One2getherTravel

Zonder partner op reis of op vakantie? Ga mee met One2gether Travel. Dé reisorganisatie die zich voor 100% gespecialiseerd heeft in vakanties voor singles en éénoudergezinnen. Zeker weten dat u een reis vindt die u past. Het aanbod is groot. Van korte stedentrips, ontspanning in de zon en stevige survivals tot lange rondreizen, actie in de sneeuw en cultuurreizen op niveau. Met een groep of individueel. En hoewel elke vakantie een leeftijdslabel meekrijgt, blijft de keuze aan u.

Doelgroep

Ben je aan het hoofd van een eenoudergezin of ben je single en wil je samen met gelijkgestemden een leuke reis beleven? Dan ben je bij One2GetherTravel op het juiste adres. Deze organisatie is namelijk gespecialiseerd in het organiseren van singlereizen. Zij weten dus precies wat de behoeftes en voorkeuren van singles zijn. De reisgroepen bestaan uit ongeveer 20 deelnemers. Dit maakt het mogelijk om een leuke en persoonlijke sfeer te creren. Behoor jij ook tot deze doelgroep en heb je behoefte aan een leuke vakantie? Boek dan vandaag nog een reis bij One2getherTravel.


Reis specialist

De personen die een reis bij One2getherTravel boeken beleven de tijd van hun leven. Niets komt hen tekort. De deskundige reisleiding van deze organisatie zorgt ervoor dat alles in kannen en kruiken verloopt. De leukste excursies worden aangeboden en er wordt te allen tijde een leuke groepsfeer gecreerd. De medewerkers geven ook voor, tijdens en na de reis voldoende advies aan geinteresseerden en of reizigers.


Wat mag je wel en wat mag niet tijdens een groepsreis?

Veel personen vragen zich af wat ze wel en of niet mogen doen tijdens een groepsreis. Gelukkig geldt in dit geval de slogan 'Alles mag, niets hoeft' bij One2getherTravel. Tijdens de diverse reizen van deze organisatie hebben reizigers de volledige vrijheid. Zo mag men gerust nieuwe mensen leren kennen en leuke dingen doen. Belangrijk is dat de sfeer in de groep leuk blijft en dat men zich ontspant en geniet van de reis. Mensen mogen tevens kiezen voor gedeelde of single rooms. In geval van een gedeelde kamer, zal de kamer altijd gedeeld worden met iemand van hetzelfde geslacht en de bedden zijn separaat.


Boeken en betalen

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om zowel telefonisch alsook online een reis te boeken. De Singlereizen en eenoudervakanties van deze organisatie zijn echter niet via een reisbureau te boeken. Het (e-mail) adres van de hoofdboeker fungeert als correspondentieadres en per boekingsbevestiging wordt 20,- administratiekosten in rekening gebracht. Personen die al eerder hebben geboekt hoeven gelukkig geen administratiekosten meer te betalen. Binnen enkele seconden na geboekt te hebben, ontvangt men via e- mail een bevestiging van de boeking. Personen die langer als 6 weken voor vertrek boeken dienen een aanbetaling te doen van minimaal 25% van de totale reissom met een minimum van 50,- p.p. Ook dienen de kosten van de annuleringsverzekering, de poliskosten van de reisverzekering, het calamiteitenfonds en de administratiekosten te worden voldaan. Het restant bedrag betaalt men dan binnen zes weken voor vertrek.


Contact

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen geinteresseerden contact opnemen met de klantenservice van One2getherTravel via het telefoonnummer 013-8200 200. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]


One2getherTravel Reviews

  Fantastische zeilvakantie Kos

  Een week zeilen vanaf Kos was als een maand op vakantie. Ik had een bijzonder gezellige groep en een kapitein met vriendin die samen over veel ervaring en humor beschikken. Elke dag zeilen naar een baai, zwemmen, snorkelen en heerlijke verantwoorde lunches.’s avonds aanmeren bij een dorp en lekker wandelen, uit eten en muziek maken. Er werd goed op drankgebruik gelet (Max 2 bij lunch en daarna pas na afmeren in de haven). Je kunt zelf mee zeilen, achter het roer zitten, uitleg krijgen over navigeren enz. Onderweg wordt gestopt bij dieren in nood als schildpadden die in netten verstrikt raken. Al het afval wordt netjes mee genomen. We hebben het zo naar ons zin gehad dat we twee maanden na de reis in Nederland nog een reünie hebben gehouden.

  Sterke punten
  Reis was goed georganiseerd tot de boot. Vanaf dat punt neemt de bootorganisatie het over. Er zijn meerdere bureaus die deze reis aanbieden. T2G was voor mij heel correct in tijdige informatie. Fijne reis en zelf stoel in vliegtuig uit kunnen zoeken.

  Zwakke punten
  Ze zijn tussenpersoon. Ze organiseren alleen de reis en transit. Eenmaal daar was een date eerder of langer in Kos ook wel aardig. Let op de vertrektijden. Met T2G waren wij er vroeg en gingen we laat weg. Dus Kos goed gezien en gefietst op het eiland. Andere organisaties hadden dat niet, dus enkelen kwamen laat in de avond en moest op vertrekdag gelijk om half negen al weer gaan. Ik pas savonds.

  opgelicht via deze website

  ben pas geleden opgelicht op deze website

  Drinken kapitein op Kos zeilvakantie

  Ga vooral nooit met One2Gether op stap en dan vooral ook niet de Kos zeilreis. Kapitein is dronken, zorgt voor onveilige situaties. En als je dan om die reden afstapt en het noodnummer belt (die niet bereikbaar zijn, ook niet terugbellen...) dat wordt er gezegd "is je eigen keuze". Geen enkele hulp of begaandheid. 3 van de 9 medereizigers hebben geklaagd, allemaal worden ze afgepooierd. Een andere reiziger zou "verklaard" hebben dat er geen onveilige situaties was, maar die verklaring wordt niet overhandigd. Er wordt een "oplossing" geboden, terug aan boord gaan, wat natuurlijk geen oplossing is. Thuis nogmaals contact gezocht, maar pas na een aangetekende brief wordt er gereageerd, antwoord is hetzelfde. Bij de geschillenscommissie kunnen ze niets doen, want One2Gether: IS GEEN LID VAN DE ANVR. Ook de geschillencommissie thuiswinkel kan niets doen. Ik laat het hier niet bij zitten, maar wilde jullie in ieder geval allemaal waarschuwen!!

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  zie review

Bezoek One2getherTravel

Schrijf je eigen review