaalprijsplaatje te komen voor een skivakantie hier,niet wetende dat je dan dus meteen geboekt hebt.
  Heel raar,je doorloopt geen enkele stap om tot een weloverwogen boeking te komen!!
  En je ziet dus ook geen totaalprijs.
  RAAR!!
  Gelukkig heb ik totaal fictieve gegevens in gevuld.
  Maar wist ik dat ik meteen zou hebben geboekt dan had ik NIKS ingevuld!!

  Sterke punten
  N.V.T.

  Zwakke punten
  Slecht Boekingsproces op de VillaVibes.

  Leuk singlesweekend gehad

  Halverwege augustus meegeweest met VillaVibes op singlesweekend in Overijssel en was erg gezellig. Singlesreizen in het algemeen horen alleen wat mij betreft niet helemaal op een datingsite thuis, want de kans dat je een date aan zo'n weekend overhoudt is niet erg groot. Het is wel een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten en de basis voor vriendschappen te leggen. Ik ga dan ook zeker nog een keer mee

  Sterke punten
  - Niet duur (althans voor een weekend inclusief eten en alle drinken)
  - Goede M/V verhouding: vrijwel 50%/50%
  - Leuke activiteiten

  Zwakke punten
  - Niet meegaan als je wanhopig op zoekt bent, dit zijn vakanties, geen datingevents. Voor mij geen probleem maar toch even extra benadrukken.

  Ik kan Villa Vibes iedereen aanbevelen

  Ik kan het iedereen aanbevelen

  Wat een leuke vakantie heb ik gehad! Super leuke groep met verschillende mensen. Veel plezier gemaakt. Goede mix van actief zijn. En lekker ontspannen. Lekker eten en een gezellige borrel.

  Ik twijfelde in het begin of ik moest gaan. Of het wel leuk was. Maar ik heb in tijden niet zo’n leuke vakantie gehad. En over VillaVibes. Zitten echte mensen. Organisatie is verder top. Goed eten. Fijne accommodaties. Goede prijs kwaliteit verhouding.

  Maar het aller belangrijkste. Heel veel plezier gehad! Ben je single. Wil je op vakantie. Niet twijfelen. Gewoon doen. Krijg je geen spijt van.

  Willem!

  Sterke punten
  Een organisatie met een hart - ze gaan nog ergens voor
  Heel veel verschillende soorten mensen - altijd iemand waar je een goede klik mee hebt
  Je kunt actief zijn, maar ook voldoende ontspannen
  Gevarieerd programma
  Leuke sfeer

  topvakantie

  Topvakantie gehad. Overal over nagedacht en nergens op bezuinigd. Als je hier wat te zeiken hebt, dan moet je misschien maar nooit meer op vakantie gaan.

Bezoek VillaVibes

Schrijf een review