Reviews van deze auteur

Fantastische zeilvakantie Kos

Review over One2getherTravel

Een week zeilen vanaf Kos was als een maand op vakantie. Ik had een bijzonder gezellige groep en een kapitein met vriendin die samen over veel ervaring en humor beschikken.
Elke dag zeilen naar een baai, zwemmen, snorkelen en heerlijke verantwoorde lunches.’s avonds aanmeren bij een dorp en lekker wandelen, uit eten en muziek maken.
Er werd goed op drankgebruik gelet (Max 2 bij lunch en daarna pas na afmeren in de haven).
Je kunt zelf mee zeilen, achter het roer zitten, uitleg krijgen over navigeren enz. Onderweg wordt gestopt bij dieren in nood als schildpadden die in netten verstrikt raken. Al het afval wordt netjes mee genomen.
We hebben het zo naar ons zin gehad dat we twee maanden na de reis in Nederland nog een reünie hebben gehouden.

Sterke punten
Reis was goed georganiseerd tot de boot. Vanaf dat punt neemt de bootorganisatie het over. Er zijn meerdere bureaus die deze reis aanbieden. T2G was voor mij heel correct in tijdige informatie. Fijne reis en zelf stoel in vliegtuig uit kunnen zoeken.

Zwakke punten
Ze zijn tussenpersoon. Ze organiseren alleen de reis en transit. Eenmaal daar was een date eerder of langer in Kos ook wel aardig. Let op de vertrektijden. Met T2G waren wij er vroeg en gingen we laat weg. Dus Kos goed gezien en gefietst op het eiland. Andere organisaties hadden dat niet, dus enkelen kwamen laat in de avond en moest op vertrekdag gelijk om half negen al weer gaan. Ik pas savonds.

reacties: