One2getherTravel - 2 Reviews

Last updated: 19 oktober 2017
One2getherTravel Logo

25% aanbevolen, 2 Reviews

  1. One2getherTravel informatie
  2. Doelgroep
  3. Reis specialist
  4. Wat mag je wel en wat mag niet tijdens een groepsreis?
  5. Boeken en betalen
  6. Contact
  7. One2getherTravel Reviews
  8. Schrijf ook een review over One2getherTravel

Niet tevreden over One2getherTravel? Probeer dan eens VillaVibes.

One2getherTravel informatie

Zonder partner op reis of op vakantie? Ga mee met One2gether Travel. Dé reisorganisatie die zich voor 100% gespecialiseerd heeft in vakanties voor singles en éénoudergezinnen. Zeker weten dat u een reis vindt die u past.

Het aanbod is groot. Van korte stedentrips, ontspanning in de zon en stevige survivals tot lange rondreizen, actie in de sneeuw en cultuurreizen op niveau. Met een groep of individueel. En hoewel elke vakantie een leeftijdslabel meekrijgt, blijft de keuze aan u.

One2getherTravel Details

Hits: 2994

URL: http://www.one2gethertravel.nl/

Categorieën: Single Reizen

Reviews: 2

Doelgroep

Ben je aan het hoofd van een eenoudergezin of ben je single en wil je samen met gelijkgestemden een leuke reis beleven? Dan ben je bij One2GetherTravel op het juiste adres. Deze organisatie is namelijk gespecialiseerd in het organiseren van singlereizen. Zij weten dus precies wat de behoeftes en voorkeuren van singles zijn. De reisgroepen bestaan uit ongeveer 20 deelnemers. Dit maakt het mogelijk om een leuke en persoonlijke sfeer te creëren. Behoor jij ook tot deze doelgroep en heb je behoefte aan een leuke vakantie? Boek dan vandaag nog een reis bij One2getherTravel.

Reis specialist

De personen die een reis bij One2getherTravel boeken beleven de tijd van hun leven. Niets komt hen tekort. De deskundige reisleiding van deze organisatie zorgt ervoor dat alles in kannen en kruiken verloopt. De leukste excursies worden aangeboden en er wordt te allen tijde een leuke groepsfeer gecreerd. De medewerkers geven ook voor, tijdens en na de reis voldoende advies aan geinteresseerden en of reizigers.

Wat mag je wel en wat mag niet tijdens een groepsreis?

Veel personen vragen zich af wat ze wel en of niet mogen doen tijdens een groepsreis. Gelukkig geldt in dit geval de slogan 'Alles mag, niets hoeft' bij One2getherTravel. Tijdens de diverse reizen van deze organisatie hebben reizigers de volledige vrijheid. Zo mag men gerust nieuwe mensen leren kennen en leuke dingen doen. Belangrijk is dat de sfeer in de groep leuk blijft en dat men zich ontspant en geniet van de reis. Mensen mogen tevens kiezen voor gedeelde of single rooms. In geval van een gedeelde kamer, zal de kamer altijd gedeeld worden met iemand van hetzelfde geslacht en de bedden zijn separaat.

Boeken en betalen

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om zowel telefonisch alsook online een reis te boeken. De Singlereizen en eenoudervakanties van deze organisatie zijn echter niet via een reisbureau te boeken. Het (e-mail) adres van de hoofdboeker fungeert als correspondentieadres en per boekingsbevestiging wordt € 20,- administratiekosten in rekening gebracht. Personen die al eerder hebben geboekt hoeven gelukkig geen administratiekosten meer te betalen. Binnen enkele seconden na geboekt te hebben, ontvangt men via e- mail een bevestiging van de boeking.

Personen die langer als 6 weken voor vertrek boeken dienen een aanbetaling te doen van minimaal 25% van de totale reissom met een minimum van € 50,- p.p. Ook dienen de kosten van de annuleringsverzekering, de poliskosten van de reisverzekering, het calamiteitenfonds en de administratiekosten te worden voldaan. Het restant bedrag betaalt men dan binnen zes weken voor vertrek.

Contact

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen geinteresseerden contact opnemen met de klantenservice van One2getherTravel via het telefoonnummer 013-8200 200. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]


Maak nu een gratis account aan op One2getherTravel

One2getherTravel reviews (2):

One2getherTravel - opgelicht via deze website

0

Review:
ben pas geleden opgelicht op deze website

jan beveelt One2getherTravel NIET aan bij vrienden/bekenden

One2getherTravel - Drinken kapitein op Kos zeilvakantie

1

Review:
Ga vooral nooit met One2Gether op stap en dan vooral ook niet de Kos zeilreis. Kapitein is dronken, zorgt voor onveilige situaties. En als je dan om die reden afstapt en het noodnummer belt (die niet bereikbaar zijn, ook niet terugbellen...) dat wordt er gezegd "is je eigen keuze". Geen enkele hulp of begaandheid.
3 van de 9 medereizigers hebben geklaagd, allemaal worden ze afgepooierd. Een andere reiziger zou "verklaard" hebben dat er geen onveilige situaties was, maar die verklaring wordt niet overhandigd.
Er wordt een "oplossing" geboden, terug aan boord gaan, wat natuurlijk geen oplossing is.
Thuis nogmaals contact gezocht, maar pas na een aangetekende brief wordt er gereageerd, antwoord is hetzelfde. Bij de geschillenscommissie kunnen ze niets doen, want One2Gether: IS GEEN LID VAN DE ANVR. Ook de geschillencommissie thuiswinkel kan niets doen.
Ik laat het hier niet bij zitten, maar wilde jullie in ieder geval allemaal waarschuwen!!

Sterke punten:
niet

Zwakke punten:
zie review

Ilse beveelt One2getherTravel NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over One2getherTravel

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou One2getherTravel aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou One2getherTravel aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek One2getherTravel


Home » Single Reizen » One2getherTravel